Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

chyba musze cie odwiedzic i oblukac ten wozek bo coraz bardziej do mnie przemawia, no i ta cena :dreaming:

Kasia

Cytat: Angie w 17 Lut 2011, 14:11:30Cena za taki wózek i tak zajebista Grin
no własnie to jest super, w zyciu bym nie powiedziała ze wózek za takie pieniądze moze być taki solidny i funkcjonalny

Angie

Cytat: zosia2007 w 17 Lut 2011, 14:16:56
chyba musze cie odwiedzic i oblukac ten wozek bo coraz bardziej do mnie przemawia, no i ta cena :dreaming:

cena w stosunku do jakości jest naprawdę zajebista ;D
Za nowy dalam 270 zł z przesyłką ;D Przetestuje go
dziś na dworze :D

I zapraszam :D tylko Ty musiałabys kupić czarny :D
Różowego by Ci Pawelek nie wybaczył :D

Kasia

Cytat: dragonfly w 17 Lut 2011, 14:25:42
cholera, a co wy te wozki tak wyprzedajecie? ;D

u nas wózek juz w ogóle nie jest potrzebny, młody nie chce jeździć i tyle

i stwierdziłam ze sprzedam stokka póki jest na gwarancji, i póki ten nowy model nie zaleje allegro
w zasadzie to szybka decyzja była
w weekend wywieźliśmy wózek na działkę, stwierdziłam że moze go wystawie na allegro, i w następny weekend musieliśmy go przywozic znowu do domu lol

wystawiłam za dość wysoka cenę, myślałam ze nie pójdzie a poszedł :D

nie miałam gdzie stokka (na działce to ryzyko ze myszy, sczury, ktos ukradnie, zamoknie itd) trzymać, stał w przedpokoju i młody się na niego wspinał i baliśmy się że spadnie - jakbyśmy mieli go gdzie trzymac to pewnie jeszcze by postał a potem by postał jeszcze dłuzej bo pewnie nie byłoby chetnych na kupno lol

ten M&P kupilismy na urlop, jak zwykle, na razie tylko zagrana mi mieszkanie ;) no ale na w razie czego i na urlopy musze miec wózek

Dodany tekst: czw, 17 lut 2011, 14:29:26

Cytat: Angie w 17 Lut 2011, 14:26:32tylko Ty musiałabys kupić czarny Cheesy
sa jeszcze chyba granatowe :) jeans czy jakos tak :)

Angie

Cytat: dragonfly w 17 Lut 2011, 14:25:42
cholera, a co wy te wozki tak wyprzedajecie? ;D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja mutsy sprzedałam, bo to jednak duży wózek ;D
I dostałam za niego fajna kaskę :D
A tak rzadko już korzystam, że chciałam jakiś mniejszy i lżejszy ;D
Szczególnie,że za chwilę wakacje ;D

dragonfly

Cytat: Kasia w 17 Lut 2011, 14:28:46u nas wózek juz w ogóle nie jest potrzebny, młody nie chce jeździć i tyle
rozumiem :) Ingrid jest jeszcze wygodnicka - lubi wozek :D

Kasia

Cytat: dragonfly w 17 Lut 2011, 14:29:58
rozumiem :) Ingrid jest jeszcze wygodnicka - lubi wozek :D

jakby Michał chciał w wózku jezdzic to w zyciu bym go nie sprzedawała tak szybko :)

OlaFasola

Angie super i bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona :)

marcheewka

Ja też myslę o tym wózku m&p beat, tylko chciałabym np zielony, ale chyba takich nie ma...
Podoba mi się czarny, ale mąż kręci nosem, no to moze granatowy. Potrzebujemy na lato, na wakacje. Czy do tego wózka można wsadzać 8 miesiaczne dziecko???? No i jak sie składa ta spacerówka, tak na płasko, tzn w parasolkę ?
A czy oparcie rozkłada sie na płasko, lub prawie płasko??

no i jeszcze taki mi sie podoba
http://allegro.pl/koochi-ipso-charcoal-wozek-spacerowy-i1457445921.html

