Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

u nas tup tup leży, a raczej stoi oparty o ścianę ;), moze 4 razy na nim siedziała, ale nie chce jeździć, chyba nie czuje jeszcze rowerka.

Zastanawiam sie teraz, czy nie za szybko kupiliśmy ten rower? Może trzeba bylo trójkołowca kupić z pchadłem, tzw 'wozidupę"???

kotabma

Cytat: marcheewka w 25 Maj 2012, 13:37:29u nas tup tup leży, a raczej stoi oparty o ścianę , moze 4 razy na nim siedziała, ale nie chce jeździć, chyba nie czuje jeszcze rowerka.
u nas stoi tez ale Z chce byc na nim wozona kilka razy dziennie. generalnie chce jezdzic ale jeszcze jest za mala - za krotkie nogi :D
a taki pchacz trojkolowy sluzy nam do szybkiego przemieszczania sie na kolejne place zabaw :D :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

zastanawiam sie nad tym rowerkiem:
http://allegro.pl/milly-mally-niebieski-dragon-rowerek-rower-biegowy-i2347934625.html
jak myslicie? bedzi eok? zalezy mi na kolach 10''

ishka82

Cytat: zosia2007 w 25 Maj 2012, 13:06:38
zastanawiam sie nad tym rowerkiem:
http://allegro.pl/milly-mally-niebieski-dragon-rowerek-rower-biegowy-i2347934625.html
jak myslicie? bedzi eok? zalezy mi na kolach 10''
my mamy taki, tylko fioletowy ;) fajny jest :D

iksa_nl

moge sie tylko wypowiedziec o sprzedawcy, pare razy od nich kupowalam i nigdy nie bylo problemow :)
czepiam sie, ale opis aukcji mogli by poprawic w kilku miejscach.

zosia2007

Cytat: ishka82 w 25 Maj 2012, 13:14:54
my mamy taki, tylko fioletowy ;) fajny jest :D
dobry na dominike? to pewnie na mojego bedzi eza duzy, on ma tylko 84 cm

ishka82

Cytat: zosia2007 w 25 Maj 2012, 13:21:06
dobry na dominike? to pewnie na mojego bedzi eza duzy, on ma tylko 84 cm
na pewno jest wyższy niż te drewniane ;) Na Dominikę dobry, ma na razie na najniższych ustawieniach, chyba mogłaby mieć nieco wyżej siodełko, ale wtedy nie chce na nim siedzieć...ona ma ponad 90cm wzrostu

zosia2007

kurcze, myslalam ze jak ma kolo 10'' to siodelko tez jest nizsze
chce mu kupic rower ale nie za 200 pln :(

ishka82

Cytat: zosia2007 w 25 Maj 2012, 13:28:32
kurcze, myslalam ze jak ma kolo 10'' to siodelko tez jest nizsze
chce mu kupic rower ale nie za 200 pln :(
mi się jego cena podoba, no i stylistycznie też bardziej mnie przekonuje niż te drewniane ;) ale z drewnianych takich na wysokość jak tup tupy ma Arti i ona coś ok. 100zł kosztują...wklejałam je na pewno w tym wątku ;)

zosia2007

no ten arti zamierzam sprawdizc chociaz wolalabym stalowy/aluminiowy. drewniane sa super ale boje sie ze moj P szybko je popsuje :crazy:

Angie

zosia2007 a tup tupy z tego outletu allegro?

zosia2007

Cytat: Angie w 25 Maj 2012, 14:07:23
zosia2007 a tup tupy z tego outletu allegro?
nie ma juz outletu, a po drugie wolalabym jednak te metalowe rowerki

martullek

Wojtek kocha swój rower, popyla już na długie dystanse z podkurczonymi nogami :) nie ukrywam, że jestem dumna z niego, jak się ludzie na ten widok oglądają ;)

nionczka

Moja mama kupila dzisiaj wnuczce prawdziwy rowerek, z pedalami i napedem. jest na nia za duzy, ale swietnie sobie radzi. Pol dzielnicy przejechala na nim do domu. Potem zaliczyla upadek, juz u nas przy domu, ale jest fajnie. Kupilismy brzydszy niz planowalismy, ale tansz i wiekszy, wiec na dluzej starczy. mam nadzieje. dopiero 3,5 roku, a juz tyle gratow w domu. Koszmar z tymi dziecmi wychowywanymi w dobrobycie.

magdalinska

Cytat: nionczka w 25 Maj 2012, 22:44:25Koszmar z tymi dziecmi wychowywanymi w dobrobycie.
o to to. M. dzisiaj stwierdził, ze on przez całe dziecinstwo nie miał tylu zabawek, ile Kuba zgromadził przez ostatni rok

zosia2007

Cytat: magdalinska w 25 Maj 2012, 21:49:43
o to to. M. dzisiaj stwierdził, ze on przez całe dziecinstwo nie miał tylu zabawek, ile Kuba zgromadził przez ostatni rok
ja przez cale zycie mialam dwa rowerya mlody ma dwa lata i juz ma dwa rowery a ja planuje mu kupic trzeci :D
za dobrze te dzieci maja

Kasia

Zosia w toys'Rus rowerek biegowy jest za 99zl. Fajnie wyglada i możesz młodego do niego przymierzyć. No i ew. gwarancja na miejscu.
Widziałam w gazetce.

zosia2007

co to jest toys'Rus?
gdzie tego szukac?

Kasia

Michał wczoraj uczył sie na dwóch kółkach jeździć.
O wiele łatwiej mu pedalowac, te boczne za duży opór stawiają.
Na razie uczy sie łapać równowagę. Dumny był jak paw lol

Dodany tekst: 26 Maj 2012, 11:08:58

Cytat: zosia2007 w 26 Maj 2012, 12:06:59
co to jest toys'Rus?
gdzie tego szukac?
to nowy sklep zabawkowy, w blue city jest.
Bardzo fajny sklep, duuuuuuzy :)
Może maja polskie www?

Dodany tekst: 26 Maj 2012, 12:11:38

http://www.pl.toysrus.pl/o-nas/sklepy/warszawa-blue-city.html

mobka

Chcialam Kubie kupic rowerek biegowy z decathlonu na Dzien Dziecka, niestety po przymierzeniu okazal sie za duzy. Brakuje mu troche, zeby sie pelna stopa podeprzec. Wiec na razie odpuscilam. Kupimy najwyzej na urodziny ;D

abkasia

My jak kupowalismy biegowy to maly dotykal podloza tylko palcami.. Szybko dorosl ...teraz nogi ma ugiete a rower wydaje sie taki maly.. ;)

mobka

Cytat: abkasia w 26 Maj 2012, 23:11:22
My jak kupowalismy biegowy to maly dotykal podloza tylko palcami.. Szybko dorosl ...teraz nogi ma ugiete a rower wydaje sie taki maly.. ;)

Abkasia,no jasne, jak dziecko jest ciekawskie i odwazne, to smialo mozna brac, ale Kuba jest z tych niepewnych i szybko sie poddajacych. Wiec spokojnie moge te 3 miesiace poczekac. A nawet wole, niz zniechecic dziecko na samym poczatku ;)

Doda, no ale Mati wysoki jest :D

martullek

hamax siesta jest w promocji w decathlonie za 249 - chyba dobra cena. skorzystaliśmy i jutro pierwsza próba, o ile nie będzie padać

didi_loczek

Przyszedł dziś rowerek biegowy, Wojtek wykazał zainteresowanie, dał się przymierzyć i "przejechał" długość salonu parę razy :D
Uważam to za wielki sukces, bo pierwsze spotkanie z rowerkiem w sklepie skończyło się na płaczu i ucieczce :D Nie chciał nawet do niego podejść.

zuzia

potrzebuję fotelika rowerowego
help!
będę polewać! :)