Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dragonfly

nionczka ja kupilam przy Ingrid tak beznadziejna, ze w ogole jej nie uzywalam.... czlowiek sie jednak uczy na bledach lol lol

Justynna

Cytat: nionczka w 16 Wrz 2014, 10:11:47Zielony był piękny, ale stwierdziłam, że trudniej go dopasować (odcień) do tego, co mamy w szafie.
O tak, piękny ten zielony kolor. Połączymy go z granatem, bielą i szarościami :)

iksa_nl

zuzia

bluzki ładne, ale ja po ostatnim zamówieniu nic w endo nie kupię. tylko za paczkę zwrotną zapłaciłam.

Kasia

A w ogóle zapomniałam napisać, w HM sa fajne zestawy, i dla chłopców i dla dziewczynek. Spodnie i bluzka za 39 zł, gdzie normalnie same portki 39zl kosztują. Ja jeszcze sie zalapalam na -20% to w ogóle za komplet 31zl zapłaciłam. W tym katalogu co MARAX wklejaja, co był kupon, mozna zobaczyć te portki i bluzki.

zuzia

Cytat: Kasia w 19 Wrz 2014, 11:15:42W tym katalogu co MARAX wklejaja, co był kupon, mozna zobaczyć te portki i bluzki.

a gdzie jest ten katalog? bo przeszukałam kilka stron wstecz i albo nie widzę albo nie ma :(

Kasia

Na promocjach chyba. Zaraz spojrze.

Dodany tekst: 19 Wrz 2014, 09:32:14

Cytat: marax w 21 Sie 2014, 18:02:38
-20% w HM na kolekcje dla dzieci
http://www.anpdm.com/newsletterweb/43435F4B754843514A79404159/41475E427946405E427149465A4071

Dodany tekst: 19 Wrz 2014, 10:34:47

A guzik, katalog się już nie ładuje. W każdym razie te bluzki i spodnie sa oznaczone w sklepie. Spodnie z tych kolorowych, kolory stonowane.

iksa_nl

a kurtki zimowe w h&m juz sa czy jeszcze nie?
na stronie juz od kilku tygodni chyba wisza, ale w sklepie ze 2 tygodnie temu to nie bylo jeszcze

niewiemjaka

Cytat: Kasia w 19 Wrz 2014, 11:29:51A guzik, katalog się już nie ładuje. W każdym razie te bluzki i spodnie sa oznaczone w sklepie. Spodnie z tych kolorowych, kolory stonowane.
jak bylam w HM ze 2 tygodnie temu to ta promocja była, ale spodni nie było już rozmiaru.. wiec kupilam sama bluzke z rekinem chyba za te 30 zeta...
dołożyli teraz wiecej rozmiarów spodni ?

Kasia

Mi tez powiedzieli ze spodni nie ma, wiec im pokazałam ze sa na wieszaku. Sprawdzili i potwierdzili ze to rzeczywiście te. Nie wiedzieli ze to go maja na wieszaku to własnie te z promocji.
Ja kupiłam musztardowe i bluzkę ciemno granatową.
Kupowalam jak ten kupon -20% sie kończył.

dragonfly

dzisiaj dokupilam jeszcze pare takich mini rzeczy, rozpinanych z przodu, bo przypomnialam sobie jak trudno ogarnac takie male cos, i kocyk bambusowy

didi_loczek

dragonfly  :mocking: A, to Endo? Myślałam, że kupiłaś gdzieś lokalnie ;). A jak z przesyłką?

dragonfly

didi_loczek tak, Endo :) moja przyjaciolka bedzie w PL to wezmie to i wysle z UK, wtedy przesylka kosztuje grosze :)
a kocyk kupilam na amazon uk, bo przysylajac tutaj odliczaja nam vat ;D

marax

Mam kocyk bambusowy z la millou jest świetny jakościowo

Dodany tekst: czw, 25 wrz 2014, 19:44:04

Co do rozpinania z przodu ten problem nie istnieje przy drugim dziecku i mnie teraz te rozpinane denerwują.
Przy Laurze nie wyobrażałam sobie innych a teraz wole te przez głowe bo mi szybciej. Zupełnie inaczej się człowiek zachowuje przy drugim dziecku także nie szalej z ilościa tych rozpinanych. Oszaleć można z tym zapianiem.

nionczka

Ja zawsze wolałam przez głowę. Przede wszystkim ładniej się układają, szczególnie pod czymś.  Zapinane z boku to jeszcze mały problem, ale wiązane to już mnie przeogromnie męczyły. Co nie znaczy, że takich nie mam.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

ja tez tylko przez głowę,
zawsze sobie powtarzałam ze nawet takiemu małemu dziecku to krzywdy na pewno nie zrobię przy ubieraniu. Jakos miałam spokój w temacie :)

Kasia

Hahaha MARAX pisałam ci abys brała przez głowę. Ja te zapinane lubię ale nie lubię ich prasować i składać.

Juz przy Michale wolałam te przez głowę.

jo_miekka

Ja już przy pierwszym wyłącznie przez głowę. Nawet nie myślałam, że się boję.

dragonfly

nie, ja wiem jak nie moglam sobie poradzic z Ingrid, i wydaje mi sie, ze zupelnie zapomnialam jak sie takim malenstwem zajmowac, wiec na wszelki wypadek zakupilam lol lol lol

Dodany tekst: 26 Wrz 2014, 02:27:17

Cytat: Kasia w 25 Wrz 2014, 21:57:20Ja te zapinane lubię ale nie lubię ich prasować i składać.
ja tez nie, ale tu akurat tym razem problem mnie nie dotyczy ;)

zuzia

dragonfly
śliczne, szczególnie kocyk.