Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

salsa

Ola własnie weszłam na strefę po intensywnym weekendzie a tu takie cuda od Ciebie, własnie okgladam, super !
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ishka82

OlaFasola

Cytat: cumberland w 28 Kwi 2015, 11:21:59
król piaskownicy boooski :D
będzie opcja z krótkim?

super kolekcja!

Dzięki,

Jest opcja z krótkim, tylko słabe zdjęcia mi wyszły, dlatego nie załączyłam do katalogu. W wersji biały napis na szarym ciemnym, wiśniowym i granacie, oraz czarny napis na jasnym szarym.

justynaaaa2

złożyłam właśnie zamówienie w dekopace :D
najchętniej to bym te spódniczki pozamawiała i tuniki no ale niestety  :D

Kasia

Nie ma już, zgodnie z życzeniem.

ddu

Z całym szacunkiem, jak tu kolezanka reklamuje swoje, szyte własnymi rękami, to raczej się nie wybiorę po taką uszytą w obozie pracy;)

Widziałyście automaty z koszulkami w Berlinie?
Nie mam jak tu wstawić, jest na fb pracowni csr. Polecam

ddu

Ola.ja na pewno będę brala turkusową dla heli. Zostaw proszę dla mnie.
Muszę obejrzeć w spokoju resztę kolekcji, a niw mam kiedy

Kasia

Ddu, z całym szacunkiem, odczekalam specjalnie kilka dni aby nie łączyć tego z Oli kolekcją. Po co jest ten wątek? Nic tu nie mozna napisać?

ddu

Kasia, sorry.
ale pomyśl. zwierzak albo aya wklejają swoje zdjęcia/oferty cokolwiek. z cennikiem
a któraś z nas pisze: ale wiecie co, w tesco ustawili automat/ u pana ziutka są zdjęcia za 20 zł

albo ja zaczynam piec torty na sprzedaż. a ktoś pisze, że są też w Biedronce . no są :D

a do tego , Jezu, mnie to naprawdę boli!!!!, jeśli ta spódnica w Pepco kosztuje 15 zł, to po 1. z czego ona jest?, a po 2 - ile zarobił ktoś, kto ją uszył???? 20 groszy? to nie jest etyczne. i jest smutne.
(już wałkowałyśmy ten temat milion razy, ja też kupuję ciuchy szyte przez miłe bengalskie dziewczynki, kt. nie mają na zeszyty do szkoły, ale za to, dzięki pracy, mogą sobie raz w tygodniu kupić bochenek chleba)

ale masz rację, możemy wrzucać tu, co chcemy, nawet linki do stron z kradzionymi rzeczami. też są ładne i pewnie tanie. kupujmy!!

Kasia

Ok ddu, masz racje. W dupie mam, pisac wiecej tu nie będe. Skoro specjalne odczekanie kilku dni to za mało to sorry, wrzuce ciuchy za pol roku i tez mi napiszesz żebym gowna nie wrzucala?

Że Olę trzeba wspierać to wiem, nie trzeba mnie uświadamiać.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

ale ja nie napisałam, żebyś nie wrzucała gówna
no nieważne

i nie sprawdzałam daty, nie byłam na tym wątku (jak i na strefie) kilka dni, wyświetla mi się to jedno pod drugim.

ale nieważne. masz rację, tak jak pisałam, można wrzucać , co się chce,
także to, że nie wybiorę się czegoś kupić, bo mam takie a nie inne powody. zmykam stąd i już nie zaglądam

niewiemjaka

Ej dziewczyny, po pierwsze po to jest ten wątek, po drugie kazda moze pisać, regulaminu jakoś nie widzę ;)
po trzecie kazda z nas decyduje
to ze Kasia napisala nie znaczy, ze reszta ma to kupić, zresztą nie tylko my tu zagladamy

kazda ma swój rozum, możliwości, potrzeby i decyduje SAMA co kupić nie? ;-)

suegro

Cytat: ddu w 29 Kwi 2015, 13:44:34ale masz rację, możemy wrzucać tu, co chcemy, nawet linki do stron z kradzionymi rzeczami. też są ładne i pewnie tanie. kupujmy!!

