Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

Cytat: zuzia w 22 Kwi 2013, 07:37:20kask musze mu kupić jeszcze. i jakąś torbę na rower.
a nie chcesz koszyczka na kierownice? bedzie wozil swoje skarby ;)
W ma taki zwykly plastikowy z mcqueenem, wrzuca te swoje psy, kamienie, kapsle, patyki.. wode mozna wrzucic chusteczki i jest latwo dostepne :)

martullek super wielkie brawa dla Wojtka! :bravo: :bravo:

ziuta

u nas tatuś zaszczepia synowi swoje pasje, w związku z czym Karol zapycha aktualnie czymś takim i jest przeszczęśliwy, tatuś zresztą też ;)

mobka

O co to za gokart? Bo my tez myślimy, ale kettlery drogie i szukamy czegoś innego w rozsądnej cenie.

ziuta

mobka, to puky
http://allegro.pl/gokart-puky-f-20-zielony-kiwi-sklep-wwa-kurier-0zl-i3187782938.html

Dodany tekst: 22 Kwi 2013, 12:31:46

fajny jest, leciutki, piankowe koła, napęd przód i tył plus wolny bieg
dostaliśmy wcześniej jakiś nołnejm, większy, cięższy, jeżdżący tylko do przodu, daremny, oddaliśmy starszemu kuzynowi Karola

mobka

Cholera, tez drogi :/

mobka

Nie no swietny. Tylko kurcze poza moim zasiegiem cenowym. Rodzina raczej tez nie da rady sie zrzucic... Szkoda.

marcheewka

wczoraj Ola jeździła w parku na rowerku biegowym. Pierwszy raz w terenie i nieźle jej szło ;) Fajnie utrzymywała równowagę i koniecznie chciała zjeżdżać z górki ;)

Tylko nie wiem, czy nie podnieść siodełka ( ponownie), nogi ma trochę ugięte w kolanach jak siedzi, tak ma być?

Kasia

Cytat: zuzia w 22 Kwi 2013, 06:37:20

i jakąś torbę na rower.

My jednak koszyk kupiliśmy :) na Hery, za 20zl, mały, czarny, metalowy. Do wożenia kamieni idealny - przetestowane ;)

I jakie fajne mbiki tam maja. I biegowe i 14' 16'

zuzia

Cytat: Kasia w 22 Kwi 2013, 23:15:43My jednak koszyk kupiliśmy  na Hery, za 20zl, mały, czarny, metalowy.
zrób przy okazji zdjecie. może i my się skusimy.
a mają tam "kije"?

Kasia

nie spojrzałam, tzn patrzyłam, kii nie widziałam ;) ale oni mają czesc rzeczy tylko na magazynie, koszyków też nie mieli wywieszonych a jednak na magazynie mieli

no i to jest taka prawdziwa hurtownia, ciemno, buro o ponuro, towar kiepsko wyeksponowany ;) ale mają go sporo ;)

golinda

Cytat: zuzia w 22 Kwi 2013, 23:18:08a mają tam "kije"?

kije są w decathlonie

Kasia

ja ostatnio a Auchanie kupiłam za 20zł, zwykły czarny metalowy :D

zuzzka na allegro masz ten btwinowski
http://allegro.pl/drazek-do-nauki-jazdy-do-roweru-b-twin-14-i-16-i3192178296.html

ishka82

martullek, wow, świetnie sobie poradził :dance:

zuzia

Cytat: Kasia w 23 Kwi 2013, 09:12:43
zuzzka na allegro masz ten btwinowski
http://allegro.pl/drazek-do-nauki-jazdy-do-roweru-b-twin-14-i-16-i3192178296.html
w niedziele wrzuciłam do obserwowanych :)

Dodany tekst: 23 Kwi 2013, 21:57:15

Cytat: golinda w 23 Kwi 2013, 09:05:48
kije są w decathlonie

ale drogie :(

jestynka

P.z filipem właśnie kupują taki rower, oby się udalo
http://allegro.pl/italia-16-nowosc-model-2013-i3203195611.html
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

iksa_nl

rozwazam biegowy dla Mlodego (prawie 2.5 roku).
warto?
lepiej kupic taki z Decathlonu za ok 170 pln czy takie "no name" z biedroki czy lidla (ok 100 pln) tez daja rade?
wiecej niz te 170 pln to nie chcialabym wydac.

