Przeglad prasy ciekawe aktykuly - linki

Zaczęty przez cherry, 05 Maj 2010, 14:41:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

sio na profil pracowni! :P
zwłaszcza zwierz, krakowianka jedna
kt. nic nie lajkuje, a sama by chciała :P

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

Mnie się nie chce na komórce pisać :P
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

zwierzatko_mojej_mamy

ddu nie patrze na fejsa :D ale jak tylko cos wydumam to napisze, obiecuje :D po prostu masz za ambitny profil, przy ktorym musialabym myslec lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

no myślę, że taka historia stricte zwierzowa to by mi popoularność profilu podbiła , że hoho ;)

wróbel, w końcu się złamiesz, ja ci mówię :P

wrobelek0403

ddu, wątpie ;)

jeszcze nie miałam sytuacji, w której faktycznie potrzebowałabym fb ;) aktywnosc internetową z powodzeniem uprawiam na strefie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Cytat: szelma w 20 Lut 2014, 10:42:32Olimpiada w Polsce to totalne szaleństwo. Zwłaszcza zimowa...
Też tak uważam.

Nie mamy na to środków. Nie mamy klimatu. Nie mamy infrastruktury. Zniszczylibyśmy bezpowrotnie resztki zachowanej jeszcze przyrody.

Nie, nie i jeszcze raz nie !!!

A skoro nawet mieszkańcy bogatego i zimowego wszak Oslo mówią olimpiadzie stanowcze "nie", to skąd w Polsce tylu oszołomów???
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

fasolka1980

Angie

Aja ciężko :( nie wiem jak można takie coś wytrzymać.
I te dzieci są takie dojrzałe.

Norka

Artykuł bardzo wzruszający. Podziwiam tych rodziców, że nie dali się zwariować i nie dokładali swoim dzieciom cierpień.

ddu

Cytat: feeling.good w 24 Lut 2014, 22:45:44
Nie artykuł, ale zdjęcia: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,15513148,_Tak_mogloby_to_wygladac_w_bardziej_tolerancyjnych.html?i=0

bardzo brzydko i stereotypowo napiszę, ale znam ze 40 lesbijek. widziałam jeszcze więcej. żadna  z nich nie jest taka ładna, w sukienkach, makijażach jak te panie....
szkoda
pewnie takie piękności nawet u nas by akceptowali
Szalenie mi się podobają

jestynka

ddu, to samo o hetero mozna napisac.
Siła photoshopa jest duża.

ddu

jestynka, no jak to, jest sporo przystojnych mężczyzn hetero i mnóstwo pięknych kobiet hetero. i oni się czasem tulą na ulicach, widziałam ;)

moze myślę stereotypowo, ale wynika to z doświadczenia, niestety nie znam takich lesbijek.
znam jedną śliczną, ale nosi wyłącznie bojówki i krótkie włosy.
kilka w sukienkach, ale nie są takie piękne jak na zdjęciach. z całą do nich sympatią!

wrobelek0403

rubin04

no smutny, i martwie sie troche jak to bedzie jak moje do szkoły pójdą,
ale mam jeszcze wiarę w ich rozsądek i że uda nam się wypracować dobrą komunikację.
Bo chyba się da.. Tak przynajmnej sądze po mojej bratanicy (II kl. gimnazjum)
która widze że ma wokół siebie podobne klimaty do tych z artukułu a jednak fajnie i mądrze sobie radzi z tym (bo widze co odpisuje tym hejterom co jej piszą że ma małe cycki czy krzywy nos). Poza tym bardziej od obcasów i seksownych kiecek interesują ją buty do biegania bo uprawia biegi na jakis tam dystans.

wrobelek0403

rubin, ja tak mysle, ze komunikacja to podstawa.

ale pojecia nie mam, jak sie ją wypracowuje, bo jak byłam obiektem przemocy psychicznej w podstawowce, to po pomoc poszłam do psycholog szkolnej, a nie do rodziców...

rubin04

no moja bratanica ma fajnych, młodych rodziców i rozmawia z nimi dużo.
A jak taka jedna kiedyś na nią z tymi cyckami, nosem i innymi "napadła" (bo to na takim portalu do zadawania pytań, taki FB dla nastolatek jakby) to się przejeła bardzo i poszła do mamy (a bratowa stwierdziła "to zadzwonimy do cioci [czyli do mnie] ona na pewno coś fajnego wymysli jak tej julce odpyskować :D ]

Tak czy inaczej tez twierdzę że komunikacja jest ajważniejsza. Moja mama ze mną nie gadała, ale nie mam do niej żalu bo wiem że zwyczajnie nie potrafiła, bo dla niej moje wielkie problemy typu "tamten nie zatańczył ze mną na dyskotece" były głupotami a dla mnie przeciez tragedią przez wielkie T.
Ale dziś wiem że problemy dziecka trzeba traktowac zawsze poważnie, nie bagatelizowac itd A ona tej wiedzy zwyczajnie nie miała. Nie czułam się nigdy olewana, co najwyzej nie zrozumiana. Ale też zawsze wiedziałam że jak coś to mam wsparcie w rodzinie, która jak się okazało bardzo się sprawdziła jak np. młodszy brat zaliczył przedwczesne ojcostwo.

szelma

Wiem, że o tym już nieraz rozmawiałysmy, ale nieustannie fascynuje mnie kwestia tego, jak wiele osób ma wuefową traumę - zwłaszcza w zestawieniu z ostatnim boomem na bieganie itd.
http://foch.pl/foch/1,132038,15526380,Porozmawiajmy_o_traumach___wspomnienia_z_lekcji_WF.html
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!