Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: doda w 15 Lis 2012, 23:15:27
ja kilka razy uzylam takiego szamponu koloryzujacego, chyba dwa razy mialam pasemka.
ja nigdy w życiu nic ;D

mobka

Ja siwa tez gdzies od podstawowki sie robie ;D farbuje od pierwszych lat studiow ;D

konwalia

ta seria spa jest bardzo fajna, nabardziej lubię krem z oliwką i odzywkę do włosów z oliwką

jusia

ja farbuje, bo musze, ale coraz mocniej zastanawiam sie nad jakas powazniejsza metamorfoza, najpierw schudnę, a pozniej obetnę włosy moze...
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

damka

Cytat: suegro w 15 Lis 2012, 23:34:33
Ja jeszcze z innej frakcji - nie mam siwych a farbuję. :)

to i ja tu sie przyłączę :)

Justynna

Cytat: doda w 15 Lis 2012, 23:15:27
ja kilka razy uzylam takiego szamponu koloryzujacego, chyba dwa razy mialam pasemka.
Mogę to samo o sobie napisać ;D Farby nigdy nie kupiłam, jedynie te zmywalne szampony.

abkasia

ja farbuje revlonem...
ale ostatnio wyszedl mi taki ciemny... za ciemny.. i nei wiem, czy dalej nim malowac, czy szukac czegos innego... a siwych mam coraz wiecej, wiec wypadaloby pomalowac...

jestynka

Cytat: doda w 15 Lis 2012, 21:49:19
mam wrazenie, ze tylko ja nie farbuje :D

ja też nie :) raz mialam tylko pasemka z jakiejś szamponetki.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

Cytat: doda w 15 Lis 2012, 21:49:19
mam wrazenie, ze tylko ja nie farbuje :D

Ja też nie.
Mało tego biję chyba wszelkie rekordy, bo nigdy nie miałam koloryzowanych włosów ;D

margareta

Ja farbuję (o ile można nazwać to farbowaniem) chyba najtaniej http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4893 Jedna tubka za 6-7 zł przy moich krótkich włosach starcza mi na 2 razy.

zosia2007

magoo

i ja też nie farbuję
chociaż ostatnio chodzi za mną jakiś fajny rudy, np taki jak ma maluteńka

konwalia

abkasia a ty nadal uzywasz tego  revitalasha? bo ja chciałam na urodziny i się waham, warto?

fasolka1980

Ja mialam farbowane ze 2 razy w zyciu, ostatnio 4 lata temu.n

justynaaaa2

konwalia nie wiem jak abkasia ale ja używam :) już jakoś ze 4 miesiące i efekt wg mnie super :)
koleżanki też mi mówią, że jest różnica, raz stałyśmy we dwie i jedna pacjentka mówi "jakie panie mają piękne, długie rzęsy"...tylko że moja koleżanka ma sztuczne ;)

golinda

Cytat: sonja w 16 Lis 2012, 16:29:38
Ja też nie.
Mało tego biję chyba wszelkie rekordy, bo nigdy nie miałam koloryzowanych włosów ;D

ale Ty masz swój kolor taki piękny, że grzechem byłoby farbowanie :)

konwalia

malutenka

Ja farbuję bo lubię od ponad 10 lat, siwe włosy przyszły po drodze, ale bez nich i tak bym farbowała :)

salsa

Cytat: sonja w 16 Lis 2012, 16:29:38
Ja też nie.
Sonja, ja tez bilam te rekordy bo dopiero od dwóch lat to robie, nie za czesto ale robie
a wczesniej to nigdy, bardzo lubie swoj kolor no ale jak się zaczeły pojawiac siwki no to zaczełam robić tym tonerem, bo mnie to wkurza

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aniak1211

Cytat: konwalia w 16 Lis 2012, 19:57:00
abkasia a ty nadal uzywasz tego  revitalasha? bo ja chciałam na urodziny i się waham, warto?
Chyba "pani gadzet" ostatnio zachwalala:D

abkasia

Revitalash dziala fajny.. Tylko trzeba stosowac non stop.. Od ok 2 mies nie smaruje i moje rzesy wrocily do normslnosci.. ;)
Ale chyba znowu bede smarowac... One by takie piekne...

marax

ja nie farbuje . Raz w zyciu farbowałam w podstawowce . Mam pelno siwych włosów . Wlosy mi wypadają na potęge az mam przeswity ..................... Masakra

zosia2007

Cytat: abkasia w 17 Lis 2012, 20:47:38
Revitalash dziala fajny.. Tylko trzeba stosowac non stop.. Od ok 2 mies nie smaruje i moje rzesy wrocily do normslnosci.. ;)
Ale chyba znowu bede smarowac... One by takie piekne...
tzn jak to dziala? jak przestajesz stosowac to te dlugie rzesy wypadaja? no bo przeciez sie nie kurcza lol