Rowerek

Zaczęty przez Angie, 15 Kwi 2010, 23:40:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aniak1211

Cytat: nionczka w 18 Kwi 2010, 12:26:21ale musialby byc taki rozwojowy. Na pare lat.

Ten pierwszy co wkleila angelos jest taki,
zdejmuje sie te ochraniacze i zostaje 3 kolowy rowerek :)

niewiemjaka

Cytat: brawurka w 18 Kwi 2010, 12:18:45moje dziewczyny dostały wczoraj w prezencie namiot, stoi rozlożony w ich maleńkim pokoju Smiley
:rotfl: dobrze ze wiktor nie umie czytac :D :D

marax

ja mam taki jak dorotka tz nie dokadnie ale cos w ten desen. Brzydkie o strasznie ale dla malego dziecka sprawdza sie duzo lepiej niz ten pokazany przez abkasie . Mamy tez taki jak pokazala abkasia (tz nie dokladnie ale taki na pedala metalowy)-mala jeszcze nie dosiega do pedalek i uzywac sie go nie da.

gioseppe

na razie nie kupujemy rowerka, poki co Wiktor na spacerze pcha wozek
mi sie bardzo podobaja te milly mally ale jeszcze nie ogladalam ich na zywo i wydaje mi sie, ze sa dla troche starszych dzieci
te z baldachimami i innymi cyrkami na sobie mi sie nie podobaja
ostatnio widzialam w sklepie dziewczynke, ktora jechala na rowerku tak zgrabnym i pieknym ze sama chetnie bym go kupila, z tym, ze szukalysmy z jej mama nazwy i znalazlysmy tylko napis ROWEREK CANDY, a o takim google nie slyszalo :D

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

nionczka

Opowiedzialam J o watku o rowerkach i mi sie chlopina napalil na taki: http://www.allegro.pl/item990958892_rowerek_trojkolowy_smart_trike_nowosc_2_kolory.html
Ale szukam go w jakims sklepie bo na Allegro nie chce kupic. Widzialyscie gdzies?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

twinnie77

nionczka, ale fajny :)

Angie

nionczka widzę, że ten co jest u mnie faworytem ;D
Nie widziałam nigdzie w sklepie, chyba kupię na allegro ;D

Może zobaczę w Świecie Dziecka  :hmm:

aniak1211

nionczka
No i ja go polecam :)
super sie spisuje,
pedaly mozna zablokowac zeby same sie krecily,
albo nie "ruszaly" sie w czasie jazdy,
Dominika go uwielbia i nawe po domu nim jezdzimy :)

ishka82

Świetny ten rowerek :) nionczka, dlaczego nie chcesz kupić na Allegro?

nionczka

Cytat: ishka82 w 19 Kwi 2010, 11:29:06nionczka, dlaczego nie chcesz kupić na Allegro?

Bo nie podoba mi sie system zakupów. Niby w necie a musze wplacac na konto bo jako nowy uzytkownik nie moge za pobraniem. Nie moge zrobic przelewu bo nie mam jeszcze pieniedzy na polskim koncie. Czyli musze isc do banku wyplacic z hiszpanskiego, wplacic na polskie i zrobic przelew. Za duzo zachodu z tym wszystkim.
Wole zaplacic wiecej ale dokonac operacji online placac visa lub mastercard.

Kasia

Cytat: nionczka w 19 Kwi 2010, 11:57:30Niby w necie a musze wplacac na konto bo jako nowy uzytkownik nie moge za pobraniem
napisz maila do sprzedajacego, może sprzeda Ci za pobraniem :)

nionczka

Cytat: Kasia w 19 Kwi 2010, 12:02:15Cytat: nionczka  Dzisiaj o 11:57:30 Niby w necie a musze wplacac na konto bo jako nowy uzytkownik nie moge za pobraniemnapisz maila do sprzedajacego, może sprzeda Ci za pobraniem

Tak mówisz? No moze tak zrobie. Moj pierwszy zakup (jeszcze nie dokonczony bo nie mam kiedy isc do banku i wplacic kasy) uprzedzil mnie do Allegro. Zamówilam opcje za pobraniem a tu okazuje sie, ze nie moge.

ishka82

nionczka, rozumiem. Ja trochę na Allegro kupuję, ale dla mnie ten przelew to nie problem i nawet nie chcę za pobraniem, bo zazwyczaj drożej wychodzi ;)

twinnie77

Cytat: nionczka w 19 Kwi 2010, 10:57:30
Bo nie podoba mi sie system zakupów. Niby w necie a musze wplacac na konto bo jako nowy uzytkownik nie moge za pobraniem. Nie moge zrobic przelewu bo nie mam jeszcze pieniedzy na polskim koncie. Czyli musze isc do banku wyplacic z hiszpanskiego, wplacic na polskie i zrobic przelew. Za duzo zachodu z tym wszystkim.
Wole zaplacic wiecej ale dokonac operacji online placac visa lub mastercard.