OlaFasola

marcheewka moim zdaniem nadaje się dla 8 miesięcznego dziecka, bo rozkłada się prawie na płasko.
A składa się jak parasolka. Jakbyś chciała zobaczyć na żywo, to ja chętnie zrobię demonstrację :)

Angie

OlaFasola a tę budkę można założyć tak podobnie jak w maclarenie?
Bo wydaje mi się, że takie coś tu czytałam  :hmm:

OlaFasola

Angie nie podobnie, bo tam się rozpina, ale efekt podobny.
Budka trzyma się na dwóch zaczepach. Trzeba odpiąć górne i budkę pociągnąć/przekręcić w dół.
Widziałam taki filmik z reklamą wózka, gdzie była demonstracja obsługi, ale teraz już nie mogę go znaleźć. Sama bym nie wpadła, żeby tak to robić.

Angie

zosia2007

właśnie wylicytowałam beat'a czarnego - zobaczymy co to jest :D

Angie

Cytat: zosia2007 w 24 Lut 2011, 13:23:13
właśnie wylicytowałam beat'a czarnego - zobaczymy co to jest :D

wow :D Miałaś przyjechać obejrzeć :D Mam nadzieję, że będziesz zadowolona ;D
Bo dla mnie jest super ;D

zosia2007

Cytat: Angie w 24 Lut 2011, 14:14:02
wow :D Miałaś przyjechać obejrzeć :D Mam nadzieję, że będziesz zadowolona ;D
Bo dla mnie jest super ;D
no mialam ale mnie nalecialo bo wozek niby jest tylko przybrudzony bo jest powystawowy i R mowil zeby kupowac :)

Justynna

Kupiłam wreszcie spacerówkę!  :dance:
Używaną na Allegro, Peg Perego Pliko P3. Trochę się bałam, żeby nie było tak jak u ishki, ale wózek jest na prawdę w b. dobry stanie, czysty, tapicerka wyprana i w 100% sprawny :) Oczywiście są ślady "używania", czyli jakieś zarysowania na ramie, ślady na kółkach itp. Ale poza tym jest ok.
Polowałam na używanego Maclarena, no ale nic nie było ciekawego (czyt. w dobrej cenie ;)).
Mam nadzieję, że z tego Pliko będę zadowolona :)
No i wózek ma regulowane rączki, z czego się mój wysoki mąż bardzo cieszy :D

zosia2007

Justynna moja kolezanka z pracy ma ten pliko i jest nim zachwycona, tez kupowala na allegro uzywany ;)

niewiemjaka

Justynna fajnie  :thumbup: wyglada na to ze twoj pliko ma spory bagaznik na dole ;) niech sie dobrze sparwuje

a dla wytrawnych znaczy - jaka jest najwieksza roznica pomiedzy XLR a Triumphem Maclarena ?
a moze ma ktoras triumpha ?

Justynna

zosia2007 mam nadzieję, że ja również będę :)

Dodany tekst: pon, 7 mar 2011, 12:51:42

niewiemjaka kosz na dole ma faktycznie spory, choć na to nie patrzyłam przy zakupie, ale myślę, że się przyda :)

a kolor mamy Toffee, o taki: http://www.babydealz.com/noname61.html

Kasia

Justynna fajna ta spacerówka, tak porzadnie wyglada

marcheewka

Cytat: zosia2007 w 24 Lut 2011, 14:27:03
no mialam ale mnie nalecialo bo wozek niby jest tylko przybrudzony bo jest powystawowy i R mowil zeby kupowac :)

i jak wózek??? Przyznam, że też zastanawialam sie nad tą aukcją.

zosia2007

Cytat: marcheewka w 07 Mar 2011, 22:04:05
i jak wózek??? Przyznam, że też zastanawialam sie nad tą aukcją.
jeszcze nie uzywalam na dworze bo byl snieg i uzywalam mutsy ale ten peg perego to bardzo fajny wozek i cene ma naprawde bardzo przystepna.
w sumie chyba wszystko mi w nim pasuje. myslalam nawet ze to podparcie pod plecy bedzie z jakiejs szmaty, cienkie a jest bardzo stabilne - prawie jak w maclarenie.

zosia2007

golinda taki jak ten pippi ma Kasia, przeczytaj jej wypowiedzi ;)