Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

aaaa to magic inne jest, ja myslalam o metro http://allegro.pl/wysokiej-jakosci-parasolka-espiro-metro-2011-7kg-i1432398229.html
czy sa podobne? macalas je oba?:D i jak sie prowadzi magic? ja chyba nie chce takiego w trojkat tylko zwykle 4 kola

Angie

niewiemjaka ten tez mi się podoba :) :D

Justynna

Cytat: Angie w 04 Lut 2011, 15:32:36
niewiemjaka ten tez mi się podoba :) :D
mi też :D i ma regulowane rączki

niewiemjaka

a myslicie ze takie pojedyncze kolko z przodu to jakos gorzej jezdzi czy cos?
jezu jaka ja zielona jestem z tych wozkow :crazy:

Justynna

Cytat: niewiemjaka w 04 Lut 2011, 16:29:59
a myslicie ze takie pojedyncze kolko z przodu to jakos gorzej jezdzi czy cos?
jezu jaka ja zielona jestem z tych wozkow :crazy:
ja też, wiem tyle ile przeczytałam na strefie :)

rilla

niewiemjaka ja mam ten w trójkąt, ale on ma 4 kółka, one są z przodu podwójne. Ja wzięłam 3 ze względu na to, że on mi mniej meijsca zajmuje po złożeniu, tzn. te kołka w magic 4 jak się złoży, albo trzeba zablokować, albo rozłażą sie na boki. A ja szukałam wózka "do auta". Z wózka jestem super zadowolona, jedyne minusy to mały kosz na zakupy (ale ja nie używam:), i podnózek na rzep co przeszkadza w przykryciu dziecka kocem, ale to już opanowałam

Angie

niewiemjaka nie wydaje mi sie, żeby to miało znaczenie ;D

Ten callipso ma o dziwo nawet amortyzację, więc
teoretycznie powinno nim się jezdzić
lepiej niz zwykłą spacerówką  :hmm:

ishka82

Justynna, ja tą Lirę wzięłam właśnie po niemożności znalezienia Magica, a tez już byłam zdecydowana ;) To są praktycznie te same wózki :) Ciężko mi coś więcej o nim napisać, bo na razie jeździłam tylko po domu (Młoda każe się wozić, bo zakochała się w nowym wózku :crazy: ), ale świetnie się prowadzi i w sumie chyba ta rączka nie jest aż tak gorsza przez to, że nie łączona ;)
A w sklepie pan mówił, że gadał z przedstawicielem Espiro i magici w tym roku MOŻE będą, ale dopiero w czerwcu...nie wiem ile w tym prawdy ;)

Justynna

Cytat: ishka82 w 05 Lut 2011, 16:33:27ie po niemożności znalezienia Magica, a tez już byłam zdecydowana wink To są praktycznie te same wózki Smiley Ciężko mi coś więcej o nim napisać, bo na razie jeździłam tylko po domu (Młoda każe się wozić, bo zakochała się w nowym wózku crazy ), ale świetnie się prowadzi i w sumie chyba ta rączka nie jest aż tak gorsza przez to, że nie łączona wink
A w sklepie pan mówił, że gadał z przedstawicielem Espiro i magici w tym roku MOŻE będą, ale dopiero w czerwcu...nie wiem ile w tym prawdy wink
Dzięki, chyba właśnie będziemy szukać Espiro Magic 4 i zobaczymy czy uda się znaleźć i go obejrzeć (mąż musi na żywo) ;) No i jeśli ten Twój wózek jest taki sam jak Espiro to go też weźmiemy pod uwagę, jak nie będzie Espiro :)
Resztę z tych wózków, które mi się podobają (Silverr Cross, Cybex) są trudno dostępne w moich stronach. A nie będę zamawiać na necie bez zobaczenia :)
Dzwoniłam do sklepu gdzie kupiliśmy Tako i ponoć mają Magic 4, no i zobaczymy. A chciałabym kupić spacerówkę w najbliższym czasie, bo w kwietniu planujemy wyjazd nad morze :)

ddu

zamówiłam maclarena. przez allegro. za 300 zł. no zobaczymy....

