moja suknia...

Zaczęty przez bozena.dp, 26 Wrz 2007, 17:25:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

ślub w sobote, wczoraj przywiozłam suknie do domu i chcę wam się pochwalić  :-P  na jakiekolwiek zmiany juz za późno
suknia jest koronkowa, na koronce są koraliki, które się ładnie mienią w słońcu lub świetle, ale nie wiem czy na tych fotkach widać całą jej "urode"

mam też na sobie biżuterie, którą już pokazywałam - mam całość, choć większość z was mówiła, żeby dekold zostawić "goły", teraz macie możliwość ocenić to jeszcze raz, już z suknią

P.S. fotki są złej jakości niestety  :-/  były robione na szybko

rilla

suknia bardzo ładna! ale moim zdaniem łańcuszek przydługi i "zakrywa" dekolt. Górę od sukni masz ładną, a tak jakoś się traci:/ Ale to tylko moja opinia...

sandstorm

Pięknie wyglądasz w tej sukni. Myślę, że lepiej będzie bez naszyjnika z samymi kolczykami. :)

zuzia

ja podtrzymuje swoje zdanie - bez naszyjnika, za to z dlugimi kolczykami - lepiej. Sama napisalas, ze suknia jest z koronki na której mienią się koraliki. Po co przesadzać i odbierać piękno sukni? w naszyjniku jeszcze wystąpisz.

inkageo

Masz śliczne plecy :) Kurcze mi też nie podoba się naszyjnik, bez niego będzie lepiej :)
Imagine there is no hate

bozena.dp

rilla84 łańcuszek można skrócić - ma regulowaną długość - tak że może być zaraz przy szyi

wiem dziewczyny, że radziłyście już wcześniej żeby załozyć tylko same kolczyki, ale pytam was teraz drugi raz, bo zdania są podzielone  :-/  tzn. wy mówicie "tylko kolczyki", a panie w salonie i u mnie w domu mówią "całość" (tak jak na zdjęciu) i mam mętlik w głowie i sama już nie wiem...   :-(

gioseppe

wedlug mnie jak dojdzie do tego fryzura, makijaz bukiet, to i z i bez naszyjnika bedzie ladnie
wybierz to w czym czujez sie lepiej
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

misiaczek187

Uważam,że lepiej będzie bez :D

ishka82

A ja sama nie wiem :-?  Źle bym się czuła chyba bez naszyjnika, więc zrób tak żebyś się komfortowo czuła :) A suknia śliczna :mrgreen:

golinda

bez naszyjnika, wygląda jakbyś do przymiarki zapomniała go zdjąć
jest za długi i w ogóle nie pasuje do sukienki
kolczyki - tak!

zuzia

jeżeli zdecydujesz się na naszyjnik to kolczyki musisz miec mniejsze. Jest tego za dużo. Blyskotki na szyi, w uszach i na sukience.

tachogti

bez naszyjnika!!!  :-D  slicznie Ci w tej sukni  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

malutenka

Masz takie ładne wykończenie góry sukni, że nie potrzebujesz już niczego dodawać, jeśli bardzo chcesz naszyjnik, to proponuje coś krótkiego :->

bozena.dp

dzięki za wszystkie opinie
fajnie, że podoba wam się moja suknia   :-D  
co do naszyjnika-jak już pisałam wcześniej można go "skrócić" (tak jak na zdjęciu poniżej)
dalej nie wiem co zrobić, jak będzie lepiej  :?:  i chyba dopiero w dniu ślubu się sprawa rozstrzygnie-jak już będzie makijaż, fryzura, welon...  ale chyba was posłucham  ;-)

salsa

bozena.dp,  PIEKNIE:) tylko zacznij sie słoneczko usmiechac:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

bozena.dp

salsa dzięki, a uśmiechać się będę na pewno, ale te fotki były robione tak na szybko i jakoś tak ten uśmiech nie zdążył wskoczyć, hehe   ;-)
a powiedz mi czy ty też jesteś tylko za kolczykami? bo nie wypowiedziałaś się w tej kwesti  :-P

aniak1211

Jak kolczyki to bez naszyjnika,jest tego za duzo.

Moze jakis bardzo delikatniutki naszyjnik,ale ten jest za duzy.

Ladna suknia ;-)

foszek

Ja tez jestem za opcja bez naszyjnika :-)

salsa

Cytuja powiedz mi czy ty też jesteś tylko za kolczykami? bo nie wypowiedziałaś się w tej kwesti :-P

tak, jestem za "Tylko kolczykami"

bardzo mi sie podoba ( i zreszta tak tez bedzie miała MOja sobotnia PM do LORNY Pronovias) gdy sa do takich dekoldów piekne kolczyki i goły dekold

ewentualnie cos delikatnego (zawieszka na łancuszku itp)

bozena.dp

OK, zrozumiałam - tylko kolczyki  :-P
to powiedzcie mi moje drogie czy te kolczyki które mam w uszach na tych fotkach mogą być  :?:  czy też są złe?

już pokazywałam je z bliska, a dla tych które jeszcze nie widziały-foto

aniak1211

oczywiscie ze te kolczyki,bardzo ladne :-D

bozena.dp

jeszcze bukiet wam "pokaże" - ma być robiony na wzór tego (ciekawe jaki będzie w rzeczywistości) tylko ze srebrną "wstążką"

salsa

bozena.dp, kolczyki b. ładne:)

[ Dodano: 26-09-2007, 23:48 ]
co do bukietu , t ja akurat w takich na sluby nie gustuje, a kalie sa juz na prawde wszędzie... choc z drugiej strony ja miała róze i eustomę, klasycznie, wiec tez znowu bez jakiś oryginalnych pomysłów:D

gdziezby

bozena.dp, ale ładnie! (wersja bez naszyjnika) :)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

Kati

Ja uważam, że do takiego delikatnego, falowanego dekoltu nie pasują kolczyki w ostrej, geometrycznej formie rombów.

Lepszy byłby już jeden z kompletów, które wcześniej pokazywałaś (komplet nr 1).

A może masz w zanadrzu coś jeszcze do wyboru?
Jakieś dłuższe, ale nie tak agresywne w formie kolczyki?

Ja bym założyła: