Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angie

Byłam w świecie dziecka i najbardziej podoba mi się
cybex callisto ;D  ALe kosztuje 800 zł :(

Gdyby nie to, że Lena jezdzi wózkiem raz na tydzień, albo rzadziej,
to bym się nie wahała.
Na allegro można kupić za 600, ale sprowadzane z Niemiec  :hmm:
I nie wiem czy  takie same jak kolekcja polska.

ishka82

Wygląda na to, że sprawę uda się rozwiązać, ale jeszcze proszę o kciuki :pray:
Dziś byliśmy pooglądać wózki i oglądałam wózek łudząco podobny do espiro magic 4, jedyna różnica, to nie łączona rączka. Bardzo mi się podoba i chyba się na niego zdecydujemy...pojeździłam sobie nim po sklepie, powciskałam hamulec i tylko upewniłam się, że z tym używanym bardzo mocno jest coś nie tak ;)
Pani niby nie wie o co kaman, ale do nie działającego hamulca się przyznała i napisała, że ona używała zablokowanych kół i może dlatego nie zauważyła usterki...i jakoś bez problemu zgodziła się na zwrot i pokrycie kosztów wysyłek...coś mi się wydajhe, ze jednak dobrze wiedziała, że bubel wciska ;)
Patrzę na Allegro i wydaje mi się, ze ten co dziś oglądałam to jest to: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-euro-cart-lira-4-kolekcja-2010-i1431941094.html

konwalia

ishka na bobowózki on jest za 409zł

z ciekawości przejrzałam sobie takie do 500zł:
http://www.bobowozki.com.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=&manufacturers_id=&categories_id=4&pto=500&x=56&y=10

Dodany tekst: 02 Lut 2011, 21:20:15

ten fajny i ma całą rączkę:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1955

ishka82

konwalia, rzeczywiście :) W "moim" sklepie jest chyba po 460-470, ale pewnie jakiś rabat dostanę, więc w sumie doliczając wysyłkę za dużo się nie oszczędzi, a ja mam uraz (pewnie chwilowy) ;) No i o ile wózek nie będzie potrzebny na już, to jeszcze się rozejrzę, ale możliwe, że na początku przyszłego tygodnia będziemy mieć wyjazd i wózek będzie potrzebny z dnia na dzień...jeśli tak, to wolę nie ryzykować kupna przez net ;)

konwalia

ja zamierzam na bobowózkach kupić mutsiaka, mam nadzieję, ze cena się utrzyma, bo aktualnie jest super;
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1581&%3CosCsid%3E

ishka ja się naciełam juz na allegro kiedys na uzywki, ale po czasie i tak czasem kupuję, nie muszę mieć wszystkiego nowego-tylko bardziej się zastanowię zawsze

konwalia

Cytat: doda w 02 Lut 2011, 21:44:42
konwalia jednak chcesz transportera?
tak bierzemy na 100%
lekkość, design i cena i nie wygląda przy mnie krowiasto :D

jak jeszcze dostaniemy to czerwony(wycofują w 2011 nie będzie), jak nie to czarny

Dodany tekst: 02 Lut 2011, 21:48:54

i uznałam że serwis 2 ulice dalej może być przydatny(choć wolałabym nie ;) )

ishka82

konwalia, ja używki, to już chyba tylko z "anoansów" z mojej okolicy może kupie...takie, że mogę podjechać, zobaczyć i ocenić. Strasznie mnie stresuje ta sprawa z wózkiem, a co by było gdyby sprzedający był jakiś bardziej konfliktowy, to wolę nie myśleć :crazy:

konwalia

ja kiedyś z mojego konta sprzedawałam kolezance wózek, koleś był obejrzeć, był zdziwiony dobrym stanem i rzetelnym opisem(budka wyblakła, to była bawelniana w quinny)
wzięli, bo ogladał wczesniej jakies tragedie niby, więcto chyba dość częsty problem

ddu

my kupiliśmy wózek z allegro, ale pjechaliśmy zobaczyć. teraz kuszą mnie np. maclareny , ale trochę się jednak boję
odkupiłabym od jakiejś plotkary ;)

