Jak dbacie o swoją urodę - chwila prawdy;)

Zaczęty przez asko8, 06 Sty 2010, 08:38:57

Norka

Dzięki Effiku :beer: Próbowałam kerastase i goldwell, ale bez efektów - włosy oklapły, a końcówki nadal były suche. Z olejkiem końcówki są gładkie i nawilżone, czupryna przez 1 dzień puszysta, ale nadal muszę myć codziennie przy skórze. Jak skończę olejkową przygodę to się przejdę do sklepu fryzjerskiego, może coś mi dobiorą :hmm:

wis

Cytat: noki w 05 Lut 2010, 19:55:56
neutrogena visibly clear oil free moisturizer
Gdzie to kupiłaś ?
Bo u mnie z Neutrogeny znajduję jedynie pielęgnację ciała/stóp/dłoni, ew. jakieś chusteczki do demakijażu :( A kremów nie ma.

effik

Cytat: Norka w 05 Lut 2010, 20:09:47
Dzięki Effiku :beer: Próbowałam kerastase i goldwell, ale bez efektów - włosy oklapły, a końcówki nadal były suche. Z olejkiem końcówki są gładkie i nawilżone, czupryna przez 1 dzień puszysta, ale nadal muszę myć codziennie przy skórze. Jak skończę olejkową przygodę to się przejdę do sklepu fryzjerskiego, może coś mi dobiorą :hmm:

ja poprzednio miałam maskę z artego, działała super, no ale to oczywiście ok. 50 zł. teraz mam zamiar wypróbować maskę mleczną, która całkiem dobre opinie zbiera i jest też dostępna na allegro.
no i plus jest taki, że litrowy pojemnik kosztuje ok. 12 zł :)

magdarynka

Cytat: Anupka w 02 Lut 2010, 11:25:55
Ej... a co polecacie na dekolt? Jakiś brzydki mi się robi :(

:blush: zmieniłam :>
Kosmetyczka u mnie w pracy twierdzi ze twarz kobiety konczy sie na sutkach :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

Cytat: magdarynka w 06 Lut 2010, 11:20:28
Kosmetyczka u mnie w pracy twierdzi ze twarz kobiety konczy sie na sutkach :D

lol lol lol

bozena.dp

mobka ja mam cerę mieszaną i też raz miałam http://www.olay.pl/index.php?id=active_hydrating.details&pid=17 i był całkiem fajny :)
ja mi się skończy obecny krem to chyba skuszę się na ten http://www.olay.pl/index.php?id=complete.details&pid=14

mobka

bozena.dp moim zdaniem ta druga lepsza.

Jak pisalam kupilam teraz Iwostin, o ten http://www.iwostin.pl/products.php?id=27 i chyba nie jestem zadowolona. nawilza niezle, ale mam wrazenie, ze zapycha, bo pryszcze mi wyskakuja. No chyba, ze to hormony, ale jakos wczesniejszy olay nie skutkowal az tyloma przyszczami ;)

vobi

mobka teraz to Ci hormony moga troche mieszac, wiec trudno definitywnie ocenic czy jakis krem face`owy zapycha pory czy po prostu cera sie pogorszyla w zwiazku z ciaza ;D

mobka

Cytat: vobi w 06 Lut 2010, 20:25:48
mobka teraz to Ci hormony moga troche mieszac, wiec trudno definitywnie ocenic czy jakis krem face`owy zapycha pory czy po prostu cera sie pogorszyla w zwiazku z ciaza ;D

No ale wlasnie po Olayu jeszcze pare dni temu mialam jednego pryszcza, po tym juz mam 3 i mam wrazenie, ze skora duzo bardziej tlusta ;D

vobi

Cytat: mobka w 06 Lut 2010, 21:05:19
No ale wlasnie po Olayu jeszcze pare dni temu mialam jednego pryszcza, po tym juz mam 3 i mam wrazenie, ze skora duzo bardziej tlusta ;D

rozumiem, chodzi mi tylko o to, ze w ciazy cera sie zmienia z dnia na dzien (ja przynajmniej tak mialam i z tego co wiem to dosc popularny problem), wiec trudno ocenic czy to wina kremu czy hormonow ;D

Lwica

Byłam na oczyszczaniu z całym kompletem dodatkowo i jestem mega zadowolona!! Mhhhhh cudnie było, leżanka, kocyk, muzyczka...szkoda że drinków kolorowych nie dawała bo juz bym była w niebie.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

zwierzatko_mojej_mamy

Dorotka1981 bo Ci pozazdroszcze i sama sie wreszcie umowie :D ostatnio bylam przed slubem  :headbang: :headbang:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

suegro

zwierzatko_mojej_mamy idź idź, ja byłam w ostatni czwartek na peelingu migdałowym w dermique :D
(maja dobre ciastka orzechowe :D )
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Lwica