Kasia

Cytat: ddu w 08 Lut 2011, 09:12:15
zamówiłam maclarena. przez allegro. za 300 zł. no zobaczymy....

którego? pokaż :)

ishka82

Nasz nowy wózek przeszedł dziś chrzest bojowy ;) Dziecko zadowolone, mama też, babcia uznała, że prowadzi się jej lepiej niż jumper (mnie chyba porównywalnie), dla taty rączki troszkę za nisko, ale daje radę :D Jednym słowem udany zakup :)

Justynna

Cytat: ishka82 w 08 Lut 2011, 20:19:21
dla taty rączki troszkę za nisko, ale daje radę :D Jednym słowem udany zakup :)
i to mnie trochę martwi :( mój mąż wysoki, a to on najczęściej spaceruje z Miśkiem.

rilla

ishka82 super, ze jestes zadowolona, ja juz nei mam jumpera i kazdy spacer jest w spacerówce. ALe pewnie za niedługo bedzie na dwóchnogach tylko:D

ishka82

Cytat: Justynna w 09 Lut 2011, 12:04:38
i to mnie trochę martwi :( mój mąż wysoki, a to on najczęściej spaceruje z Miśkiem.
najlepiej, żeby mąż przymierzył się do wózka...niestety chyba mało która spacerówka ma wysoko rączkę lub możliwość regulacji...w espiro tez rączka jest nisko

Dodany tekst: 09 Lut 2011, 14:04:36

rilla, Domi chyba tez niedługo będzie wolała sama chodzić niż jeździć ;)

Justynna

Cytat: ishka82 w 09 Lut 2011, 14:03:00
najlepiej, żeby mąż przymierzył się do wózka...niestety chyba mało która spacerówka ma wysoko rączkę lub możliwość regulacji...w espiro tez rączka jest nisko
no właśnie, musimy się "przymierzyć" do wózka. Niektóre modele, szczególnie te droższe :( mają regulowane rączki

feeling.good

maclaren, przynajmniej xlr ma wysoko. Mi, choć jestem niska jest wygodnie, ale moi znajomi (dziewczyna 1,80, facet prawie 2metry) też super się sprawuje.

Justynna

Cytat: feeling.good w 09 Lut 2011, 14:36:48yna 1,80, facet prawie 2metry) też super się sprawuje.
tylko ta cena Maclarena...   :headbang:

zuzia

Cytat: Justynna w 09 Lut 2011, 14:39:40
tylko ta cena Maclarena...   :headbang:

poluj na allegro.
ja za swojego xlr dałam 450 zł z odbiorem na miejscu :)

zuzia

Cytat: Justynna w 09 Lut 2011, 14:42:34
zuzia używany? bo cena super!
używany, ale obejrzałam go sobie i był ok.

rilla

poogladałam filmik na tosia.pl o maclarenie xlr... już wiem co jest w nim takiego fajnego - wszystko!

feeling.good

Cytat: rilla w 09 Lut 2011, 14:55:43
poogladałam filmik na tosia.pl o maclarenie xlr... już wiem co jest w nim takiego fajnego - wszystko!

ja też sobie obejrzałam  :mocking: i chyba  żałuję, że nie kupiłam tego brązowo-zielonego.

zosia2007

Cytat: feeling.good w 09 Lut 2011, 15:45:57
ja też sobie obejrzałam  :mocking: i chyba  żałuję, że nie kupiłam tego brązowo-zielonego.
tego koloru nie ma w sprzedazy

feeling.good

Cytat: zosia2007 w 09 Lut 2011, 15:58:45
tego koloru nie ma w sprzedazy

Jak kupowałam na allegro to facet miał taki. To wersja z 2009 roku bodajże.