Kiedy mniej wiecej przesadzalyscie na rower z pedalami? moze lepiej poczekac i za rok kupic mu juz normalny? Na razie ma hulajnoge, ktora dostal w prezencie..

Justynna

iksa_nl, M. dostał biegowy na 2 urodziny, Tup Tupa. "Biega" na nim jak szalony :D Normalnego nie planuję teraz kupować, może na 4 urodziny dopiero.

zuzia

iksa_nl
M kocha swój biegowy nawet teraz (prawie 4 lata) ale już mały na niego jest. bo M. jest wysoki jak na swój wiek, przynajmniej u niego w przedszkolu tak jest bo niektorzy chłopcy na takich nadal śmigają.
M. miał takiego z decathlonu. Byłam bardzo zadwolona. Teraz muszę go wystawić na allegro :)

golinda

Cytat: zuzia w 14 Maj 2013, 17:10:33M kocha swój biegowy nawet teraz

to tak jak Ninka swój
do tego stopnia, że nie chce jeździć na normalnym

marcheewka

Ola pokochała tup tupa miłością bezgraniczną ;) codziennie wychodzi na rower i  szaleje na nim, jeździ moze ze 3 tyg a idzie jej juz rewelacyjnie. Bardzo lubi zjeżdżac z górki, rozpędza sie, nogi na boki i heja.

Uważam, ze warto kupić biegowy. Teraz wychodzimy na spacer, ja sobie idę, Ola jedzie na rowerku sama. Czasem widuję dzieci na rowerkach z kółeczkami i kijem do pchania, dzieci siedzą a rodzice pchają.

Narazie nie planuje normalnego rowerka, kupiliśmy jej hulajnogę, dostanie w sobotę.

Angie

Lena też wciąż kocha tup tupa, a jest juz na niego za wysoka :D

W ogóle mam dom zawalony rowerami i hulajnogą i codziennie wybiera czym jechać :D

DO wyboru:
hulajnoga
rower biegowy
rower zwykły większy z bocznymi kółkami
rower zwykły mniejszy, na którym jeździ na dwóch kółkach.

Ten ostatni przywiozłam od mamy. Ma z 14 lat :D
Ale Lena go lubi, bo nie potrzebuje do niego bocznych kółek :D

kotabma

Zosia tez pokochala swego tup tupa bo do torebki z przodu da sie wlozyc jej ukochana lale. jezdzi od tygodnia. juz pieknie utrzymuje rownowage  ;)
rower z pedalami tez mamy ale ona na razie nie kuma pedalowania. za jakis czas znow sprobujemy.
hulajnoge rowniez kocha ale od tygodni przegrywa ona z rowerem ;)
na dzien dziecka dostanie wrotki :)

Justynna

Cytat: kotabma w 16 Maj 2013, 00:08:19bo do torebki z przodu da sie wlozyc jej ukochana lale.
M. wykończył już torebkę, ale tak to jest jak się w niej wozi piasek, kamyki, patyki :D Kupiłam mu teraz żółty koszyczek z Puchatkiem, powinien dać radę na ten sezon ;)

natka

ja właśnie toczę wojnę z mężem bo nie chce słyszec o biegowym dla J..nie rozumiem go totalnie :/ chcialby mu kupić zwykły z  kółkami po bokach- ja się właśnie spodziewam tego że będę pchała J a ten będzie może siedział na tym rowerze :/
Na razie wymyśliłam wyjazd do decathlonu żeby sprawdzić co J w ogole myśli o rowerze.

A gdzie kupujecie kaski, bierzecie jakies dodatkowe ochraniacze np na kolanka, łokcie??