Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

haha, to jest plagiat :D

http://www.wykop.pl/ramka/3004885/od-trzeciego-dziecka-zaczyna-sie-patologia/

przyjdą sprawdzić, czy mamy podgrzewaną wodę w basenie?

szelma

Porażające: http://wyborcza.pl/duzyformat/1,151081,19638209,ideologia-i-medycyna-naprotechnologia-zamiast-in-vitro.html

Cytat (a takich rzeczy jest więcej...):
"A tak po prostu kupili w klinice za 30 zł specjalną prezerwatywę do pobierania spermy, do której dołączona była igła. Przed aktem małżeńskim należało igłą przedziurawić prezerwatywę, tak aby akt nie był całkowicie nieproduktywny."
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

rubin04

o ja pierdziele...

Masakra..

Ciekawe co taka paprotechnologia poradzi kobietom np. z niedroznością jajników. Pewnie modlitwę o uzdrowienie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

ja nie doczytam, , nie mam czasu, na pewno brzmi to wszystko ....
czy podali nazwe konkretnej kliniki? bo najpierw napisali o gabinecie lakarza naprotechnologa, a potem o jakiejs klinice,
no a gabinety moga się trafić jak wiemy życia różnych lekarzy i "lekarzy"...
widzialam tez fragment o instruktorce, ktora puszczala im filmik "jak sie robi dzieci"
NO :crazy:

bo tez z drugiej strony moi znajomi jeżdżą do kliniki napro, bardzo dobrej,
która stara sie diagnozować i leczyć, możliwymi dostępnymi metodami, nie uciekając sie do takich "perełek"
tylko po prostu zgodnie z ich przekonaniami i religią (bez rozwiązań IV itd)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

Dzięki, nie widziałam go wcześniej. Chętnie przeczytam!

rubin04

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

troche przerysowane, ale co do zasady prawda, zwłaszcza w tych fragmentach o uchodzcach.

wrobelek0403

dragonfly

Po jedyny prawdziwy papiez, to tylko z Polski moze byc, nie? ;) Co tam, ze kryl pedofilow, watykanskich "finansistow" czy przyczynil sie po pandemii AIDS w Afryce...

wrobelek0403

dragonfly, ja nawet nie wiem jak to skomentować.

mayagaramond

Ostatnio ktos mi napisal w wiadomosci na fb, zebym nie sherowała głupot, bo jeszcze nikt w polsce kamieniami w żydów nie rzuca. Poza wiele osób za granicą popiera decyzje polskiego rządu, który broni wartości.

Tak, jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

mayagaramond,  ja pierdole zajebiscie. No jasne wg szydla mamy demokracje bo nikt demontrantow nie paluje  rzyg

Za granica poki co to robimy z siebie posmiewisko. Mimo zabiegow, Obama nie zamierza sie spotkac z Duda, taki maly prztyczek w nos...

malutenka

Cytat: mayagaramond w 26 Mar 2016, 20:08:14Ostatnio ktos mi napisal w wiadomosci na fb, zebym nie sherowała głupot, bo jeszcze nikt w polsce kamieniami w żydów nie rzuca
a  "Do protestujących się nie strzela" jak powiedziala bodaj Beatka Sz

ddu

Cytat: mayagaramond w 26 Mar 2016, 20:08:14
Ostatnio ktos mi napisal w wiadomosci na fb, zebym nie sherowała głupot, bo jeszcze nikt w polsce kamieniami w żydów nie rzuca. Poza wiele osób za granicą popiera decyzje polskiego rządu, który broni wartości.

Tak, jedzmy gówno, miliony much nie mogą się mylić.

ale to prawda. w żydów w Polsce już nie rzucamy kamieniami. sami żydzi to mówią. mamy nowego wroga. terrorystę uchodźcę muzułmana

wrobelek0403