Dodany tekst: 02 Lut 2011, 22:39:40

weszłam na allegro, niby nowe maclareny za 500 zł nawet
ktoś mnie może oświecić, czym się różnia te modele? bo przecież w toruniu nie mam gdzie ich zobaczyć, porównać...

konwalia

Cytat: ddu w 02 Lut 2011, 22:08:13ktoś mnie może oświecić, czym się różnia te modele? bo przecież w toruniu nie mam gdzie ich zobaczyć, porównać...
kółkami, obciążeniem, rozkładaniem, wagą-musialabyś wejść do jakiegoś sklepu netowego i porównać

ishka82

Sprawa z wózkiem z Allegro załatwiona w 100% po mojej myśli :D Wózek odesłany, a kasę mam już na koncie (łącznie z kosztami wysyłek) :)

Kupiliśmy dziś nowy wózek w sklepie na miejscu :) Ten: http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/karta_produktu.php?url=lira4&wer=spacerowa&color=7

justynaaaa2

ishka82 super że się udało  :thumbup: a nowy kupiliście zielony? jak tak to śliczny kolor :)

ishka82

justynaaaa2, tak, zielony :D Trochę żarówiasty, ale co tam ;) Braliśmy jeszcze pod uwagę fioletowy, ale zieleń jednak wygrała :)
No i stawiam :beer: z okazji szybkiego załatwienia sprawy z tamtym nieszczęsnym wózkiem :)

nionczka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

Cytat: konwalia w 03 Lut 2011, 16:06:50
kółkami, obciążeniem, rozkładaniem, wagą-musialabyś wejść do jakiegoś sklepu netowego i porównać

jedziemy na weekend do trójmiasta, mam nadzieję, że wystarczy czasu, żeby podjechać do ajkiegoś sklepu i zobaczyć. moja jedyna wiedza na temat spacerówek/parasolek pochodzi ze strefy. nawet nie wiem, czemu mi się maclareny podobają ;)

konwalia

ishka super, ze się udało :)
a rabat dali?

ja wczoraj pokazuję P. maclarena, a on tyle to kosztuje? lol

ishka82

konwalia, rabat dali, choć nie duży ;) Daliśmy 450zł...na necie niby taniej, ale na prawdę nie wiele taniej.

konwalia

pewnie, dla 20zł nie warto zamawiać i czekać

jak mi w poznaniu wyliczyli transportera z dodatkami i maxicosi to wyszło 500zł różnicy, za tyle to ja mam stos potrzebnych rzeczy

magdalinska

rilla

ishka bardzo fajny!!!

Dodany tekst: 04 Lut 2011, 10:14:01

napisz jak się jeździ

vobi

Cytat: ishka82 w 03 Lut 2011, 17:51:29Kupiliśmy dziś nowy wózek w sklepie na miejscu  Ten: http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/karta_produktu.php?url=lira4&wer=spacerowa&color=7

prezentuje sie niczego sobie  :thumbup:
to Domi juz w spacerowce bedzie pomykac? kiedy to zlecialo tak szybko :padam:

magdalinska

Cytat: vobi w 04 Lut 2011, 10:16:14to Domi juz w spacerowce bedzie pomykac? kiedy to zlecialo tak szybko
Domi ma juz prawie rok :D :D :D

vobi

Cytat: magdalinska w 04 Lut 2011, 10:29:15
Domi ma juz prawie rok :D :D :D

No, chodzi mi o te sportowa spacerowke, bo ze w spacerowce z Tako jezdzila to juz zakodowalam :mocking: Ale ta spacerowka z wozkow 3w1 to jeszcze taka niemowleca, a sportowa /parasolka to juz konkretny pojazd jest ;D