Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

claridad

ziuta

oj oj i tak planowałam pean na miarę Iliady ale się powstrzymałam :D

natka

claridad dzieki za opinie :) mam jeszcze pare pytan ale to na priv się nadaje :) polewam piewem i to nie jednym :)

rudasekawf

Cytat: claridad w 16 Wrz 2011, 17:42:34ma szeroki promień skrętu więc można w zasadzie spokojnie nawet na ciasnej drodze zawrócić praktycznie na raz

Mały promień skrętu to zaleta, możesz ciaśniej brać zakręty, mały promień czyli okrąg jaki zrobisz jadąc w kółko. Szeroki byłby wadą :)

claridad

Cytat: rudasekawf w 19 Wrz 2011, 09:39:45
Mały promień skrętu to zaleta, możesz ciaśniej brać zakręty, mały promień czyli okrąg jaki zrobisz jadąc w kółko. Szeroki byłby wadą :)
no toteż właśnie o to mnie chodziło :D

Kasia

HA wiedziałam! wiedziałam że kia się sprawdzi!

rudasekawf

Cytat: Kasia w 19 Wrz 2011, 11:56:41HA wiedziałam! wiedziałam że kia się sprawdzi!
Mój ojciec ma kie shume od 11 lat i jest bardzo zadowolony. Ogólnie zero problemu z autkiem, tylko eksploatacja.

zwierzatko_mojej_mamy

aaa - zapomnialam Wam napisac, musze zrobic fote ogloszenia z okna auta pod moim blokiem ;) cytuje ;)

"FIAT seicento, prawie jak nowy, 1997....."

cos tam jeszcze pisza dalej, ale mysle, ze to juz wystarczy lol lol

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

claridad

zwierzatko_mojej_mamy

może wzorowali się na Allegro - "prawie jak Zara" :D

Kasia

zwierzatko_mojej_mamy

no ;) w dalszej czesci bylo o przebiegu 112 000 ;)

www.annawilk.pl

rudasekawf

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 14:24:06w dalszej czesci bylo o przebiegu 112 000

:):) Radosna twórczość kręcenia liczników

Uno ma 99 500 ciekawa jestem tylko czy przekręcili go o 100 tyś, 150 tyś czy 200tyś :)

zwierzatko_mojej_mamy

ja tam jestem w stanie uwierzyc w kazdy przebieg ;) szczegolnie w moim geriatrycznym bloku ;) jakby napisal 4000 to tez bym wierzyla ;D

www.annawilk.pl

mary

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Wrz 2011, 15:09:28w moim geriatrycznym bloku
dobre!

Dziewczyny, czy do tych "małych" aut wchodzą Wam wózki do bagażnika bez problemu?

zwierzatko_mojej_mamy

wejsc wejdzie ;) jak sie go calkiem rozmontuje to nawet malo miejsca zajmuje ;)

www.annawilk.pl

mary

no tak, a bez całkowitego demontażu to raczej trudno?
Tak mnie ta ibiza zastanawia i może corsa, albo coś podobnego. Ale jak te auta widzę na ulicach to wydają mi się bez bagażników.

zwierzatko_mojej_mamy

tzn moze inaczej - bugaboo sie  sklada tak, ze zdejmujesz rame z siedzeniem/gondola i masz dwie czesci - gondola/siedzenie sie skladaja na plasko na wysokosc ok 3 cm - jesli masz przyczepiona ta barierke/trzymadlo to + 15 cm wzwyz - jak zdemontujesz to znow 3 cm, do tego masz stelaz, ktory sie sklada w polowie i jesli zdemontujesz duze kolka to tez niewiele zajmuje, a bez przednich to juz w ogole masz prawie caly bagaznik na wyjazd wolny - aczkolwiek takie manewry przy wyskakiwaniu do sklepu to sa wkurzajace - bez nich natomiast masz caly bagaznik zawalony ;) elve mi pozyczyla swoj quinnie zapp na takie wyjazdy i woze go od dwoch dni w bagazniku i zajmuje on jakies 50x30x20? malutki jest ;)

Dodany tekst: 19 Wrz 2011, 17:40:01

aha i wazny jest tez wlot do bagaznika - kumpela z jakims innym wozkiem ladowala sie do mnie bez problemu, natomiast miala problem z wlozeniem do skody fabii, bo ta miala jakos wlot zmniejszony swiatlami wystajacymi z karoserii ;) takze widzisz ;)

www.annawilk.pl

ziuta

Ja w corsie przez prawie rok woziłam mutsy 4rider i dało się. Stelaż wchodził do bagażnika po zdjęciu tylnych kół, gondola osobno. Po przejściu na spacerówkę było jeszcze łatwiej, bo siedzisko składa się razem ze stelażem. Ale i tak na krótkie wypady typu galeria handlowa kupiłam parasolkę m&p, bez porównania ;D

claridad

ja nie wiem :D ja umiem na ilość zakupów w lidlu podać pojemność ale nie na wózek  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

inkageo

Imagine there is no hate

mary

ale gdyby miał stelaż składany to by już wszedł ;)

justynaaaa2

mary_popins pojawiłaś się tak znienacka, po przerwie...z tego co piszesz wnioskuję że urodziłaś dziecko, może napisz choć kilka słów co tam u ciebie słychać :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

.

konwalia

Szukam,  może nie małego,  bo czegoś z bagażnikiem i 4/5d(może być jakiś VW, a3 sportback,  mondeo itp albo coś innego sprawdzonego)z realnym przebiegiem i bezwypadkowe
Może ktoś coś?