Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Justynna

Cytat: kotabma w 11 Maj 2012, 14:11:45
a my piekny rozowy :D
nasza panda zielono-żółta, też piękna :D

Dodany tekst: 11 Maj 2012, 14:29:30

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 11 Maj 2012, 14:11:49
darowana moze byc i panda ;)
Darowana panda nie jest zła :D

kotabma

M przewiercil dziure w rowerku, niestety nadal brakuje Z ok 1 cm by mogla probowac jezdzic.
no nic - poczekamy ok miesiaca czy 2 :D
najwazniejsze ze lubi ten rowerek i chce na niego siadac ;)
ale pewnie schowam go na troche by sie nie denerwowala ze nie jest w stanie sama jezdzic ;)
nie wiem jak ją mierzylam ze wyszlo mi ze jest dobry :D przeciez wszyscy mi ciagle mowia ze jest bardzo drobna ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: golinda w 11 Maj 2012, 13:23:43
zuziaka zapytaj jaki ma jej misiek, n. ma podobny ale zuziakowy ma fajniejsze kółka bo gumowe, w domu można używać, a poza tym nie robi tyle rumoru co na kółkach plastikowych i pewnie dziecku przyjemniej bez tych wibracji w dupę
michałowi oldskoolowy ;) rowerek nie ma opcji prowadzenia przez rodzica
bywa to sporym minusem

golinda

N na tup tupie :)
relax!

marcheewka

Cytat: kotabma w 11 Maj 2012, 22:24:49
M przewiercil dziure w rowerku, niestety nadal brakuje Z ok 1 cm by mogla probowac jezdzic.
no nic - poczekamy ok miesiaca czy 2 :D
najwazniejsze ze lubi ten rowerek i chce na niego siadac ;)
ale pewnie schowam go na troche by sie nie denerwowala ze nie jest w stanie sama jezdzic ;)
nie wiem jak ją mierzylam ze wyszlo mi ze jest dobry :D przeciez wszyscy mi ciagle mowia ze jest bardzo drobna ;)

Kota, na Olę tuptup też chyba za wysoki. M też przewiercił dziurę, Ola siada, ale nie chce sie odpychać, jakoś tak przechyla się na jedną stronę, muszę sie przyjrzeć, ale chyba za wysoki.
Za to kask każe sobie zakładać za każdym razem jak siada na rower, jak zapominam to krzyczy KAK!! ;)

didi_loczek

Pojechaliśmy dziś do Toys'R'Us kupić Wojtkowi rowerek biegowy. Chcieliśmy go najpierw przymierzyć do kilku modeli, zobaczyć jak reaguje i... na widok tych rowerków dostał jakiejś histerii, nie dał się na żaden posadzić, darł się i prężył, ledwo go na rękach utrzymałam. O wsadzeniu kasku na głowę mowy nie było. Zaliczyliśmy spacer po sklepie, dostał na uspokojenie resoraka, książeczkę i zestaw Lego (sam sobie to wybrał) i powoli poszliśmy znowu do alejki z rowerkami - to samo: Darcie się "Nie!!" ;D ;D ;D

Może spróbujemy znowu za jakiś czas :D

twinnie77

aniak1211

aja

o super !!!

szkoda martulek, że nic nie pisałaś ze cos takiego organizują, fajna impreza :D ( albo mnie omineło info)

didi_loczek

martullek brawa dla chłopaków  :bravo: :bravo: :bravo: I Wojtusia i Michałka  :bravo:

Jaki macie kask dla Wojtusia, gdzie kupowałaś?

Kasia

Fajnie :)

AJA była info na juniorach ;)

zuzia

Cytat: aja w 13 Maj 2012, 16:41:59szkoda martulek, że nic nie pisałaś ze cos takiego organizują, fajna impreza  ( albo mnie omineło info)
było info!
ja się ze strefy dowiedziałam i zapisałam Misia :)

Dodany tekst: 13 Maj 2012, 17:42:13

jeszcze tutaj jest M
http://www.mmwarszawa.pl/photo/1400863/Trwaj%C4%85+III+Warszawskie+Dzieci%C4%99ce+Wy%C5%9Bcigi+Rowerkowe+%5Bzdj%C4%99cia%5D

na dzien dobry w drodze na wyscigi rozwalił sobie nos i nawet nie pisnął, zorientowałam sie jak mu numerek przywieszałam :)

rubin04

Ale super impreza!

ishka82

świetna impreza :)

zuzia

martullek

Cytat: didi_loczek w 13 Maj 2012, 15:57:56
martullek brawa dla chłopaków  :bravo: :bravo: :bravo: I Wojtusia i Michałka  :bravo:

Jaki macie kask dla Wojtusia, gdzie kupowałaś?

kask Alpina, tej narciarskiej marki, kupowaliśmy w intersporcie

Cytat: zuzia w 13 Maj 2012, 18:44:58
Młody się załapał na 1 stronę serwisu :)
http://www.mmwarszawa.pl/412792/2012/5/13/iii-warszawskie-dzieciece-wyscigi-rowerkowe-tak-bawilismy-sie-na-kepie-potockiej-zdjecia?category=sport

Wojtka kawałek też jest ;)

Dodany tekst: 13 Maj 2012, 19:25:43

ogólnie bardzo fajnie było, szkoda tylko że tak zimno

zuzia

Cytat: martullek w 13 Maj 2012, 20:25:13ogólnie bardzo fajnie było, szkoda tylko że tak zimno
ja sie specjalnie ubrałam cieplej :)
wyszliśmy stamtąd ok 11.30 - zaliczyliśmy jeszcze pobliski plac zabaw :)

martullek

:) my zaliczaliśmy plac zabaw od 9 ;)

Kata

Fajne zdjęcia, widać że impreza była udana :D
Pozdrawiam

Kata

kotabma

Cytat: marcheewka w 12 Maj 2012, 17:43:39Kota, na Olę tuptup też chyba za wysoki. M też przewiercił dziurę, Ola siada, ale nie chce sie odpychać, jakoś tak przechyla się na jedną stronę, muszę sie przyjrzeć, ale chyba za wysoki.
Ola jest chyba wyzsza od Zosi - przynajmniej tak mi sie wydaje ;)

marcheewka

Cytat: kotabma w 14 Maj 2012, 09:17:56
Ola jest chyba wyzsza od Zosi - przynajmniej tak mi sie wydaje ;)

możliwe, Ola ma coś ponad 86 cm, długość nogi od kroku ok 30 cm.

Ona do rowerka podchodzi, łapie go, usiądzie i zaraz schodzi. W sklepie też tak robi, no cóż, poczekamy.

Za to kask bardzo lubi i czesto w domu nosi ;) Kupiliśmy fotelik rowerowy, może w przyszły weekend uda sie zrobić małą wycieczke ( o ile fotelik przyjdzie)