Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

justynaaaa2

Fajne te kozaki, z ciekawości spojrzałam na rozm oczywiście 37 i 38 brak :D bo gdzie indziej można kupić damskie skórzane kozaki za 200zł :D
Kiecki też fajne :)

abkasia

konwalia

Angie fajne!
Ha kupiłam takie z nitami, tylko czarne http://m.hm.com/pl/product/12679?article=12679-E#mediaType=STILL_LIFE_FRONT
Do tego czarna sukienka i czerwony sweterek, myślę jakie rajstopy

golinda

Cytat: konwalia w 21 Gru 2013, 16:58:05Do tego czarna sukienka i czerwony sweterek, myślę jakie rajstopy

w Calzedonii są fajne czarne ze srebrną nitką
albo może szare?

abkasia

Ogladalam dzis rajty w caldezoni.  :dreaming: :dreaming:
Oficjalnie porzucam inne firmy.. ;D

marax

niekoniecznie sa wygodne. Mojej spadają z tyłka i rozmiarówkę mają rozjechaną i nierówną ( niezależnie od tego czy eleastyczne czy bawełniane zjeżdżają jej, jakoś słabo w pasie trzymają). Moja ma długie nogi w stosunku do tułowia i ciężko dopasować.

abkasia

Mojej na pupie napewno sie beda trzymac :D

golinda

Cytat: abkasia w 21 Gru 2013, 22:17:29Ogladalam dzis rajty w caldezoni.  dreaming dreaming
Oficjalnie porzucam inne firmy..

nie mów hop... one fajne są do drugiego prania
zwłaszcza te z kaszmirem

abkasia

marcheewka

Cytat: golinda w 21 Gru 2013, 22:33:39
nie mów hop... one fajne są do drugiego prania
zwłaszcza te z kaszmirem

to prawda.
mamy dużo calzedoni, bo u nas w outlecie były chyba po 6 zł. Rozmiarówka dziwna, ale sa ładne i miekkie. Po kilku praniach do wywalenia.

Ja zachwycona jestem rajtopami gatty ze zdunskiej woli (zwoltex jakos), super wygodne, wąskie w pupie, nie kulkuja sie, fajnie sie piorą. Kupiłam w outlecie chyba z 10 par bo po 11 zł były.

marcheewka

byłam wczoraj w zarze, na dziale dziecięcym była maskara, bardzo dużo ludzi, ciuchy porozwalane, kolejki do kasy. No i niestety mało co zostało w potrzebnym rozmiarze. Kupiłam Oli białą, koszulowa bluzkę i dwie sukienki w kratkę - szarą i granatową ( zobaczę, która lepsza, bo nie mogłam się zdecydować)
Ogólnie sukienek nie było za dużo, a byłam w 3 zarach ;)

abkasia

Dla niemowlakow to w ogole nic nie bylo.. zadnych kiecek. Troche koszulek po 35 zl.. tez mi przecena.. z 45 na 35...

marcheewka

Cytat: abkasia w 30 Gru 2013, 16:52:27
Dla niemowlakow to w ogole nic nie bylo.. zadnych kiecek. Troche koszulek po 35 zl.. tez mi przecena.. z 45 na 35...

no jakoś mizernie

sukienki z 79 na 59 przecenione

koszula z 89 na 59
szalu nie ma, ale potem nie będzie rozmiarów ( już chyba nie ma)

w H&M kupiłam jej szary sweterek, ale niestety nie przeceniony. Jakoś niewiele przecen było, raczej to co zawsze wisi na przecenie, czyli letnie ciuchy.

chciałam kurtkę zimową dla Oli na przyszly rok, ale tez nic ciekawego nie widzialam

Kasia

Cytat: marcheewka w 31 Gru 2013, 14:49:54w H&M kupiłam jej szary sweterek, ale niestety nie przeceniony. Jakoś niewiele przecen było, raczej to co zawsze wisi na przecenie, czyli letnie ciuchy.
HM już chyba drugi czy trzeci sezon na wyprzedaże wyciaga zapasy magazynowe z poprzednich lat ;)
ew. pojedyncze rzeczy przecenią, akcesoria, czapki, rekawiczki :knuje:

ja w piatek przeleciałam kilka sklepów i rewelacji nie było
no może w zarze więcej rzeczy poprzecenianych, na rzie delikatna obniżka - ale akurat w zarze w tym sezonie nic mi się dla Michała nie podobało

marcheewka

w smyku były pustki, tzn nic ciekawego dla mnie.

Jeszcze do c&a podejdę, bo tam kiedyś fajna kurtkę widziałam.

Jeszcze w 5.10.15 była fajna, długa i czerwona, ale przecenili tylko o 20 zł...

didi_loczek

Byłam właśnie w Reserved, nędza... ani jednej koszulki w rozmiarze 110 ;D.

aniak1211

Cytat: Kasia w 31 Gru 2013, 14:53:33HM już chyba drugi czy trzeci sezon na wyprzedaże wyciaga zapasy magazynowe z poprzednich lat wink
ew. pojedyncze rzeczy przecenią, akcesoria, czapki, rekawiczki knuje
U nas to samo;D

rubin04

:bra: :bra: :bra: :bra: :bra:
czy ktoś ma do sprzedania / pożyczenia:

- narty z wiazaniami, najlepiej o długosci ponizej 70 cm
- kask
- buty narciarskie o dł. wkładki 14 cm lub 15 cm?

Najlepiej dziewczęce ale wybrzydzac nie bede, zwłaszcza ze Mila ostatnio widząc swoje rózowe buty ecco powiedziała rzucjać nimi  "brzydkie! brzydkie!"
..i przytuliła do siebie czarne adidasy po Pawełku z uśmiechem mówiać "ładne..takie lubię...")

Może jeszcze bede pytać o kombinezon rozm. 86 - najlepiej jednoczęściowy
(ale to jutro jak zmierzę czy ta moja panna wyrosła z poprzedniego czy nie)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

iksa_nl

ma ktoś może do sprzedania/wypozyczenia strój pirata?
na 98/104?

albo portki w paski? ;)

rubin04

Iksa - my mielismy spodnie od piżamy :) Zobacz czy gdzies takiej pizamy nie trafisz, bedzie potem do wykorzystania.

iksa_nl

fakt! ze też o tym nie pomyslalam, dzieki rubin

Dodany tekst: 14 Sty 2014, 15:13:05

qrczaki, wszedzie tylko w poziome paski,

widzial ktos kiedys pirata w galotach w poziome paski?

chyba, ze gladkie galoty...bluzke mam biala z endo, w czerwone paski..moze by sie nadala hmmm

nionczka

wez może jednolite i nafastryguj tasiemkę

Dodany tekst: 14 Sty 2014, 21:02:29

albo kup materiał w paski, w Ikei był chyba i uszyj proste