Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

abkasia

o takw kappll sa swietnie ciuszki i piekne bodziaki!
choc ja bodziakow wlasciwie juz nei kupuje.. ;D

nionczka

Dzinsy to dla mnie najlepsze spodnie dla dziecka. I niewiele maja wspolnego z dzisnsami dla doroslych. Sa miekkie i luzne.
Ale nigdy sie chyba nie przekonam do dzieci w dresach. Starsznie tego nie lubie. Nawet jeden kupilam Irene (bardzo malo dresowy w Zarze), ale jeszcze go nie uzywala.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

moj w dresach chodzi po domu :D
na wyjscia ma spodnie normalne. :)

nionczka

Cytat: abkasia w 21 Kwi 2010, 12:24:22moj w dresach chodzi po domu

ja nawet w domu nie moge na dresy patrzec :-)
No, ale mnie wyprowadzaja z rownowagi niedopasowane kolorystycznie skarpetki u dziecka.

marax

Ja nie ubieram dresow jako calosc. Zakladam jej spodnie bawelniane takie ala dresowe ale z takiego miekkiego pluszowego materialu (zapomnialam nazwy) do tegpo np tunika ala ciazowa dla doroslych -odcinana pod biustem . Lubie tez geterki .

abkasia

Cytat: nionczka w 21 Kwi 2010, 11:27:20

ja nawet w domu nie moge na dresy patrzec :-)
No, ale mnie wyprowadzaja z rownowagi niedopasowane kolorystycznie skarpetki u dziecka.
moj ma zawsze dopasowane skarpetki! :D

marax

nioniczka moja mala uwielbia sciagac skarpety i je zostawiac wszedzie. Efkt taki ze z 20 par mam moze teraz z 5 . Rano nie mam mozliwosci czesto szukac zagubionej pary i idzie w niedopasowanych . MOja ma manie na wyciaganie z szuflady skarpet i zabawe nimi . Musialabym ciagle kupowac nowe zeby miec parami :)

nionczka

Cytat: maraxela w 21 Kwi 2010, 12:33:38nioniczka moja mala uwielbia sciagac skarpety i je zostawiac wszedzie. Efkt taki ze z 20 par mam moze teraz z 5 . Rano nie mam mozliwosci czesto szukac zagubionej pary i idzie w niedopasowanych . MOja ma mani na wyciaganie z szuflasy skarpet i zabawe nimi . Musialabym ciagle kupowac nowe zeby miec parami

To jak moja wczoraj z butam, jednen od jednej pary, drugi od innej.

Kasia

Cytat: nionczka w 21 Kwi 2010, 12:27:20No, ale mnie wyprowadzaja z rownowagi niedopasowane kolorystycznie skarpetki u dziecka.

ja mam fioła na punkcie dopasowania skarpet :D przeważnie sa pod kolor i wzrór też maja podobny :)
do kompletu z samochodem skarpetki sa w samochody :) do dresu z kubusiem są skarpety z kubusiem :D

Dodany tekst: 21 Kwi 2010, 09:38:49

a dresy są fajne :) welurowe dresy :) ja zakładam Michałowi po domu czy np. na długa podróż :) jak lecieliśmy do Egiptu to dres był IMO najlepszy :)

Dodany tekst: 21 Kwi 2010, 10:39:17

Cytat: maraxela w 21 Kwi 2010, 12:30:02ale z takiego miekkiego pluszowego materialu (zapomnialam nazwy)
welur?

Dodany tekst: 21 Kwi 2010, 11:40:48

Cytat: Angelos w 21 Kwi 2010, 12:15:14cocodrillo

w factory jest fajny outlet coccodrillo :)

w ŚD czy w innych sklepach ciuszki coccodrillo bywaja strasznie drogie a w tym outlecie ostatnio widziałam sweterek za 10zł :) niestety nieMichałowy rozmiar

OlaFasola

Mi się bardzo podobają dresy z HM, takie z cienkiej bawełny. Sa w prążki i jednokolorowe.
Choć pani rehabilitantka jak zobaczyła w nich Mikołaja, to stwierdziła, że ładne ma kalesonki  :rotfl:

Kasia

Cytat: doda w 21 Kwi 2010, 11:46:03
tak?
w ursusie?

