Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

no wałsnie tylko teraz jeszcze trzeba poczekac do 7 lipca :P
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aja

DRagon szalejesz :D 

Dodany tekst: 27 Cze 2014, 07:19:24

ja ostatnio jak przeszłam po tych małych dziecięcych stoiskach to stwierdziłam, że nic mi się nie podoba tzn. mam głównie na myśli bodziaki
takie to mdłe wszystko

magdalinska

ja tak mam cicha nadzieje, ze bedzie drugi syn, mam tyle rzeczy po Kubusiu, ze az szkoda ich nie wykorzystac. Nie mam w ogole ochoty nowe na zakupy (chyba ze dla siebie :D )

nionczka

Cytat: magdalinska w 27 Cze 2014, 14:14:17
ja tak mam cicha nadzieje, ze bedzie drugi syn, mam tyle rzeczy po Kubusiu, ze az szkoda ich nie wykorzystac. Nie mam w ogole ochoty nowe na zakupy (chyba ze dla siebie :D )

to ja z tego powodu wolę dziewczynkę. Z tego i paru innych.

golinda

Cytat: nionczka w 27 Cze 2014, 16:43:36to ja z tego powodu wolę dziewczynkę. Z tego i paru innych.

też kiedyś wolałam ;)

dragonfly

A ja dzisiaj obkupilam starsze dziecko :)

Kasia

Świetne, album był widoczny normalnie, dobrze wstawiłaś.

zosia2007

Dragon cudne te ubrania i dla Ingrid i dla juniora. Będziesz później sprzedawać? ;)

rubin04

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 28 Cze 2014, 08:38:17
Świetne, album był widoczny normalnie, dobrze wstawiłaś.
ja nie widzialam, kierowalo mnie na moja strone
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

nionczka

Marchewka, ładne rzeczy.  Najprostsze rzeczy są najładniejsze i najtrudniejsze do kupienia dla dzieci.

marcheewka

i to

Dodany tekst: 12 Lip 2014, 20:28:30

Cytat: nionczka w 12 Lip 2014, 20:25:00
Marchewka, ładne rzeczy.  Najprostsze rzeczy są najładniejsze i najtrudniejsze do kupienia dla dzieci.

dokładnie!
Długo szukałam ładnej, prostej princeski a tutaj przez przypadek była ( no i jeszcze z kieszeniami!!!)

a ta szydełkowo - koronkowa bardzo mi sie podoba, mam juz dwie, bo jedną kupiłam w sklepie, a drugą online bo była przeceniona ;)

a teraz widzę, że ona jest jeszcze bardziej przeceniona! no to znów oddam tamte i kupię kolejną.

nionczka

Cytat: marcheewka w 12 Lip 2014, 21:26:11no to znów oddam tamte i kupię kolejną.

ja raz w Zarze tak 3 razy kupowałam tę sama sukienkę dla siebie. W sumie teraz chcę ją sprzedać nieużywaną, bo jest weselna, a ja nie mam żadnych wesel w perspektywie.

Dodany tekst: 12 Lip 2014, 20:34:29

Znacie polską markę Pinokio? Trochę u nich wczoraj zamówiłyśmy dla maluszka i ciekawa jestem jakości.  Za kilka dni powinnam dostać paczkę, ale pytam, bo nigdy o nich nei słyszałam a wpadłam na stronę przypadkiem.

mika

nionczka miałam kilka używek od koleżanki właśnie z tej firmy, były zupełnie niezniszczone, jakieś bodziaki i pajace miałam, fajna bawełna, dobrze się używały

nionczka

Cytat: mika w 12 Lip 2014, 20:39:59
nionczka miałam kilka używek od koleżanki właśnie z tej firmy, były zupełnie niezniszczone, jakieś bodziaki i pajace miałam, fajna bawełna, dobrze się używały

o super! Bo wyglądają fajnie, a ceny mają dziwne, niektóre rzeczy tanie, inne drogie.
Ale miałam satysfakcję kupując ładne polskie produkty.

Polecicie jakieś sklepy w Dublinie? Mąż leci na 3 dni i jak mu dam adres i listę zakupów, to może coś dostaniemy.

ddu

nioncza, moja siostra mnie wczoraj pytała, czy znam Pinokio, bo trafiła w sklepie dwie ulice stąd na przeceny, podobno piękne ciuchy, muszę zajrzeć

Kasia

Pinokio ma super ciuchy, ceny raczej wyższe niz niższe i przeceniają tylko mała cześć asortymentu. Dobrze ze mi o tej firmie przypomnjalyscie :) mam w Carrefourze na osiedlu.

marax

Potwierdzam pinokio ma bdb jakosci rzeczy w sumie jedyne ktore przetrwaly w super stanie po laurze. Jest chyba jeszcze promocja ich ciuchow w babysecret