Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwica

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 13:15:23Ale jak będziesz miała wątpliwości to odpuść, wsłuchaj się w głos serca   Diesel fajny i nie gaśnie

o to możesz być pewna że nie wezme tylko dlatego ze pewne auto i dobre, jeśli pojawią się jakieś "ale" będe szukać dalej.
Zobacz ile ty szukałaś i trafiłaś na ten fajny egzemplarz  :beer: :beer:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

inkageo

Cytat: Dorotka1981 w 10 Maj 2010, 12:18:54
o to możesz być pewna że nie wezme tylko dlatego ze pewne auto i dobre, jeśli pojawią się jakieś "ale" będe szukać dalej.
Zobacz ile ty szukałaś i trafiłaś na ten fajny egzemplarz  :beer: :beer:
Dzięki bogu, że nie kupiłam tego pierwszego  :ohboy:
Imagine there is no hate

salsa

Dorotka ja z Golfem nie poradzę bo wybitnie nie lubię tych aut .... ale jak Tobie pasuje i wszystko z nim ok jest sprawny no to może warto kupić.... ja bym golfa nie chciała ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 13:15:23wsłuchaj się w głos serca

wlasnie wsluchaj sie w glos serce i kup golfa ;D

Tak ma niestety wygladac nowa generacja garbusa. Nie podoba mi sie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Lwica

Co nie zmienia faktu że ta Micra http://otomoto.pl/nissan-micra-C13010100.html  jest też ciągle rozważana. Już prosiłam Konwalie czy jeśli może podjechać zobaczyć autko.

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 11:28:11

Cytat: mayagaramond w 10 Maj 2010, 13:26:35wlasnie wsluchaj sie w glos serce i kup golfa

No bedziemy tworzyć parke z mężem zupełnie do naszego wieku  :rotfl: :rotfl: ja bede mieć starszego Golfa III a mąż młodszego IV
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Cytat: mayagaramond w 10 Maj 2010, 13:26:35Tak ma niestety wygladac nowa generacja garbusa
Ale żaba :D

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 11:29:21

Cytat: mayagaramond w 10 Maj 2010, 12:28:47
micra akurat wybitnie mi sie nie podoba ;)
A mi na odwrót ;)

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 12:30:45

Ta micra bardziej mi pasuje do profilu małego miejskiego autka dla kobiety i jest dużo nowsza :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 13:29:08Ta micra bardziej mi pasuje do profilu małego miejskiego autka dla kobiety i jest dużo nowsza

jest nowsza, ale design nie podoba mi sie zupelnie (chociaz na pewno wyglada lepiej od nowej ;) )

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 13:42:15Maya jest golfiarą

hehe, nie, najbardziej podoba mi sie Audi. Nie lubie "kobiecych" samochodow, maja zbyt lagodny design.

inkageo

Ja chcę chyba volvo c30 :) Taty hondę też bym przygarnęła ;)
Imagine there is no hate

Lwica

Czekajcie laski przy nastepnym aucie to ja będę mówic co MI się podoba i co CHCE. Teraz mam małe możliwosci takze będzie co będzie.

inkageo

A co byś chciała? :D

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 12:58:42

Grunt to być zadowolonym z tego co się ma i wybrać najlepiej w dostępnym przedziale cenowym :) Ja z cytrynki jestem bardzo zadowolona :)
Imagine there is no hate

szelma

Ja bym teraz chciała DS3 albo BMW 1 :D. A jakbym miała dużo, dużo, dużo pieniędzy, to Jaguara E-type :D. Ale to wszyscy już wiedzą lol.

salsa

Cytat: mayagaramond w 10 Maj 2010, 12:28:47
micra akurat wybitnie mi sie nie podoba ;)
dal mnie micra tez jest okropna... (przepraszam wszystkie właścicielki micry ;) )

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Też nie podoba mi się micra... Ani Ford ka...

Lwica

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 13:58:01A co byś chciała?

O to to jest moje marzenie Vw POLO

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 13:19:32

Ale póki co nie stać mnie na takie

mayagaramond

Cytat: Dorotka1981 w 10 Maj 2010, 14:17:00O to to jest moje marzenie Vw POLO

nie wiem czy podoba Ci sie nowe, ale jest tak drogie, ze lepiej od razu kupic golfa. Kolega porownywal i podobne wyposazenie / silnik kosztowalyby go w Polo niewiele mniej niz w Golfie VI.

inkageo

Imagine there is no hate

Lwica

No te akurat to sa jeszcze Polo IV te do 2005 roku

inkageo

Imagine there is no hate

szelma

Alfa ma fajne oczy:

inkageo

Ooooo boskie oczy, takie niedowierzające i zaskoczone :D Nie widziałam jej, bardzo mi się podoba :beer:
Imagine there is no hate

szelma

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 14:27:52takie niedowierzające i zaskoczone

Otóż to :D. Czy te oczy mogą kłamać? ;)

inkageo

Ja lubię auta, które robią miny, a VW min nie robią. Taty auto mruży oczy i warczy, ale tak z rozkoszy :D
Imagine there is no hate