Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

marax

Na zaczęłam kupiować ciuchy z mayoral . Ceny może trochę droższe niż endo ale mam pewność że zostaną jeszcze dla Rozi nie sprane. Świetną mają jakość i bawełnę.

rubin04

Cytat: golinda w 20 Lut 2015, 12:40:08
chyba tylko chłopięce, bo dziewczyńskie właśnie wąziutkie

a mozliwe bo z dziewczyńskich nie mam nic
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

Cytat: Kasia w 20 Lut 2015, 12:00:53Re jakiejś zawrotnej jakosci nie na ale tam bluzki normalnie potrafią kosztować 15-20zl a na wyprzedaży nawet i po 10zl mozna kupic.
Cena fajna, krój też, ale szycie nam puściło :/

justynaaaa2

A mi się właśnie koszulki  endo wydają porządne, aż poszłam pomacać i porównać z innymi, są najgrubsze, taka mięsista ta bawełna i jakby pokryta meszkiem i szwy mają na miejscu, mam aktualnie jeszcze z mothercare i zary to zara najcieńsza
Koszulki z hm miałam może ze 2 to takie cienkie szmatki, nie przypadły mi do gustu, za to lubie ich sweterki i jeansy z  regulacją bo ma duży zakres :)

zuzia

ja też endo już nie lubię
z ostatniej paczki zostawiłam 1 koszulkę. wszystko inne było szerokie i któtkie. bawełna jeszcze ok. ale w samej koszulce to by mi się 2 Michałów zmieściło :crazy:

marax

Kupcie na próbę z mayoral jakość na prawdę świetna i super wzory .

golinda

marax, a gdzie kupujesz te ciuszki z mayoral? bo na ich str nie ma sklepu int.

marax

Cytat: golinda w 02 Mar 2015, 08:46:00
marax, a gdzie kupujesz te ciuszki z mayoral? bo na ich str nie ma sklepu int.
u mnie w rynku w sklepie sa ich ciuchy i tam kupuje/ oglądam sobie te ciuchy kupuje taniej w intenecie na allegro. Pokaże ci co mam i wiem że jest super jakościowo.

marax

Ja kupuje u siebie za ok 50 zł szt. Nie jest to tanio ale masz pewność że będziesz miała ta bluzkę jeszcze dla Blanki. Kupiłam z coolclub i po 1 praniu nadaje się na szmatę do podłogi ............

Kasia

GOLINDA na fb jest sklep internetowy. Zaraz ci podeśle namiar. Kiedyś feeling podsylalam, moze zamawiała. Sklep w wilanowie.

Kasia

golinda

widzę, dzięki :beer:
ale dziwny ten sklep. mało tam jest. zdjęcia katalogowe bardzo mi się podobają, ale już zdjęcia pojedynczych ciuszków w ogóle

konwalia

Ja też poproszę Kasia
Ja kupuję czasem stacjonarnie

zuzia

zuzia

znam mayoral, w czerwcu w konwalii nad morzem kilka rzeczy kupiłam bo sklep się likwidował. porządne są. I ładne.

aniak1211

Cytat: cumberland w 04 Mar 2015, 10:53:32
nie wiem czy znacie, dla mnie nowość
dostaliśmy dwie koszulki, super bawełna!

http://www.vertbaudet.co.uk/
Wlasnie dostalam katalog z fajna oferta i zastanawiam sie jak z jakoscia,jak piszesz ze super to zamowie cos:)

nionczka

Verbaudet más rozna jakość, bo ma rożne marki. Ale generalnie ok. Ja w Mayoralu dużo kupowałam kiedys, bardzo lubiłam klasyczne ubranka w nich.

ddu

czy ktoś szuka wiosennej kurtki na deszcz dla dziewczynki, rozmiar 86?
mam błękitną, z "podpinką" Cocodrillo. jak nie, wystawiam na tablicę

muszę pilnie odgruzować garderobę z ciuchów po H

konwalia

Ja mam coś z zary, ale musiałabym poszukać
Kasia podaj w wolnej chwili ten namiar