Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Przejmujący artykuł, tylko troche przesadzili z tymi koneksjami przy dostepie do aplikacji sądowej/prokuratorskiej.

Problem zaczyna się pozniej, przy konkursach na stanowiska i tym by sie zajeli, a nie róznicami miedzy KSSiPem a starą aplikacją.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

tez mnie poruszył ten artykuł, zwłaszcza w kontekscie, tego jak ją pokazali po jej zatrzymaniu,

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Doda jak masz wyczerpany limit na gazecie to otwieraj artykuły w innej przeglądarce.
Ja już czytam w trzech :D IE, Chrome i Mozilla.
Imagine there is no hate

rubin04

jestynka

super! kradnę do swojego worka pomysłów

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elve

Interesujące w kontekscie nagonki na gimnazja
Ale przecież statystki kłamią, nie?

elve

wrobelek0403

mayagaramond

Pasuje jak ulal do dyskusji o nieokrzesanych, prymitywnych emigrantach z Syrii. Nasi to sa ucywilizowani i swieca przykladem:

http://wyborcza.pl/1,75477,19303923,wielka-bijatyka-polakow-w-londynie-30-osob-bilo-sie-pod-polskim.html#TRNajCzytSST

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

polecam, zwłaszcza drugą część,
to stary wywiad, ale warto go przypomnieć w związku z wyborem, komu przelać 1 %

http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/262832;jsessionid=AE5C60E4C2889F57A53932E8CE5991A5

konwalia

Może nie ciekawe dla strefy, bo odcinek dla osób starszych,  jestem po 8-9 minucie

konwalia

Kasia

Strasznie mieli, nie chce się załadować :(

inkageo

Ja obejrzałam bez problemu. Gratuluję :) Mądra i ładna :)
Imagine there is no hate

konwalia

Dziękuję. To drugi raz i będą kolejne :-)

wrobelek0403

konwalia, wow, robisz kariere w tv :D

justynaaaa2

konwalia

golinda

super, tylko najpierw trzeba przebrnąć przez tych tetryków ;)