Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

fak fak, nienawidzę śmieciówek, teraz mój chleb powszedni ale się nie dajemy :)

golinda

krew zalewa, jak się czyta takie rzeczy
jeśli gdzieś jest jakiś Bóg, to on na pewno opuścił ten kraj...

wrobelek0403

ja tam uwazam, ze żadnego boga nie ma.

a wszystko co sie dzieje to walka o rząd dusz, władze i pieniadze. i tyle.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 08 Kwi 2016, 09:10:36ja tam uwazam, ze żadnego boga nie ma.

dlatego napisałam, że jeśli gdzieś jest, to na pewno nie u nas ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

wrobelek0403

golinda

http://mamadu.pl/126399,jest-jedno-slowo-ktore-sprawia-ze-dzieci-nie-sluchaja-twoich-polecen-przestan-go-uzywac

nigdy nie trafiały do mnie rady w stylu "pozwól dziecku decydować, daj mu wybór... blablabla". takie matki same sobie wiążą sznur na szyi, a potem wstydzą się w centrum handlowym że mają rozwydrzone dzieciaki.

pytania typu "wolisz to czy to?" zadaję tylko w ostateczności, kiedy wiem, że proste polecenie "zrób to" nie zadziała natychmiast, a ja się spieszę

golinda

i jeszcze jedno dobre "posprzątamy zabawki, a potem idziesz spać"

jak to MY posprzątamy?!? :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam alergię na "MY" ;) oraz do mówienia do dziecia o sobie w trzeciej osobie lol lol o co walczę z macią własną, ciekawe, kiedy przestanie..
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rubin04

ja wczoraj sie wzbiłam na wyżyny, bo P dostał karę że po szkole nie pójdzie na boisko z kolega jak zawsze.
wieczorem mówi że chce naprawić swój bląd i czy odwołam mu wtedy karę.
Więc mu wytłumaczyłam, że jesli bym to zrobiła to on by wiedział, że każdą karę można "naprawić" i wtedy nie będzie się jej bał.
I po tym mini wykładzie zapytałam go co powinnam wobec tego zrobić, a on powiedział "nie odwołuj kary, bym się jej nastepnym razem bał" :)

No szkoda mi ale zasłuzył, bo były fochy przy lekcjach i rzucił ołówkiem itd. A miał szansę bezpośrednio po akcji by to naprawić ale powiedział ze nie chce.

salsa

ja jak chce zeby cos zrobił to mowię : zrób to teraz
chodz, teraz idziemy do domu - ja się zapytam czy idziemy na na bank bedziemy siedzieć dalej :P
teraz sprzątasz ksiażki, jak to zrobi to mowię : teraz sprzątasz auta (nie mągę uzyc ogólnego "posprzątaj" bo on wetdy nie wie za co się zabrać i nic nie robi, do Aleksa trzeba jasno i krótko :P

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

ishka82

wrobelek0403, OJP! rzeczywiście brak słów

dragonfly

Consolatyna lol lol lol WTF??? wybaczcie, ale to jest tak głupie, ze brak słów....

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

Angie