Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aniak1211

marcheewka
Znam ta firme-czesto widze;)
ale sama nie mialam okazji wyprobowac;)
Fajnie wyglada,budke ma duza a to tez wazne ;)

kotabma

my dla Zosi dostalismy w prezencie x-landera GO
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/866/x-lander,x-go.html#
nie wiem jak sie sprawuje bo Zosia jezdzi jeszcze w glebokim i poki sie miesci nie przesadze jej do zadnej spacerowki :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marcheewka

Kupiliśmy Oli spacerówkę - parasolkę. Zdecydowaliśmy sie na wózek firmy Hauck, bordowo czarny. No i cena fantastyczna, bo 249 zł!!
http://allegro.onet.pl/wozek-spacerowy-hauck-turbo-11-kolory-w-wa-tanio-i1503409505.html

Wózek wygląda solidnie, ma fajną duzą budkę, spory koszyk i rozkłada się na płasko. No i rączki sa dość wysoko, najwyzej ze wszystkich oglądanych wózków - z tego bardzo cieszy sie mój mąż.

niewiemjaka

marcheewka super! :D
jezu kiedy ja sie zbiore na zakup spacerowki lol chyba jak W skonczy 18stke lol lol

konwalia

niewiemjaka

jaaaaasne :D już ja mu dam! i laleczki i wózeczki! :mocking:
no kupie kupie tylko koloru szukam
chyba kupie tego triumpha :knuje: aaaalbo questa :knuje:

mobka

Bylam po smoczki dzisiaj w Swiecie Dziecka i przygladalam sie spacerowkom. Podoba mi sie cybex calisto. Chyba najbardziej. No i Zapp.Pytalam o to regulowane siedzisko, ale pan nic na ten temat nie wiedzial. Odeslal mnie ewentualnei do SD na Towarowej.

Angie

mobka mi się też callisto bardzo podobał ;D

W ogóle kochałam mojego mutsy, ale parasolka to jest cudowny wynalazek :D
Nieść wózek w jednej ręce ... bezcenne :D

mobka

No ja pewnie w okolicach wakacji bede myslec. Albo dopiero za rok. U mnie jest ten problem, ze mezowi sie parasolki nie podobaja...

zosia2007

moge wam teraz opisac mojego beat'a :)
jest suuper :) w porownaniu do tego chicco co testowalam na wakacjach o niebo lepiej sie prowadzi. i mimo dwoch oddzielnych raczek potrafie go prowadzic jedna reka, co w przypadku chicco bylo niemozliwe. sprawdza mi si esuper, zarowo na plaskiej powierzchni, jak i na wertepach. oparcie rozklada sie prawie na plasko, siedzisko i budka sa duze...no po prostu super :) a i najlepsze jest to ze pawel pokochal ten wozek i nawet w domu kaze sie nim wozic :D

z wad:  po 3 dniach uzytkowania przednie kolo zaczelo mi troche trzeszczec, trzeba je pewnie czyms
nasmarowac.

Angie

zosia2007 zgadzam się ze wszystkim  :highfive: beat to świetny wózek ;D
Moim zdaniem jest porównywalny z maclarenem xt ;D

zosia2007

Cytat: Angie w 24 Mar 2011, 22:14:38Moim zdaniem jest porównywalny z maclarenem xt
bo to taka tansza, ale wcale nie gorsz wersja :D

Kasia

Cytat: golinda w 15 Mar 2011, 10:57:49tak mi się nie podobają te klasyczne parasolki, a zapp trafił w moje serce!

Ola, jezeli zapp ma ten "kołyszacy" sie kubelek, tak jak buzz czy stokke, to bedzie OK :D
jezeli jest calkowicie nieruchomy, to IMO lipka trochę ;) ja pierwsza spacerówke miałam taka własnie badziewna ze sztywnymi plecami i srednio sie sprawdzala ;)

Dodany tekst: 24 Mar 2011, 23:05:37

Cytat: mobka w 24 Mar 2011, 21:05:48U mnie jest ten problem, ze mezowi sie parasolki nie podobaja...
mobka, moze za rok nie bedziecie potrzebowali zadnego wózka ;) i problem z głowy

Angie

Cytat: doda w 25 Mar 2011, 22:28:24
Angie , zosia, a ile ten Wasz wózek kosztuje?

http://allegro.pl/listing.php/search?category=82593&sg=0&string=beat&order=p&change_view=1

to są wózki sprowadzane z UK. Nie ma ich w polskich sklepach.
Często są powystawowe. Ja kupiłam nowy, który kosztuje około 250 zł ;D

Kasia

doda tylko one dość szybko teraz drozeją :knuje:
jak ja kupowałam pipi to te beaty chodziły gdzieś po 140zł (nowe)
bo powystawowe to i za 90 mozna było trafić

Angie

Ale w sumie 250 zł za taki wózek, to też nie bardzo dużo ;D

teraz już nie drożeją, bo ja za mój tyle dałam, a to było ponad miesiąc temu ;D

Kasia

Cytat: Angie w 25 Mar 2011, 22:43:01
Ale w sumie 250 zł za taki wózek, to też nie bardzo dużo ;D

imo bardzo tanio :D

Angie

doda nie mam pojęcia. Jakby go sprzedawali w Polsce, to założę się,
że kosztowałby min. 500-600zł.
Ja byłam bardzo sceptyczna, bo nie mogłam go zobaczyć, ale
jestem bardzo zadowolona ;D Ma długie szerokie siedzisko, jest wysoki,
ma duzą budkę, fajnie się prowadzi. I jest lekki ;D

Angie

Ja mam różowy :D Jak chciałabyś czarny, albo granatowy nowy to musisz sledzić allegro :)

Kasia

doda no i sa jeszcze pipi i ollie i nipi i jakies takie

one wszystkie sa podobne do siebie
pipi i nipi sa tańsze od beata i sa to troche niższe modele (tylko trochę)
ollie to wyzszy i troche droższy model od beata

elve

My zakończyłyśmy etap wózkowy i to już jakiś czas temu. Szkoda, wygodne to było.

elve

golinda ale jej się już nie da do wózka wsadzić

Kasia

Cytat: elvelve w 29 Mar 2011, 11:44:19My zakończyłyśmy etap wózkowy i to już jakiś czas temu. Szkoda, wygodne to było.
hahahha skąd ja to znam ;)

mam tego pipi na wszelki wypadek ;) raczej nie korzystam ;) chociaz na urlopie, szczególnie na lotniskach był niezastapiony ;) dobrze się w nim napoje przemyca ;)

magdalinska

a mnie ten moj espiro wkurza. przede wszystkim ten kosz, ciezko do niego cos włozyc i strasznei mały. chyba powoli dojrzewam do sprzedazy i kupna czegos innego