remontujemy kasiadowe mieszkanie :)

Zaczęty przez kasiad, 15 Lut 2010, 11:09:51

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

Sonja - ja mysle ze jak fotki sie pojawia to wtedy jeszcze tylko 2-3 strony zachwytów i koniec a tak - jest szansa na kolejne 46 stron dywagacji ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

kasiad

Cytat: salsa w 22 Gru 2010, 21:10:48
Sonja - ja mysle ze jak fotki sie pojawia to wtedy jeszcze tylko 2-3 strony zachwytów i koniec a tak - jest szansa na kolejne 46 stron dywagacji ;)

Cóż za wyrafinowana forma wytłumaczenia mojej opieszałości  ;)

Dodany tekst: czw, 23 gru 2010, 07:24:10

Cytat: sonja w 22 Gru 2010, 21:09:11
salsa bo ta kuchnia pewnie nie istnieje ;) wyimaginowała ją sobie :D

O tak, a ja gotuję na balkonie :D

Dodany tekst: czw, 23 gru 2010, 07:24:33

Cytat: salsa w 22 Gru 2010, 21:06:11
sonja ja juz nie wierze ze kasiad da tu jakies fotki :)

Nie musisz :)

sonja

kasiadzie przynajmniej Ci okna nie parują i w domu kapuchą nie śmierdzi ;) nie gniewaj się! żartuję sobie :)

kasiad

Cytat: sonja w 23 Gru 2010, 10:38:39
kasiadzie przynajmniej Ci okna nie parują i w domu kapuchą nie śmierdzi ;) nie gniewaj się! żartuję sobie :)

Ja się nie gniewam :)
Gdy wracam z pracy jest już ciemno, a takich zdjęć nie chcę robić bo brzydko wychodzą  ;)
Najładniejsze są za dnia, a w wtedy jestem w pracy  ;)
Zostaje mi tylko weekend  ;)

magdalinska

no, to weekend juz niedlugo ;) w swiatecznych dekoracjach :) zrob i wrzuc  :pray:

salsa

Cytat: kasiad w 23 Gru 2010, 07:23:37Cóż za wyrafinowana forma wytłumaczenia mojej opieszałości  wink
służę pomocą :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

nionczka

Mi sie tez juz nie chce tu zagladac bo mam wrazenie, ze kasiad sie z nas troche nabija, hmmmmm. Lubie ogladac wnetrza, ale przeciez nie bedziemy blagac, prosic i przypominac, etc.

kasiad

nionczka z nikogo się nie nabijam
Po prostu chciałabym pokazać cały efekt remontu, ale brakuje jeszcze wielu drobiazgów, które tworzą klimat
Nie mam karniszy, firanek, zasłon, stołu, krzeseł, łóżka, a bez tego nie chcę pokazywać  ;)
Jak wszystko będzie tak jak ma być to się pochwalę :)
A gdy wtedy nikt nie będzie chciał tego oglądać, trudno, jakoś przeżyję :)

zwierzatko_mojej_mamy

my nie mamy lampy w gabinecie juz trzeci rok, a w przedpokoju zarowki przestaly straszyc dopiero z pol roku temu, takze cos co mozna nazwac "caly efekt" to moze sie objawic za hohoho ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdalinska

ja to bym pewnie swoje musiała wrzucic za 10, 15lat,  bo nie ma widoków ani na stól, ani na krzesła, ani na sofy, ani tym bardziej na firanki ;) ze o lampach nie wspomne ;)

kasiad

Wiem, wiem, ja to wszystko wiem  ;)
Tylko sama to bym mogła oglądać u innych nawet odrapane ściany, ale u siebie to bym chciała pokazać na cip top  :mocking:
No dobra, pokażę :)

emcia

Cytat: kasiad w 27 Gru 2010, 14:27:35Tylko sama to bym mogła oglądać u innych nawet odrapane ściany, ale u siebie to bym chciała pokazać na cip top  mocking
No dobra, pokażę Smiley
ja to rozumiem
najładniejszą mam nadal sypialnię i tylko ją pokazywałam
to pokaż nam to co uważasz za "już prawie, prawie"

