Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

didi_loczek

Nie licząc kilku koszulek z Endo, które przywiozła moja mama nic nie kupiłam na wyprzedażach w tym roku, wszystko dobre z zeszłego ;D.
Tatuś robiąc zakupy dla siebie, postarał się o nową koszulkę dla syna. Jak fan to fan ;)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

didi_loczek, aaa! też bym kupiła, jakbym trafiła ;D a Domi pewnie powiedziałaby że brzydka, bo czarna lol

elve

Cytat: OlaFasola w 05 Sie 2013, 17:56:32
Za tydzień robimy sesję zdjęciową do katalogu jesień/zima, wrzucę już gotowy katalog z cennikiem. Ale założenie jest takie, że ceny mają być podobne do sieciówek, a jakość o wiele lepsza.

I bardzo mi się podoba ta nowa kolekcja, zwłaszcza dla dziewczynek:)
cuuudownie :)

iksa_nl

widzialyscie gdzies jeszcze stacjonarnie jakies kapielowki dla dwu, trzylatka?

Mlody chyba wroci na basen od wrzesnia no i juz bez pieluchy wiec chcialam mu gaciorki kupic

zosia2007

Cytat: iksa_nl w 07 Sie 2013, 09:27:07
widzialyscie gdzies jeszcze stacjonarnie jakies kapielowki dla dwu, trzylatka?

Mlody chyba wroci na basen od wrzesnia no i juz bez pieluchy wiec chcialam mu gaciorki kupic

w sieciówkach, h&m, zara, Reserved

Kasia

iksa w zasadzie w każdym sklepie z ubraniami dla dzieci

iksa_nl

a kupowalyscie chlopakom takie bokserkowe czy slipy?
co wygodniejsze, bo mi to roznicy nie robi ;)

Kasia

Michał ma i takie i takie, dla mnie bez różnicy, chociaz bokserkowe ładniejsze
są jeszcze takie z dodatkowym zabezpieczeniem dla dzieci świeżo odpieluchowanych ;)

zosia2007

Cytat: iksa_nl w 07 Sie 2013, 09:35:19
ój ma bokserki, zresztą ja mu slipów nawet jako majtek staram się nie zakładać bo nei lubię facetów w slipach

iksa_nl

Justynna

Cytat: iksa_nl w 07 Sie 2013, 09:35:19
M. ma bokserkowe :) I polecam jeszcze szorty kąpielowe!

Kasia

szorty nie zawsze są uznawane na basenach krytych, trzeba się wczytywać w regulaminy ;)

Justynna

Cytat: Kasia w 07 Sie 2013, 10:20:38
szorty nie zawsze są uznawane na basenach krytych, trzeba się wczytywać w regulaminy ;)

No tak i trzeba uważać, żeby nie miały kieszeni ;D

ddu

wiecie co. przyszła koszulka z królikiem od olifasoli. boska jest.
ja chcę już ciuchy tylko od niej :D

(ps. a dla mnie tunika ;) )

ddu

szkoda, że jakie to jest w dotyku, nie mogę "pokazać"

jestynka

ładna bluzeczka :)
ja czekam na katolog dekopaki

ddu

ja oczywiście nie czekałam, tylko bez katalogu poprosiłam o bardzo różową z króliczkiem
i mam
jestem pewna, że hela będzie zachwycona (choć pewnie bardziej by była  z hello kitty. ostatnio mi mówi: mama, to może chociaż brązowa z hello kitty? jak nie chcesz, nie musi być różowa :D ale nic z tego!! ;) )

zuzia

a ja jesteś wściekła bo K. zgubił M. kąpielówki i muszę mu kupic, a tutaj to albo nie ma rozmiaru, albo takie straszne, że za karę bym M. nie ubrała albo mega drogie :zly:

Kasia

zuzia

Cytat: Kasia w 07 Sie 2013, 12:10:36
to niech odkupi i przywiezie
jaaaaaaasne.
on twierdzi, że jego mama je spakowała. ale nie mam ani kąpielówek ani rękawków. a on uważa sprawę za załątwioną - no bo mama twierdzi, że spakowała :zly:

Dodany tekst: 07 Sie 2013, 12:19:19

Cytat: Kasia w 07 Sie 2013, 12:10:36
to niech odkupi i przywiezie
jaaaaaaasne.
on twierdzi, że jego mama je spakowała. ale nie mam ani kąpielówek ani rękawków. a on uważa sprawę za załątwioną - no bo mama twierdzi, że spakowała :zly:

foszek

ja z olafasola mam ten problem ze nie umiem sie zdecydowac co bym chciala, bo chcialabym wszystko  :knuje:
Cytat: ddu w 07 Sie 2013, 10:57:38
wiecie co. przyszła koszulka z królikiem od olifasoli. boska jest.
ja chcę już ciuchy tylko od niej :D

(ps. a dla mnie tunika ;) )
pokaz tunike  :pray:

ddu

nie wiem, jak mam jej zrobić zdjęcie
ja mam taką ukochaną tunikę z uniqulo, czy jak tam się to nazywa, ona się juz prawie rozpada, a nie mają takich już w asortymencie, ta od oli jest kopią, jeszcze nie mierzyłam, czy tak samo dobrze leży ;)
w dotyku - świetny materiał
taka prosta, prawie do kolan.... dla większości pewnie bez szału, ale ja takie ciuchy wielbię
na festiwale nieodzowna
idę w miasto w samej tunice,w  nocy wkładam do tego legginsy i nei marznę , i nie zjadają mnie komary ;)
a tu Coke się zbliża, Selector...

olgaaa1

Pewnie większość osób dostała maila z hm, a dla tych co nie kupon rabatowy -20% na całą kolekcję dziecięcą http://internal.catalogs.hm.com/4103BackToSchoolKids/plbacktoschool/ (na ostatniej stronie)