Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

to jeszcze nie kupuj ;) jeszcze nie ma nowych dostaw, a filtry się starzeją

yoy

Cytat: konwalia w 05 Mar 2013, 21:56:37to jeszcze nie kupuj  jeszcze nie ma nowych dostaw, a filtry się starzeją
aaa widzisz, słuszna uwaga :D poczekam do kwietnia

emcia

yoy
robiłam kwasy, robiłam mikro, teraz przy tym słońcu już bym się bała
filtry +50, jak radziła konwalia
zimą kremy wybielające
ale i tak żeby nie wiem co, zawsze filtr, zawsze podkład i puder to latem i tak się opala i to gówno widać :(

ishka82

kurde, kurde, ale jestem leń i zapominacz, a raczej odkładacz na później :crazy: :crazy: :crazy: ...miałam jesienią/zimą iść na laserowe zamknięcie sporego naczyniaka i nie poszłam, a teraz, to chyba już za późno i znów się będę cały letni sezon wkurzać na swój dekolt :headbang: a może jeszcze da radę w marcu zrobić :hmm:

ginka

Cytat: emcia w 06 Mar 2013, 12:10:54robiłam kwasy, robiłam mikro, teraz przy tym słońcu już bym się bała

Myślisz. że już teraz za późno na mikro czy peeling kawitacyjny? :(

wrobelek0403

Cytat: ginka w 07 Mar 2013, 16:04:13Myślisz. że już teraz za późno na mikro czy peeling kawitacyjny?

wyjrzyj przez okno lol lol

ja robiłam w zeszłym roku do maja i było ok.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 08 Mar 2013, 10:56:52
wyjrzyj przez okno lol lol

ja robiłam w zeszłym roku do maja i było ok.
pięknego dnia to pisałam :D

niewiemjaka

mnie zawsze ten pierwszy dzień słoneczny zaskakuje i wyłażę bez filtra i huj.. przebarwienia takie, że no.. nie da sie ich ukryć potem, może w tym roku się przypilnuję, mam nadzieję

ddu

byłam u dermatolog i mam trądzik późny]
jestem starą babą znaczy
mam przepisany antybiotyk, więc oczywiście kombinuję jak go tu nie brać.
3 miesiące antybiotyku brzmi dla mnie strasznie...

aniak1211

dduMoja kolezanka tez przechodzi tradzik,
bierze lekarstwa,
dodatkowo musi co 2miesiace latac do PL bo tutaj by tego nie wyleczyla;D

mobka

Ddu poważnie aż tak źle z Twoja cera?

vobi

ddu ja bym nie kombinowala.... latami meczylam sie z tradzikiem, po czym jedna kuracja antybiotykowa zalatwila sprawe.

emcia

emcia

golinda

Cytat: emcia w 19 Lip 2013, 14:02:36
zależy kiedy posiałaś ;) ja i tak dosyć późno

czyli na targu powinna już być?

emcia

rudasekawf

Cytat: vobi w 19 Lip 2013, 12:15:41latami meczylam sie z tradzikiem, po czym jedna kuracja antybiotykowa zalatwila sprawe.
Z trądzikiem walczę od zawsze, jako nastolatka miałam masakrę, mam wrażenie, że przyjęłam wszelkie możliwe antybiotyki i nic nie pomagało, przeszło dopiero jak zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu antykoncepcji wszystko wróciło i znowu nic nie pomaga. W ciąży wiadomo nic nic biorę.

wrobelek0403

tez bym nie kombinowała :)

mnie problemy minely dopiero po doxycyklinie :crazy: a brałam ją przez podejrzenie boreliozy, trądzik zniknął przy okazji. teraz cos wyskoczy, ale z rzadka.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

dostałam Tetralysal
podobno nie wymaga unikania słońca

mobka, nie jest tragicznie, ale dyskomfort odczuwam. od roku walczę, wydaję kasę na kosmetyki i ciągle jest średnio

abkasia

Ale to jest antyb z grupy tetracylkin i nalezy unikac slonca

Dodany tekst: 22 Lip 2013, 06:28:02

Ale to jest antyb z grupy tetracylkin i nalezy unikac slonca

ddu

tzn tak: mam się nie opalać (nigdy się nie opalam), a przy normalnym zyciu nic mi (podobno) nie grozi

wrobelek0403

przy długiej kuracji antybiotykowej warto tez kupic antygrzybiczy płyn do higieny intymnej. nie zawsze pojawiają sie problemy, ale mogą.

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lip 2013, 23:57:24przy długiej kuracji antybiotykowej warto tez kupic antygrzybiczy płyn do higieny intymnej.

lepiej tabletki typu lacibios femina