tak :) w factory w ursusie :)

nie maja może dużo rzeczy ale jak się jest w okolicy to warto zajrzeć :)
może akurat cos się trafi :)

kotabma

u mnie przy pracy sa takie fajne 3 sklepiki z ciuchami dla dzieci - wszystko polskiej produkcji - ceny maja przystepne bo tam zazwyczaj kupuje prezenty bratanicy
pewnie tam bede ubierac moje dziecie :)

magdalinska

ja lubie bodziaki z tesco :) pajace tescowe tez sa fajne, bo maja dlugi tulow i krotsze nogawki, a niektore mialam takie ze tułów dobry, a nogawki za dlugie i jak sie wiercil, to stopy mu przez zapiecia wychodzily ;)
a reszte rzeczy kupuje na szperach ;D (mojej mamy kolezanki powiedzialy nam gdzie sa fajne szmateksy, mowia zawsze ze ida na szpery :D ) za grosze kupiłam cała szafke całkiem fajnych koszulek, spodni, sweterków, na jesien kurteczke, w ogole niezniszczone

abkasia

Cytat: magdalinska w 21 Kwi 2010, 20:33:16
ja lubie bodziaki z tesco :) pajace tescowe tez sa fajne, bo maja dlugi tulow i krotsze nogawki, a niektore mialam takie ze tułów dobry, a nogawki za dlugie i jak sie wiercil, to stopy mu przez zapiecia wychodzily ;)
a reszte rzeczy kupuje na szperach ;D (mojej mamy kolezanki powiedzialy nam gdzie sa fajne szmateksy, mowia zawsze ze ida na szpery :D ) za grosze kupiłam cała szafke całkiem fajnych koszulek, spodni, sweterków, na jesien kurteczke, w ogole niezniszczone
a mi sie zawsze wydawalo, ze pajace z tesco sa wlasnie szczuple i dlugie.. :D
dlatego je kupowalam :D bo mialy szczuple tulowia i dlugie nogawki.. :D

ddu

a mi dziś kolejna koleżanka powiedziała, żebym nic nie kupowała, bo ma dla mnei kartony ciuchów, część z metkami, bo jej maluch nie zdążył ubrać
jak tak dalej pójdzie, to cyba zacznę sprzedawać ;)

magdalinska

Cytat: abkasia w 21 Kwi 2010, 20:48:00
a mi sie zawsze wydawalo, ze pajace z tesco sa wlasnie szczuple i dlugie.. :D
dlatego je kupowalam :D bo mialy szczuple tulowia i dlugie nogawki.. :D
:D :D  bo one wygladaja na długie w całosci, pewnie ta szczupłosc je wydluza :D ale nie maja dlugich nogawek :D no i fajne jest własnie to, ze sa szczuple w tulowiu, nie lubie szerokich. inne zakladalam w ostatecznosci, jak juz nie mialam czystych tych z tesco. musze kupic wiekszy rozmiar, bo te co mam to juz na styk....

abkasia

bo te male rozmiary z tesco maja jeszcze krotkie nozki, ale potem nogawki sa dlugie a pajace dalej szczuple :D

magdalinska

zuzia

hehehe
mam nadzieję, że mobka się nie pogniewa, ale Misiek też będzie miał swterek w żabkę :)

mobka

Cytat: zuzia w 22 Kwi 2010, 17:29:25
hehehe
mam nadzieję, że mobka się nie pogniewa, ale Misiek też będzie miał swterek w żabkę :)

I pewnie szybciej go zalozy od mojego Malucha :P A pogniewac sie nie pogniewam :D

zuzia

mobka
na razie mamy 80 a zamierzam mu kupić 86 bo na teraz sweterki mamy i wystarczy.

foszek

Cytat: maraxela w 21 Kwi 2010, 08:58:59
ja wlasnie lubie takie cukierkowe. Ja nie toleruje ubierania malej w rzeczy ktore sa dla niej niewygodne np dżinsowe spodniczki ,dżinsowe spodnie ,jakies bluzki wymysle ala stara maleńka. Do zlobka chodzi ubrana tak zeby jej bylo maxymalnie wygodnie najlepiej dresik bawelniana bluzka. Dzisiaj ją ubralam ala flower power slicznie wyglada . Mam bzika na jej punkcie a ona ciągle tylko chodzi i mowi tata tata za noge sie jego trzyma a mi sie nie da wziasc na rece jak on jest ............. smutne to troche ale coż .
maraxela, gdybys ty widziala jakie sukieneczki byly na targu w namyslowie, miod cud i ceny takie przystepne

elve

Ani to szkoda cokolwiek kupować, fleja z niej straszna

Kasia

Cytat: elvelve w 22 Kwi 2010, 21:17:22
Ani to szkoda cokolwiek kupować, fleja z niej straszna

no to wrecz przeciwnie ;) musisz miec duzo ciuchów aby ja non stop przebierać :D