Jestem pierwszy raz na tym wątku i trafiam na to.

I przyznam, że brzmi co najmniej dziwnie gdy w innym wątku kupujesz rzeczy zupełnie społecznie nieodpowiedzialnie (bez paragonu, bez pewności pochodzenia itp.). Jakoś tak brak konsekwencji. ;)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

ishka82

sorry, ale tu chyba pokazujemy ciuchy dla dzieciaków, różne, każdy sam wybiera, pokazujemy gdzie coś fajnego można kupić...nie każdego stać na ciuchy społecznie odpowiedzialne, nie dla każdego to jest super ważne ;) poza tym ten medal też ma dwie strony, bo co z ludźmi, którzy utrzymują się z katorżniczej pracy, gdy ją stracą? wiadomo, że olę trzeba wspierać, ale po pierwsze chyba nie oznacza to nakazu kupowania u niej, a po drugie, jeśli ona nie chce by jej katalog zniknął w gąszczu informacji, to powinna go wkleić w osobnym wątku :) poza tym ddu, z tego co piszesz na Strefie widzę, że tez nie raz kupujesz w sieciówkach, choć starsz się to ograniczyć, o rajbanach nie wspomnę :P
ciekawa jestem co Kasia wkleiła i nie podoba mi się, ze to usunęła, bo komuś przeszkadzało

Kasia

Cytat: suegro w 30 Kwi 2015, 10:28:35I przyznam, że brzmi co najmniej dziwnie gdy w innym wątku kupujesz rzeczy zupełnie społecznie nieodpowiedzialnie (bez paragonu, bez pewności pochodzenia itp.). Jakoś tak brak konsekwencji. ;)
i za to Cię kocham <3
bo ja już sobie darowałam to odbicie piłeczki

Kasia

Cytat: ishka82 w 30 Kwi 2015, 10:50:16ciekawa jestem co Kasia wkleiła i nie podoba mi się, ze to usunęła, bo komuś przeszkadzało
wkleiłam taniego ciucha
ale nic kradzionego (no chyba że ktoś ukradl projekt a ja o tym nie wiem)

iksa_nl

tiulowa spodnice z pepco, o ile dobrze pamietam.

OlaFasola

Wkleiłam link, bo zwyczajnie chciałam się pochwalić swoimi  pracami. Nie było moją  intencją nikogo namawiać, naciskać ani do niczego zmuszać.

Kasia

nie chciałam juz tutaj pisać ale ....

wkleiłam tanią spódniczkę tiulową z RE oraz z Pepco
utrafiłam dla Mai i jestem wielce zadowolona :D
ale fakt, jakoś nie taka, poliester

chociaz nie wiem z czego jest tiul? z czego? tiul jest bawełniany? bo te co widziałam to 100% poliester :knuje:

Kasia

Cytat: OlaFasola w 30 Kwi 2015, 11:29:07
Wkleiłam link, bo zwyczajnie chciałam się pochwalić swoimi  pracami. Nie było moją  intencją nikogo namawiać, naciskać ani do niczego zmuszać.
Ola i super, przecież o to chodzi, tym bardziej masz tutaj szerokie grono klientek i jeszcze szersze tych co trzymaja kciuki aby Ci się wiodło :D

suegro

Tzn ja się zgadzam akurat z ddu ze społecznie odpowiedzialną modą.
Dla mnie to nie jest fajne, że w fabrykach są wyzyskiwani ludzie, że robi się podróbki by dobrze się sprzedawały itp.

Sama szukam takich rozwiązań, ALE niech każdy sam zadecyduje. No i jednak razi mnie wytykanie komuś czegoś i jednoczesny brak konsekwencji u siebie.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski