Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

niewiemjaka

Na kartę kappahl dostaje tylko smsy..hmmmm
cos mi świta że kiedyś przychodziły papierowe kupony :knuje: na starym mieszkaniu może... Wy dostajecie kupony? Tam są dodatkowe/inne promocje niż w sms??

Kasia

Tak inne, kupony papierowe to -20% i chyba nieraz -25%
Na SMS czy maila przychodzą tajne promocje typu -50% na towar juz przeceniony ;)przy kasie nieraz proszą aby maila czy smsa pokazać lub podać hasło ;)

salsa

Cytat: niewiemjaka w 28 Maj 2014, 21:07:25cos mi świta że kiedyś przychodziły papierowe kupony knuje na starym mieszkaniu może... Wy dostajecie kupony? Tam są dodatkowe/inne promocje niż w sms??
ja dostaje takie gazetki i na końcu mam kupony - i to są zawsze na cały asortyment
na maila, sms-a przychodzą inne rzeczy
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

ja właśnie kilka dni temu dostałam kupony papierowe (same, bez gazetki)

Kasia

ddu

Ale ja powtarzam :  ja nie robię takich zapasów ciuchów:) nie umiem być taka przewidująca jak Np Kasia. Jadę, jak czegoś potrzebuję. A nie: o sweterek w przecenie (Stef się wlaśnie sam z brzucha na plecy przewrócil), kupię, będzie dobry za rok :)

Dodany tekst: 28 Maj 2014, 20:37:21

Ja w tym kapphlu jestem raz na pół roku

niewiemjaka

Hmm to oznacza, ze musze adres zmienić do wysylki tych kuponów, chociaz tez mi świtą ze juz kiedyś próbowałam netowo i widocznie nic nie dalo,
dzięki! Uczynię to przy okazji zatem w sklepie jak sie da :)

Kasia

Ja sweterek na 62 kupiłam :) w ramach wyprawki :) tym razem na zapas nic nie trafiłam :)  te legginsy tez :)

marax

A mi nigdy nie przysłali w firmie papierowej a tylko sms

salsa

ddu - ja dostaje kupony co miesiac a korzystam i kupuje jak mam potrzebę, wiele z nich mi tez przepada ;) ostatnio kupowałam chyba w marcu - na prezent dla nowego malucha w naszej paczce znajomych :)

golinda

Cytat: ddu w 28 Maj 2014, 21:36:45ja nie robię takich zapasów ciuchów

ja też nigdy nie robię ;)

Kasia

Ja z tych papierowych raczej nigdy nie korzystam ;) dla mnie to za mała zniżka :) no chyba ze wyjatkowo cos mi sie bardzo spodoba i mam kupon ;)

ishka82

Cytat: feeling.good w 28 Maj 2014, 19:45:46
ishka, fajne kolorki :) Kurta super! Droga była?
no właśnie nie, w Quadri Foglio do 2 czerwca jest 50% na wszystko, więc kupiłam ją za 100, czy 110zł :) tylko nad rozmiarami się zastanawiam, bo wzięłam 116 z myślą, ze będzie i na jesień i jakiegoś dużego zapasu, to nie ma...może powinnam większą, tylko czy to już nie za duża...ehh, fajna, choć oczojebna :P Dominice się spodobała od razu, z poprzedniej "przejściówki" wyrasta właśnie, nie chcę oddawać, tylko myślę, czy nie większą jeszcze wziąć :hmm: ja jestem tez bardzo zadowolona ze spodni, one takie za kolano, fajne, brakowało D. takich na teraz :) i tu 110 jest ok, nawet trzeba regulacją je zwęzić ;)
jak chcecie popatrzeć, to oni chyba i sklep online mają :) http://koniczynka.com/

salsa

ja lubie te kupony bo to jedyna zniżka na newbie a tą serię lubię najbardziej ;) jakies tam bodziaki czy spodenki to kupowałam na tych największych przecenach, no ale to juz inne serie ;)

ddu

Kasi, dla mnie jesteś mistrzynią:)
pamiętam, jak napisałaś, że metki oderwałaś i masz już ciuchy dla M kupione w zeszłym roku :)

Kasia

Ja ten sweterek newbie właśnie chyba wyhaczylam. Nie robia wyprzedaży na newbie? Chyba jeszcze legginsy takie gołębie tez na wieszaku widziałam, tez newbie, tylko rozmiar 44 wiec nie brałam.

Dodany tekst: 28 Maj 2014, 20:55:26

Ddu, ja głownie na wyprzedażach kupuje, mało co w regularnej cenie. Ja ogólnie nie lubię zakupów wiec w okolicy wyprzedaży robię nalot na sklepy, biorę co jest fajniejszego i w dobrej cenie i jak sie kolejny sezon zaczyna to na spokojnie wyciągam z kartonu. Szlag mnie trafia jak np. w marcu chcemy ba urlop lecieć i okazuje sie se nie mam dla Michała krótkich spodenek i musze szukać i kupować to co gdzies tam rzuca za horrendalne ceny. Wtedy wyboru nie jak żadnego a ciuchy musze kupic. No i aspekt finansowy jest tu tez istotny ;)

nionczka

Ja też kupuję na zapas. Ale też dostaję. Kupuję jak widzę cos fajnego, w dobrej cenie. Staram się myśleć o rozmiarze, na kiedy będzie (teraz to i na parę lat starczają), co mam w tym rozmiarze, żeby nie mieć 5 par spodni, np. Kupuję najwięcej w Hiszpanii. Na bieżąco kupuję głównie buty i sezonowe dodatki (czapka na słońce, rękawiczki, itp.)

konwalia

Cytat: niewiemjaka w 28 Maj 2014, 20:39:26
Hmm to oznacza, ze musze adres zmienić do wysylki tych kuponów, chociaz tez mi świtą ze juz kiedyś próbowałam netowo i widocznie nic nie dalo,
dzięki! Uczynię to przy okazji zatem w sklepie jak sie da :)
adres czy telefon można zaaktualizować tylko na infolinii, w sklepie tego nie zrobią

niewiemjaka

ddu

kasia, dlatego mówię, że jesteś mistrzynią :)
ja się co jakiś czas budzę...

zostawiłam Helenie z zeszłego lata kilka sukienek i większość za mała...
nie pomyślałabym w zeszłym roku, że mam takie duże na to lato kupić

Stef nie ma jeszcze dwóch miesięcy, a waży 5,5 kg, nosi 56-62, 56 często na długość by było ok, ale za ciasne! ręce mu się w rękawy nie mieszczą ...
nie umiem być przewidująca, nie chce mi się, ale też nie chcę mieć ciuchów za dużo, gdzie to potem trzymać (na ostatniej półce w garderobie ;) ale tam nawet z drabiny nie sięgam i ciągle muszę męża wołać), , szukać...

Dodany tekst: 28 Maj 2014, 22:39:55

a tu Helcia ubrana w strefowe ciuchy

koszulka od didi  bighug i dekopakowa spódniczka

Kasia

Ja mam jedno pudło takie plastikowe czarne. Ciuchy na zaś tylko tam trzymam. No i Michał to ciuchy ma czesto ma na dwa sezony wiec trudno nie trafic z rozmiarom. To sa głownie koszulki czy np jeansy (wąskie jeansy rurki sa drogie, czesto po 70-100zl wiec jak trafię za 30-40 to szkoda nie kupic.). Butów na zapas nie kupuje. No i my letnie ciuchy tez zima potrzebujemy ;) dla starszego dziecka to nie da sie chyba nie trafic z rozmiarem :knuje: kurtka zimowa czy buty to juz inna para kaloszy, tutaj zapasów nie mam a szkoda, bo przychodzi sezon a ja mam nerwa ze musze na biegu kupować lol
No i my żadnych ciuchów po kimś nie mamy a to tez byłyby swojego rodzaju zapasy ;)

Na wyprzedażach potrafię robić zakupy za to w lumpeksach w ogóle, nic nie widzę, ludzie perełki znajdują a ja nic, ja same szmaty smietnikowe widzę lol

rubin04

Trafiła mi się szybka okazja i obkupiłam Milę na przyszły sezon, plus piżamy do przedszkola.
No chyba że Mila przez wakacje jakos spektakularnie urośnie to bedzie miała cos do przedszkola.

ddu

rubin04