Nionczka, ale w tej aukcji była opcja Płać przez Allegro, i wtedy można kartą płatność on-line wykonać :)

nionczka

Cytat: twinnie77 w 19 Kwi 2010, 13:42:46Nionczka, ale w tej aukcji była opcja Płać przez Allegro, i wtedy można kartą płatność on-line wykonać

Kurcze, trzeba bedzie to postudiowac. Uwazam, ze allegro wcale nie jest latwe w obsludze a ja mam nawet studia podyplomowe i doswiadczenie w surfowaniu po necie. Ale do Allegro jakas specjalna instrukcje trzeba dawac. Nie wiem jak tam sie poruszaja ludzie mniej pismienni...

Dodany tekst: 19 Kwi 2010, 14:14:14

Na innej aukcji przeczytalam, ze rowerk jest dostepny w Smyku!
Ponieważ "zajączek" się w tym roku zdublował i zafundował 2 rowerki:)

Oferuję w konkurencyjnej cenie niniejszy super rowerek

SMART TRIKE 3 w 1, w kolorze jak na opakowaniu.

Karton nawet nie był przez nas otwierany.

Cena na opakowaniu, oraz w sklepach SMYK 229,00 zł!

Lwica

Nionczka w razie problemów i pytań co do allegro to pisz śmiało, służę pomocą...allegro to mój dostawca nr 1   :dance:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

twinnie77

Cytat: nionczka w 19 Kwi 2010, 15:10:13Ponieważ "zajączek" się w tym roku zdublował i zafundował 2 rowerki:)

Oferuję w konkurencyjnej cenie niniejszy super rowerek

SMART TRIKE 3 w 1, w kolorze jak na opakowaniu.

Karton nawet nie był przez nas otwierany.

Cena na opakowaniu, oraz w sklepach SMYK 229,00 zł!

A jaki konkretnie to kolor? Bo na tej aukcji są dwa. No i co to za konkurencyjna cena??
:knuje: :knuje: :knuje:

justynaaaa2

dla mnie opcja przelewu na allegro to zbawienie, bo nigdy nie mam przy sobie gotówki, w domu też nie więc nawet nie miałabym jak zapłacić gdyby mi to nagle dostarczono ;)
to tak w temacie allegro, bo o rowerkach już się tu wypowiedziałam :D

nionczka

Cytat: twinnie77 w 19 Kwi 2010, 14:28:41
A jaki konkretnie to kolor? Bo na tej aukcji są dwa. No i co to za konkurencyjna cena??
:knuje: :knuje: :knuje:

Kolor jakis zolto-zielony (inny niz ten na poprzedniej aukcji) a cena chyba 215. Mniejsza, ale bez przesady. Ide do Smyka!

Dodany tekst: 19 Kwi 2010, 20:11:08

Kupilam rowerek! Nie ten w Smyku chociaz go widzialam i jest bardzo fajny. Kupila zwykly czarno-czerwony w Realu w ofercie za 100 PLN! Metalowy, bardzo ladnie zrobiony, niemiecki (!), dyskretny, klasyczny wzór. Javi konczy montowanie :-) szkoda, ze juz nie zdazymy wyjsc z nim na spacer.

Angie

nionczka zdjęcie!  :pray:  A ile tamten kosztował w smyku?

nionczka

Cytat: Angelos w 19 Kwi 2010, 20:49:39
nionczka zdjęcie!  :pray:  A ile tamten kosztował w smyku?

Smykowy kosztuje 229 i jest w kolorach zielono-pomaranczowo-niebieskim. Ladniejszy niz ten nasz, ale uwazam, ze 130 PLN to troche za duza roznica tylko za kolor.  Tamten smykowy jest tez dla mniejszych dzieci od 10 miesiaca wiec ma barierke, ktorej mozna nie uzywac po 12 miesiacach. Ale Irene ma juz 16 wiec nawet nas nie interesowaly bajery dla mniejszych.

Mamy jeszcze pas miedzy nogami zapinany, ale Javi zapomnial o nim wiec na zdjeciu nie widac.

Dodany tekst: 19 Kwi 2010, 21:11:27

O to ten: http://www.allegro.pl/item987116940_rowerek_hudora_blau_mega_promocja_niemiecka_jakosc.html

Angie

nionczka bardzo ładny, ale ja chyba wezmę ten z barierkami, Lena jest w końcu
troche młodsza od Irenki ;D Jeśli on w smyku kosztuje 229, to mają bardzo dobrą cenę ;D

nionczka

Cytat: Angelos w 19 Kwi 2010, 21:15:33
nionczka bardzo ładny, ale ja chyba wezmę ten z barierkami, Lena jest w końcu
troche młodsza od Irenki ;D Jeśli on w smyku kosztuje 229, to mają bardzo dobrą cenę ;D

No wlasnie, barierki dla Lenki jeszcze sie moga przydac.

zuzia

Angelos
a taki?
http://www.allegro.pl/item992945527_5595_7_alexis_trojkolowy_rowerek_pies_kaczor_kot.html

taki z barierkami (tej firmy) widziałam dzis w swiecie dziecka za 159 zł. słuze 8% zniżką :)

Angie

zuzia dziękuję, ale wlaśnie te mi się nie podobają  :blush:

A nie wiesz czy był ten co chce kupić?