magdalinska

no ja tez rozumiem, ale wszystko zalezy od tego, za mniej wiecej ile spodziewamy sie dopiac wszystko na ostatni guzik. Ja za kilka-kilkanascie lat, wiec wrzucilam to co na razie mam, jest surowo, nie ma klimatu, no ale na razie tak jest i tego nie zmienie

emcia

Cytat: magdalinska w 27 Gru 2010, 15:24:28
no ja tez rozumiem, ale wszystko zalezy od tego, za mniej wiecej ile spodziewamy sie dopiac wszystko na ostatni guzik. Ja za kilka-kilkanascie lat, wiec wrzucilam to co na razie mam, jest surowo, nie ma klimatu, no ale na razie tak jest i tego nie zmienie
u mnie dużo przejściówek z przypadku albo nie ma wcale
czyli kompletnie niewyjściowo

magdalinska

Cytat: emcia w 27 Gru 2010, 15:26:44
u mnie dużo przejściówek z przypadku albo nie ma wcale
czyli kompletnie niewyjściowo
a u mnie inaczej? :D stoł ma 20lat, taki góralski, rzeźbiony ;D krzesła maja jakies 15 lat, nikt nie pamieta skad sie wzieły w brata magazynie, ale jak lezały to wziełam ;) kanapa od brata, bo wymienial, pasujaca jedynie sama do siebie, ławy nie mam - mam za to malutki, chyboczący sie stolik, ktory pamieta czasy studiow. ze scian kable wisza, kurtki wisza po krzeslach, bo nawet wieszaka zadnego nie mamy (tym bardziej szafy). Stolik po tv mam juz lepszy, wymienilismy z żelaźniaka na stolik ikea - wypas (dostalismy od mojego brata, wychlapany farba, gipsem, znalazl gdzies w garazu, okleilismy i jest prawie jak nowy ;) ) i tak moge wymieniac do wieczora ;)

emcia

Cytat: magdalinska w 27 Gru 2010, 15:34:26
a u mnie inaczej? :D stoł ma 20lat, taki góralski, rzeźbiony ;D krzesła maja jakies 15 lat, nikt nie pamieta skad sie wzieły w brata magazynie, ale jak lezały to wziełam ;) kanapa od brata, bo wymienial, pasujaca jedynie sama do siebie, ławy nie mam - mam za to malutki, chyboczący sie stolik, ktory pamieta czasy studiow. ze scian kable wisza, kurtki wisza po krzeslach, bo nawet wieszaka zadnego nie mamy (tym bardziej szafy). Stolik po tv mam juz lepszy, wymienilismy z żelaźniaka na stolik ikea - wypas (dostalismy od mojego brata, wychlapany farba, gipsem, znalazl gdzies w garazu, okleilismy i jest prawie jak nowy ;) ) i tak moge wymieniac do wieczora ;)
oj magdalińska, na takieeej przestrzeni to i zupełna pustka super wygląda :)

magdalinska

Cytat: emcia w 27 Gru 2010, 15:36:17
oj magdalińska, na takieeej przestrzeni to i zupełna pustka super wygląda :)
ojtam, ojtam ;)
aha, zapomniałam dodac, ze w tamtym roku nasza choinka stała oparta o sciane na dwóch nogach, w tym dostała juz proteze ;D

emcia

piękny blat :)
i szufladka
podoba mi się wszystko, ale to szzcególnie

zuzia

kasiad
blat świetny!
i zlew mamy z tego samego materiału i w tym samym kolorze tylko ja mam 1,5 komory :)

kasiad

Cytat: emcia w 11 Mar 2011, 22:04:39
piękny blat :)

Cytat: zuzia w 11 Mar 2011, 22:08:21

blat świetny!

blat miał być inny, ale w ostatniej chwili został zmieniony  :mocking:

Dodany tekst: pią, 11 mar 2011, 22:32:14

Cytat: zuzia w 11 Mar 2011, 22:08:21

i zlew mamy z tego samego materiału i w tym samym kolorze tylko ja mam 1,5 komory :)

u nas większy nie zmieściłby się w tej wnęce ;D

Cieszę się, że się Wam dziewczyny podoba :)

magoo

kasiad bardzo fajnie, podoba mi się

sonja

kasiad bardzo mi się podoba Twoja kuchnia :)

feeling.good

a ja nie mogę powiększyć zdjęć :( Ale jest fajnie :)