Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

ziuta

dragonfly, a jak z rozmiarówką dla dzieci w GAP? standardowa czy mają jakieś odchylenia?

konwalia

aniak1211

Cytat: ziuta w 19 Lut 2016, 09:11:03
dragonfly, a jak z rozmiarówką dla dzieci w GAP? standardowa czy mają jakieś odchylenia?
Dla Niny kupilam kurtke 12-18miesiecy a nosi ja od 9 miesiaca,rekawy juz sa na styk a nie ma jeszcze 12m.
Zawsze kupuje wieksze rozmiary.

fasolka1980

chciałam tylko powiedzieć, ze w factory w Ursusie w calzedonii rajstopki dziecięce były w rozmiarze 2 lata albo 10-13 lat.....

zuzia

Cytat: fasolka1980 w 22 Lut 2016, 14:01:16
chciałam tylko powiedzieć, ze w factory w Ursusie w calzedonii rajstopki dziecięce były w rozmiarze 2 lata albo 10-13 lat.....
ostatnio ciągle tam tak jest :(

golinda

kto ma wiosenne kurteczki dla dzieci rozmiar 98? chętnie odkupię.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

dragonfly

Cytat: ziuta w 19 Lut 2016, 09:11:03
Troche z opoznieniem ale odpisuje ;) Jak Konwalia pisze, mniejsze niz HM, ja kupuje zawsze rozmar wiekszy

ddu

Golinda, sprawdziłam, mam 3 wiosenne dziewczęce: 86, 104 i 110. Więc idealnie nietrafione

konwalia

golinda

nie, dzięki, już ogarnęłam temat
okazało się, że szafa kryje więcej niż myślałam. znalazłam 3 kurtki wiosenne dla Blanki i 4 dla Igora :) uff, nie trzeba kupować

zuzia

Cytat: golinda w 02 Kwi 2016, 16:29:23okazało się, że szafa kryje więcej niż myślałam. znalazłam 3 kurtki wiosenne dla Blanki i 4 dla Igora :) uff, nie trzeba kupować
wow!

golinda

jesienne są dobre, bo kupowałam przyduże

zuziak, ale jak ty masz coś po miśku dla igora, to ja jestem chętna!

zuzia

Cytat: golinda w 02 Kwi 2016, 17:00:06zuziak, ale jak ty masz coś po miśku dla igora, to ja jestem chętna!
ok. mam plan na remament bo czas już najwyższy :)

marax

a macie jakieś ładne sukieneczki na 92/98 letnie

Kasia

MARAX ile wzrostu ma Rozi?
Moja dopiero z 80/86 wyrasta
Nosi teraz 86/92

Kasia

Bluzki popatrz w HM
Kupowalam teraz z kraina lodu (dla mnie bez różnicy śle zasadniczo one sa drozsze) po 10zl za sztukę (20zl dwupack)
Mothercare sie likwiduje wiec moze u ciebie w tym outlecie cis trafisz w super cenie ;)

marax

co likwiduje ? u mnie już tego outletu nie ma jest jakiś sklep w galerii ale dawno nie byłam.

marax

Dzisiaj udało mi się kupić crocsy dla rozi nowe za 50 zł plus za 70 nowe ecco sandałki. Na allegro. Bożesz ile mnie te dzieci kosztują.

marax

Dobrej jakości legginsy gdzie dostane ? kiedyś miałam z nexta bdb coś jeszcze ?

ziuta

Cytat: marax w 04 Kwi 2016, 21:59:56
ja lubię mango kids, bo mają wysoki stan, nerki nie wyłażą ;) ale nie wiem jeszcze jak z jakością, bo testuję dopiero pierwszy sezon, póki co po kilku miesiącach prania nic się nie dzieje

rubin04

Cytat: marax w 04 Kwi 2016, 21:59:56
ja teraz takie grubsze trochę w Lidlu kupiłam. fajne, miękkie - w kolorze niebieskim (jeans) i różowe też były.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login