Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

damka

malutenka

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

tiliam

Ja zauważyłam, że im więcej smaruję usta, tym bardziej mam popękane. Wystarczy bowiem, że raz nie posmaruję i od razu mam suche jak wiór.
Bez sensu :/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: tiliam w 09 Gru 2013, 10:08:33
Ja zauważyłam, że im więcej smaruję usta, tym bardziej mam popękane. Wystarczy bowiem, że raz nie posmaruję i od razu mam suche jak wiór.
Bez sensu :/

mam identycznie :highfive:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

fasolka1980

feeling.good

dziękuję bardzo za wszystkie opinie  :beer: a te cuda, to gdzie się kupuje? Apteka, drogeria?

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 09 Gru 2013, 11:21:32maya, a po wiele?? moze bys mi przywiozła do Polski?

grosze kosztuje. Moge ci kupic.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

A jaki smak powinien mieć carmex? Bo ja kupiłam...i raz użyłam. Ma smak zepsuty :D Taka gorzka wazelina, że aż wykręca gębę. No i szczypie/mrowi..ale to chyba tak ma być?
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

nie wiem, ale blistex ma smak zaden, a zapach jakby sie posmarowalo usta pasta do zebow - dosc dziwne uczucie ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: inkageo w 09 Gru 2013, 12:38:53A jaki smak powinien mieć carmex? Bo ja kupiłam...i raz użyłam. Ma smak zepsuty Cheesy Taka gorzka wazelina, że aż wykręca gębę. No i szczypie/mrowi..ale to chyba tak ma być?
dla mnie ma smak kleju i też szczypie, nie lubię ;D

rilla

Cytat: inkageo w 09 Gru 2013, 12:38:53
A jaki smak powinien mieć carmex? Bo ja kupiłam...i raz użyłam. Ma smak zepsuty :D Taka gorzka wazelina, że aż wykręca gębę. No i szczypie/mrowi..ale to chyba tak ma być?
ma szczypać;) ja mam bardzo wrażliwe usta, nawet po fluorze w paście pękają i na razie tylko carmex je ratuje.

mobka

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

fasolka1980

ja miałam carmex wiśniowy, bardzo fajny

yoy

zmieniając temat :D

wspaniała parodia lol lol

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

damka