Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

Angie

natka jako pierwszy rower biegowy jest najlepszy :)  Dzieci bardzo lubią te rowery,
a potem łatwo przechodzą na zwykły rower i potrafią jeździć bez bocznych kółek.
Postaw się mężowi.

Lena ma kask i ochraniacze na łokcie i kolana.Kupiłam w decathlonie.
Kask warto dobrze dopasować.

zosia2007

Cytat: Angie w 16 Maj 2013, 00:05:53DO wyboru:hulajnogarower biegowyrower zwykły większy z bocznymi kółkamirower zwykły mniejszy, na którym jeździ na dwóch kółkach.
i jeszcze trójkołowy na balkonie :D

Angie

Cytat: zosia2007 w 16 Maj 2013, 09:34:59
i jeszcze trójkołowy na balkonie :D

zapomniałam :D

OlaFasola

Cytat: Angie w 16 Maj 2013, 10:24:40Dzieci bardzo lubią te rowery,
Nie wszystkie niestety. Ale mój to wyjątkowo niesportowy przypadek.
Teraz kupiliśmy mu zwykły i jest coraz lepiej, ale na początku bardzo musiałam go namawiać żeby usiadł.

golinda

Cytat: Angie w 16 Maj 2013, 10:24:40natka jako pierwszy rower biegowy jest najlepszy Smiley  Dzieci bardzo lubią te rowery,

no i bardzo poleca je "naczelny krajowy ortopeda" :)
Ninka jest już za duża mocno na ten rowerek, to już sobie wyobrażam Lenę na nim ;)

natka

Cytat: golinda w 16 Maj 2013, 11:28:41no i bardzo poleca je "naczelny krajowy ortopeda"
o wlasnie, moze znajde jakies artykuły na temat ;) ostatecznie postawie na swoim ;)

Angie

Cytat: golinda w 16 Maj 2013, 10:28:41
Ninka jest już za duża mocno na ten rowerek, to już sobie wyobrażam Lenę na nim ;)

A którą wersję ma NIna? Ten mniejszy czy większy? :D

golinda

Cytat: Angie w 16 Maj 2013, 11:42:34A którą wersję ma NIna? Ten mniejszy czy większy? Cheesy

ojjj.... czerwony :D

aniak1211

Dominika nie miala biegowego,
ale mieszkamy na wysokiej i stromej gorze,nie ma gdzie jeździć bo z góry to ciągle na hamulcu a pod gore muszę ja pchać za plecy ;D
By pojeździć na rowerku musimy jechac do parku a to w weekend jak jest ladna pogoda.
Ale bardzo szybko nauczyła sie jeździć na dwóch kolkach:)

Angie

didi_loczek

Wojtek miał kupiony biegowy rowerek zeszłej jesieni i był nastawiony bardzo sceptycznie. Nie za bardzo chciał, więc schowałam go do piwnicy.

Tydzień temu wytargałam go znowu i .... Wojtson po prostu usiadł i pojechał(pobiegł?) bez problemów. Uwielbia go. Teraz na każdy spacer rowerek jest obowiązkowy :D.

golinda

Angie, nie mam pojęcia, one dla mnie wyglądają identycznie :)

iksa_nl

kask kupilam w decathlonie, ale to juz z rok temu jak kupowalismy fotelik na rower.
teraz jeszcze ochraniacze, ale mysle nad tym rowerkiem i mysle..

marcheewka

Cytat: golinda w 16 Maj 2013, 10:28:41

taak? Koleżanka mi powiedział, ze jej ortopeda absolutnie zakazał jazdy na biegowym, bo podobno stopy xle pracują, no nie wiem.
Nasz nic nie mówił, ale ja w sumie nie pytałam.

Dodany tekst: 16 Maj 2013, 15:40:37

Cytat: kotabma w 15 Maj 2013, 23:08:19
Zosia tez pokochala swego tup tupa bo do torebki z przodu da sie wlozyc jej ukochana lale. jezdzi od tygodnia. juz pieknie utrzymuje rownowage  ;)
rower z pedalami tez mamy ale ona na razie nie kuma pedalowania. za jakis czas znow sprobujemy.
hulajnoge rowniez kocha ale od tygodni przegrywa ona z rowerem ;)
na dzien dziecka dostanie wrotki :)

Ola hulajnogę dostanie na imieniny w sobotę ;)
już sobie wyobrażam jak będę nosić i rower i hulajnogę, bo pewnie nie będzie mogla się zdecydować.

U nas w koszyczku obowiązkowo coś jedzie, ostatnio jej ulubiony synek miś minio

kiedyś przywiozła mi w tym koszyczku bukiet bzu, była bardzo dumna ;)

golinda

no i rozpadł się tup tup ostatecznie... płacz za nim straszny, więc musiałam nowy kupić
metalowy tym razem ;)

Kasia

Cytat: golinda w 17 Maj 2013, 14:50:46no i rozpadł się tup tup ostatecznie...
??? może go zareklamuj?
jednego dziecka "nie przezył"

golinda

Cytat: Kasia w 17 Maj 2013, 13:55:05
??? może go zareklamuj?
jednego dziecka "nie przezył"

żaden by nie przeżył jakby leżał non stop na deszczu
przecież to sklejka jest ;)

drewnianych maluchom nie kupimy, mimo że fajne i estetycznie najciekawsze
będzie z nimi to samo co z tym

iksa_nl

Rowerek zakupiony. Ten z decathlonu. W domu nawet mu idzie. Jutro moze spróbujemy na dworze :)

zwierzatko_mojej_mamy

sputnik moze sprawdzimy na franie i odkupie, jesli da rade?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

vobi

nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale... czy ktoras z Was ma do sprzedania/zna kogos kto chce sprzedac uzywany hol rowerowy? Cos takiego:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tja, wiem ze sa w Decathlonie, ale nowy to dosc droga impreza (ca 300 zl), a zakladam ze bedzie uzywany przez maks rok, szkoda mi kasy prawde mowiac na nowy :(

wrobelek0403

vobi a moze na allegro by były takie uzywane?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

szukalam, same nówki :(
na tablicy szukalam tez, niby sa uzywane, ale cena ... nawet wyzsza niz nowka z Decathlonu :crazy:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

to chyba jest stosunkowo nowy "wynalazek", stad brak uzywanych, innego wyjasnienia nie potrafie znalezc

Dodany tekst: 26 Cze 2013, 19:47:51

wrobelek, tego nie widzialam - to i tak polowa ceny! Dzieki, szukam jeszcze raz! piwo!

wrobelek0403

trzeba szukac pod roznymi nazwami, to allegro teraz dziwnie wyszukuje.