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Lut 2010, 21:30:44Dorotka1981 bo Ci pozazdroszcze i sama sie wreszcie umowie  ostatnio bylam przed slubem
no ja przed ciązą ale w tamtym salonie się tak nade mną nie srali!  Ohhhh opłacało się! 2,5 godziny błogostanu (no może poza samym wyciskaniem) ale ta skóra po.... takze zapisuj sie hihihi.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

salsa

Cytat: suegro w 07 Lut 2010, 22:01:08
zwierzatko_mojej_mamy idź idź, ja byłam w ostatni czwartek na peelingu migdałowym w dermique :D
(maja dobre ciastka orzechowe :D )

Deremique powinno mi płacic za reklamę :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wis

Za waszymi namowami  ;) kupiłam wczoraj w Rossmannie http://www.olay.pl/index.php?id=complete.details&pid=14# i póki co wrażenia super - konsystencja mi odpowiada, ładnie pachnie, buzia nawilżona, skóra miękka ale nie błyszcząca.
Zobaczymy jak będzie później :) Dzięki dziewczyny.
P.S. super 26zł a jest tego 100ml  :padam: :thumbup:

tachogti

aaaa a ja nawet nie mam czasu isc ostatnio na usuwanie wasow i robienie brwi nie mowiac juz o innych przyjemnosciach tego typu  :crying: wasy robie sama plastrem woskowym drac sie niemilosiernie, brwi skubie cierpietniczo, pedicuru moje stopy od wrzesnia nie widzialy, manicure robie ostatnio na raty i to dosyc dziwnie bo paznokcie malowalam np w autobusie (k-ce sosnowiec 40 minut, akurat). Mam wrazenie ze malo sie do siebie przykladam. Na solar nie chodze, do fryzjerki wpadam biegiem obciac grzywke raz w miesiacu. W domu jakos sie staram tylko nie zawsze mam sile... Chociaz staram sie balsamowac codziennie. I wczoraj zrobilam sobie peeling calego ciala i dzioba tez ;) dzis moze pedicure. A jutro farbuje wlosy i nakladam maseczke. Masakra JA CHCE MIEC CZAS DLA SIEBIE! I kase zeby nie musiec wybierac czy w tym miesiacu stopy i dlonie czy czyszczenie dzioba czy farbowanie u fryzjera czy cos do domu ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

tachogti

golinda tu bylam akurat pewna  ;) facet u ktorego chcialam sie tatuowac bo jest swietny ost tatuuje w domu u siebie i niby dezynfekuje sprzet u jakiejs dentystki, ale jakos nieufna bylam, wiec robilam u jego ucznia ktory w studiu z potrzebnym sprzetem pracuje :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

tachogti

golinda tu bys sie tez zdziwila, tzn ja bym nie wpadla, ale mamy taka kolezanke na karate, ksywa dziurawa gosia bo ma takie tunele w uszach ze prawie ramion jej siegaja  :bad: ktora w sylwestra wymyslila ze w tamtym roku nie miala tatuazu, kupila tusz i igla injekcyjna wydziubala sobie rozowy (!!!) pentagram (!!!) na przedramieniu  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: koslawy i koszmarny

tachogti

golinda szurnieta to delikatnie powiedziane :P

Dodany tekst: 08 Lut 2010, 18:38:25

ja jestem tam tolerancyjna jesli chodzi o wyglad, ale ona ma wycieta dziure w przegrodzie nosowej, rozciety jezyk, te tunele, max dziwne tatuaze itd ;)

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti a po co jest dziura w przegrodzie? :> zeby sie kozy bodły ? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

effik

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lut 2010, 19:01:01

opluty

Dodany tekst: 08 Lut 2010, 19:04:54

a przecięty język żeby się mogła całować z dwoma chłopami na raz lol

tachogti

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lut 2010, 19:01:01
lol lol lol lol no chyba tak ;D hhiihi albo zeby sobie tam dlugopis wsadzac w czasie wykladow zeby jej sie nie zgubil ;D

Dodany tekst: pon 08 lut 2010 19:30:16 GMT-1

Tu widac kawalek jej przegrody, a raczej jej braku:
http://photos.nasza-klasa.pl/169659/28/other/std/d5dd1102cc.jpeg
zdjecie stare bo tunele male...

Dodany tekst: 08 Lut 2010, 19:52:43

taki demot mi sie rzucil:
http://demotywatory.pl/895862/GRANICA