Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

brawurka

zuzia

Cytat: golinda w 16 Kwi 2010, 18:19:54ja miałam bodziaki z rękawkami zawijanymi na rączki
gerber jest pod tm wzgledem swietny :)

abkasia

Cytat: elvelve w 16 Kwi 2010, 15:29:12
A jak ubrać dziecko raczkujące latem? Na rajstopy za ciepło, bez odrapie kolana :hmm:
moj raczkujacy w lecie byl w krociutkich spodenkach i mial ciagle posiniaczone i czarne kolana

nionczka

Irene raczkowala w szortach. Po podlodze nie bylo problemu, po betonie nie raczkowala a po trawie nie chciala. Po piachu za to lubila.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Cytat: nionczka w 16 Kwi 2010, 22:43:20
Irene raczkowala w szortach. Po podlodze nie bylo problemu, po betonie nie raczkowala a po trawie nie chciala. Po piachu za to lubila.
moj po piachu raczkowal tak, nie na kolanach tylko na stopach, pupa wysoko w gorze.. :D
smiesznie to wygladalo :D

mobka

magdalinska

Angie

Kasia

mobka

Teraz musze cos z dlugim rekawem pokupowac a w sezonie wiosenno letnim to nie takie proste ;) W sumie mam dopiero 3x body 56 z krotkim, 2x polspiochy 56, 1xspodenki 56, 1x spiochy 56, 2xkoszulka 56 z dlugim, 1x koszulka 56 z krotkim, 2xrampersy 56, 1x pajac 56, 1xkoszulka 62 z krotkim, 1xkrotki spodenki 62, 1x body z dlugim 62. A i bluze 62-68 ciepla bardzo.

abkasia

mobka, przesliczne!!

a jaki rozmiar kupujesz?

mobka

Cytat: abkasia w 17 Kwi 2010, 14:49:13
mobka, przesliczne!!

a jaki rozmiar kupujesz?

U gory masz liste co i w jakim rozmiarze mam.

fasolka1980

abkasia

ja mialam kilka koszulek, ale jak Hugo byl malutki zupelnie nie nosil koszulek.. ;D

mobka

Cytat: abkasia w 17 Kwi 2010, 14:53:42
ja mialam kilka koszulek, ale jak Hugo byl malutki zupelnie nie nosil koszulek.. ;D

czyli rozumiem, ze do spiochow zakladalas body z dlugim? Ja koszulek tez duzo nie chce. Choc z drugiej strony jak ubiore body z krotkim i spiochy, to koszulka z dlugim by sie przydala. Szczegolnie, ze to jesien wczesna juz bedzie. Za trudne jest dla mnei to ubieranie :D

aniak1211

mobka
Piekna ubranka:)

Dla mnie bardzo wygodne byly na poczatku pajace,
koszulki czy spodenki jak juz byla troszeczke wieksza;)

magdalinska

ja koszulek tez w ogole nie uzywałam, dopiero teraz zakładam na spacer body kr. rekaw + koszulka

abkasia

mobka, tak, pod spiochy body :D
body dla takiego malucha to genialna sprawa!

Kasia

koszulki i spodenki z krótkimi nogawkami uzywałam dopiero póxniej :) ale do tej pory koszulki z krótkim rękawkiem uwazam za niepraktyczne ;)

na poczatku bodziaki, bodziaki i bodziaki :D i rampersy :)
koszulki, kaftaniki z długim rekawem uzywałam od poczatku :)

abkasia

Cytat: Kasia w 17 Kwi 2010, 15:30:46
koszulki i spodenki z krótkimi nogawkami uzywałam dopiero póxniej :) ale do tej pory koszulki z krótkim rękawkiem uwazam za niepraktyczne ;)

na poczatku bodziaki, bodziaki i bodziaki :D i rampersy :)
koszulki, kaftaniki z długim rekawem uzywałam od poczatku :)
a moj nosi po domu koszulki z krotkim rekawiem caly czas.. ;)
tzn od kiedy wrocilismy z urlopu :D

Kasia

Cytat: abkasia w 17 Kwi 2010, 16:37:40a moj nosi po domu koszulki z krotkim rekawiem caly czas.. wink
ja wole bodziaki :) z krótkim rekawkiem :)

a ty na gole ciało zakładasz te koszulki czy na bodziaki na ramiaczka?

abkasia

Cytat: Kasia w 17 Kwi 2010, 15:40:32
ja wole bodziaki :) z krótkim rekawkiem :)

a ty na gole ciało zakładasz te koszulki czy na bodziaki na ramiaczka?
ja zakladam body na ramiaczkach, biale bielizniane i na to koszulki z krotkim, badz dlugim rekawkiem.

innych body juz wlasciwie nie uzywam, czasem z dl rekawem i na to koszulka z krotkim ( na wyjscia)

feeling.good

mobka fajowe ubranka  :bravo:

Ja uwielbiam pajace z mothercare, więc przy kolejnej wyprzedaży na pewno zrobię zapasy.

kotabma

mobka ale slodkie sa te ciuchy maluszkowe :)

Kasia

Cytat: feeling.good w 17 Kwi 2010, 16:53:46Ja uwielbiam pajace z mothercare, więc przy kolejnej wyprzedaży na pewno zrobię zapasy.

pajace z mothercare, te bawełniane sa w dfobrych cenach na allegro :)
chyba po 15zł za szt. wychodzi :)

a w mothercere przy promocji chyba cos koło 20zl