Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

golinda

Cytat: Angie w 23 Maj 2013, 12:20:59Też mam problem z legginsami dla Leny  crazy

tak mnie to wkurza, bo jednak to bardzo wygodna część garderoby.
I praktyczna do przedszkola.

ja kupuję jej legginsy na 86 :D w tych z zary 2-3 lata wygląda jak siódme dziecko stróża :D
no ale chyba wolę jej chudzinki niż gdyby miała mieć balerony opasane legginsami i do tego tiule lol co za widok!

Angie

golinda ale wtedy są krótkie.
A ja czasem potrzebuję długie.

golinda

Cytat: Angie w 23 Maj 2013, 11:34:28
golinda ale wtedy są krótkie.
A ja czasem potrzebuję długie.

no wiem, dlatego tylko latem/wiosną jej w zasadzie zakładam

konwalia

Daga czadem nosi przyduze, bo w tyłku nie wchodzi, pewnie ze zdjęciem pieluchy problem zniknie
Wole tak niż przepłacać za wąskie spodnie, zwłaszcza,ze ostatnio tak się spieszy, ze kolana w rajtach podarła już w 2 parach w tym tygodniu

ishka82

ja we wszystkie leginsy muszę wciągać dodatkową gumkę, żeby z dupki nie spadały lol

zuzia

didi
ja pamietam o tych koszulkach - ale ich nigdzie nie ma, miały przyjść, ale jakoś tak dotrzeć nie mogą.... :(

marcheewka

a Ola nie lubi takich tiulowych spódnic. Kupiłam jej a ona nie chce jej nosić

I okazal osie niedawno, ze ulubionym kolorem Oli jest na szczęście czerwony ;) i wszystko chce czerwone ( rowerek, hulajnogę, buty, bluzkę itp.)

OlaFasola

Zapraszam :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.604587129553296.1073741830.582032138475462&type=1

Dodany tekst: 24 Maj 2013, 10:11:30

Cytat: jestynka w 23 Maj 2013, 10:49:14Ola zrób stronę z cennikiem dekopaki
Zrobię, tylko ciąglę jestem w niedoczasie

didi_loczek

Cytat: zuzia w 24 Maj 2013, 06:15:49
didi
ja pamietam o tych koszulkach - ale ich nigdzie nie ma, miały przyjść, ale jakoś tak dotrzeć nie mogą.... :(

Dzięki, kochana jesteś  bighug bighug bighug.

foszek

jestynka

Cytat: OlaFasola w 24 Maj 2013, 11:10:56https://www.facebook.com/media/set/?set=a.604587129553296.1073741830.582032138475462&type=1

skąd się wziął motyw z wąsami?
ostatnio z koleżanką się zastanawiałyśmy, gdy któreś dziecko je miało na bluzce
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Ma ktoras jakieś sweterku 98-104 do sprzedania?

Lwica

Cytat: jestynka w 24 Maj 2013, 13:37:58
skąd się wziął motyw z wąsami?
ostatnio z koleżanką się zastanawiałyśmy, gdy któreś dziecko je miało na bluzce

No właśnie wydawało mi się też, że gdzieś już takie widziałam. A były takie bluzki bluzy i całe zestawy z wąsami w Cropp. No i na allegro jak wiadomo mnóstwo tego.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

marax

moj maz mowi że to motyw przewodni przyszlego sezonu . Tak im mowili na szkoleniu a on pracuje w duzej graficznej firmie -maja caly sztab  wyszukujacy najnowsze trendy ( przynajmniej tak im sie wydaje ) . Teraz wszystko ma byc z wąsami .

Lwica

Cytat: marax w 26 Maj 2013, 20:42:57
moj maz mowi że to motyw przewodni przyszlego sezonu . Tak im mowili na szkoleniu a on pracuje w duzej graficznej firmie -maja caly sztab  wyszukujacy najnowsze trendy ( przynajmniej tak im sie wydaje ) . Teraz wszystko ma byc z wąsami .

Zobacz co pokazuje wujek google jak się wpisze wąsy http://www.google.pl/search?q=ubrania+z+w%C4%85sami&client=opera&hs=D41&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RFiiUY6mF8z54QTRwIHQBA&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=677
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

konwalia

W Tesco jest minus 30% na ciuszki, są super body na cieniutkich naramkach/ramiączkach

Lwica

Cytat: konwalia w 26 Maj 2013, 21:09:25
W Tesco jest minus 30% na ciuszki, są super body na cieniutkich naramkach/ramiączkach
Dzięki za info :beer:

ddu

ola fasola, pamiętaj proszę o tych dwoch czapkach dla mnie
a za motyw kropki na pumpach, to mi piwo stawiasz! :P
masz jakieś koszulki albo materiał na nie w kolorze magenta?
taka jak kropa na pumpach heli
może być z czarnym królikiem, na przykład
będę Twoim wymyślaczem trendów, dobra? ;)

aniak1211

Cytat: marax w 26 Maj 2013, 21:42:57Teraz wszystko ma byc z wąsami .
U nas juz jest wszystko z wasami:D
Dla doroslych,dzieci,niemowlakow,starych i mlodych ;)

fasolka1980

tak jak z sową było w poprzednim sezonie...

nie lubie tego, bo wtedy ciuch tylko na chwilę

feeling.good

Stach bluzkę z wąsami miał rok temu. Nie zauważyłam jeszcze wszechobecności tego motywu.

salsa

Kupiłam takie rampersy - chodziło mi o te pierwsze z tymi zwierzakami a to był dwupak
te drugie spisałam na straty bo "dziewczyńskie" ale moj maz uwaza, ze skoro teraz dorośli faceci nosza rozowe koszule to dziecko moze założyć takie rampersy jak te na drugim planie - co mysliscie ;) ??

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

rubin04

Salsa, jak dla mnie mało dziewczyńskie, raczej uniwersalne,
a wiesz ze ja z tych co to nie kupują rózowych polówek dla P. :)

dragonfly

Chodzi o to, ze wasy zwiazane sa z listopadowa akcja " movember" http://en.wikipedia.org/wiki/Movember a ze zeszloroczna byla bardzo naglosniona to rykoszetem wasy staly sie przebojem sezonu, oprocz tego do lask wrocil Ginger Joe (piwo imbirowe) Tyle wiem od brand manager tego produktu (btw to mojej firmy jest ;) ) http://www.brandchannel.com/home/post/2011/10/27/Ginger-Joe-Grooms-Its-Mustache-Branding-102611.aspx