Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

didi_loczek

tiliam, ja polecam te spodnie:
http://www.hm.com/de/product/09758?article=09758-A

Coś pomiędzy dresami a jeansami, są mięciutkie, wygodne, w pasie na gumkę. Wojtek bardzo je lubi.

magdalinska

Cytat: Justynna w 13 Paź 2015, 10:01:55
Michał się raczej nie nachodził ;) Zimy a zwłaszcza śniegu przez ostatnie lata jak na lekarstwo. Spodnie prawie jak nowe :D
haha no, powinnam napisać nie kupowałam nowych, bo były dobre, albo dać "  " ;)

Kasia

Cytat: Justynna w 13 Paź 2015, 10:01:55
Michał się raczej nie nachodził ;) Zimy a zwłaszcza śniegu przez ostatnie lata jak na lekarstwo. Spodnie prawie jak nowe :D

mój chodził w swoich 2 sezony i chyba jeszcze na ten mu je zostawię :)
u nich w przedszkolu spodnie całą zimę wisiały w szafce, jak wychodzili na dwór to wszystkie dzieci zakładały cieple spodnie. Wychodzili codziennie i jak to dzieci często siedzieli na mokrej ziemi lub zjeżdżali na mokrej zjeżdżalni, zwykłe spodnie nie dały by rady, po chwili byłyby mokre.
Na łyżwy też mu je zakładałam :)
Bo tak normalnie, ze mną to on zwykłe portki i skarpety, żadnych ocieplanych czy rajstop. Jak wiedziałam że na łyżwy idziemy to zabierałam mu te z przedszkola (musiałam zawsze pamietać aby na weekend zabrać)

marcheewka

A może ktos chce ten klasyczny komplet narciarski dla dziewczynki?? Rozmiar 98-104 - ale dosć duży jest, kolor różowy.

marcheewka

Mam też dwie kurtki - jedna czerwona, długa, płaszczykowa, na polarze - nowa z metką z 5.10.15 rozm 116

a druga ta puchówka ze smyka rozm 104

Kasia

martullek

W Decathlonie w Piasecznie jest sporo końcówek serii kombinezonów i spodni narciarskich

my kupiliśmy w ten weekend te za 49 zł http://www.decathlon.pl/spodnie-dziecice-evoslide-id_8343621.html przecenione ze 119

jakby coś - na ścianie wzdłuż kas

didi_loczek

Kupiłam kurtkę narciarska z Lidla, on-line lol lol lol
szaro-zieloną: http://www.lidl.de/de/crivit-kinder-jungen-skijacke/p204269

Nie ma co się przepychać łokciami między koszykami  lol No nic zdolności matki-polki  lol.

Kasia

Didi ale w czym rzecz? Macie lidla online? Dlaczego od razu nie kupilas online? Gdzie jest haczyk?

Ktora wzielas? Lewa czy prawa (dla mnie obie szarozielone lub szarozilte)

Ja w poniedziałek sie wybieram :)
Ktos jeszcze?

magdalinska

ja wysle mame, Kubus musi tylko spodnie i kurtke przymierzyc, te z zeszłego roku

didi_loczek

Kasia, no właśnie mamy lidla online, ale ja o tym nie wiedziałam  lol lol lol

My zakupów w Lidlu nie robimy, ostatnio te kurtki narciarskie kupowałam 2 lata temu i wzięłam od razu dwa rozmiary.
A że co tydzień wrzucają nam do skrzynki gazetkę z Lidla, to pomyślałam że przejdę się do sklepu i wezmę zobaczę te kurtki
i w tym roku, ale zapomniałam. Byłam w tym tygodniu, ale zostały same resztki. No i dziś tak sobie z ciekawości weszłam
na stronę, a tam sklep online  :rotfl: :rotfl: :rotfl:.

I wzięłam pierwszą od lewej.

Kasia

Aaaaa dobre!
Ciekawe czy u nas to wprowadzą i jak bedzie wyglądał zakup takiej torebki skórzanej lol

aniak1211

Cytat: Kasia w 15 Paź 2015, 21:02:05jak bedzie wyglądał zakup takiej torebki skórzanej lol
:D
Widzialam reklame torebek i smialam sie ze bedzie walka:D
W nas nie ma lidla online,torebek tez nie ma;|)

mobka

Dziewczyny, ja chyba będę coś chciała, muszę tylko powierzyć to co mam. Wzięłaby mi któraś?

kotabma

Ja wysle M i mam nadzieje ze dobrze mi kupi. Niestety sama nie mogę bo jadę z Janem do kardiologa
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

MOBKA, daj znac co chcesz, postaram sie wziąć. Jak wezmę to pewnie koło 8.15-8.30 zadzwonię i powiem ci co i jak.

mobka

Kasia, Zuzia a wy nie macie z zeszłego roku? Potrzebuję kurtkę na 116 i na 98. Spodnie jeszcze muszę sprawdzić.
Jak ktoś ma zeszłoroczne to chętnie odkupu ę, bo to na wszelki wypadek kurtki mają być.

zwierzatko_mojej_mamy

mobka, ja mam cosik, zaraz rzuce okiem co mam zimowego
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: mobka w 16 Paź 2015, 20:00:28Kasia, Zuzia a wy nie macie z zeszłego roku? Potrzebuję kurtkę na 116 i na 98. Spodnie jeszcze muszę sprawdzić.
ja mam i chętnie sprzedam

mobka

Zuzia ze 116 się już z Kasią dogadalam. A masz 98?

Justynna

mobka, mam spodnie - śniegowce 110/116 z Lidla (czarne) i kurtkę narciarską z H&M 104 turkusową :)

justynaaaa2

Uwielbiam rozmiarówkę hm
Wyszłam dziś z siatką ciuchów jak dla 3 dzieci :D
Spodnie 9-12 mies. kombinezon 1.5-2 lata, czapka 4-8 lat lol
Latem mam jeszcze czwarte dziecko na stanie do szortów 3-6 mies.

rubin04

Justyna,
tez lubie :)
Mila ma czapke rozm. 74
ma tez sweterek na 18 mies :)

niewiemjaka