Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

ishka, tak myślałam, mnie ostatnio też zachwyciła jedna bluzka
i mają śliczne kubki
no ale wszystko made in china, więc wyszłam z polską kolorowanką

nionczka

Cytat: ishka82 w 27 Mar 2013, 13:33:22to pepco, ceny 9,99; 14,99 i 29,99 (tunika plus leginsy)...
jeny, ciagle syszę o tym sklepie, ale nie mam pojęcia gdzie jest. Jak kiedyś z Biedronką, reklamy w TV non stop, a ja na ozy nie widziałam.
Fajne granatowe bluzeczki! Moja na szczęście najbardziej lubi niebieski, ale czasem w sklepie uprze się na jakies kolorowe ubrania z rysunkami. Dlatego staram się już jej nie zabierać na zakupy.

Dodany tekst: 31 Mar 2013, 13:32:01

Cytat: Norka w 25 Mar 2013, 10:54:04Robię sobie listę rzeczy do szycia dla malucha
Na pierwszy ogień pójdzie to  http://www.howjoyful.com/2013/02/joyful-baby-hat-with-teddy-bear-ears-tutorial-and-pattern/#more-6439
super! Ja bym jeszcze o jakims zapieciu lub wiązaniu pomyslała może
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Cytat: ishka82 w 27 Mar 2013, 13:33:22
to tak jak mnie :D wiem jednak, ze Niusi najbardziej spodoba się ta fioletowa ;D niech ma i się cieszy :D a teraz najlepsze...to pepco, ceny 9,99; 14,99 i 29,99 (tunika plus leginsy)...w szoku byłam, ze takie łądne tam znalazłam, jakość też wydaje się być dobra, są miłe w dotyku i wierzę, że rzeczywiście 100% bawełny :) zawsze mnie zadziwia, że w pepco ta jakość materiałów taka nierówna, są rzeczy dla mnie nie do przyjęcia, a są tez super :) weszłam po rajtki z woli, których z reszta w odpowiednim rozmiarze nie było ;) no i rozmiary...to jest na 6-7 lat lol lol lol
tunika z getrami mi sie podoba musze kupic ja . Jakoś maja bdb moja mała ma od nich sporo rzeczy

golinda

Ninka dostała od babci całą torbę nowych ciuszków
jej szafa pęka w szwach...

nionczka

Pokaż, pokaż! Ja chyba dziś obfotograuje szafę wiosna/lato, żeby mieć pogląd na to, co mamy.

fasolka1980

Kobity, ma ktoras kombinezon zimowy dziewczecy na 74cm? Mloda mi wyrosla z obecnego.

golinda

Cytat: nionczka w 01 Kwi 2013, 11:41:42
Pokaż, pokaż! Ja chyba dziś obfotograuje szafę wiosna/lato, żeby mieć pogląd na to, co mamy.

chyba nie mam cierpliwości na fotografowanie jej szafy ;)
zaraz zerknę czy jakieś z tych rzeczy są w necie

nionczka

Cytat: fasolka1980 w 01 Kwi 2013, 11:42:33
Kobity, ma ktoras kombinezon zimowy dziewczecy na 74cm? Mloda mi wyrosla z obecnego.

nie, ja w ogóle nie miałam.

nionczka

Super, Golinda, jeszcze żeby wiosna przyszła!

golinda

Cytat: nionczka w 01 Kwi 2013, 11:56:42
Super, Golinda, jeszcze żeby wiosna przyszła!

no właśnie, bo szmaty czekają, buty czekają
kozaki przyciasne, zimowe ciuchy też przymałe...

zuzia

Cytat: fasolka1980 w 01 Kwi 2013, 11:42:33
ja mam granatowy na 6-9 miesięcy (carters).

fasolka1980

zuzia, jesli kombinezon,. który oddałam do zmiany zamka okaże się za mały to się zgłoszę do Ciebie.

mignon

fasolka, my mamy podobny problem, tylko ja na 80 potrzebuję, na razie ubijam młodego w stary i liczę, że wiosna jednak przyjdzie szybciej niż myślimy ;)

ishka82

wiosna musi szybko przyjść, bo Dominika ma za małe buty zimowe ;D

zuzia

Cytat: mignon w 01 Kwi 2013, 16:09:34
fasolka, my mamy podobny problem, tylko ja na 80 potrzebuję, na razie ubijam młodego w stary i liczę, że wiosna jednak przyjdzie szybciej niż myślimy ;)
lol lol lol

Cytat: fasolka1980 w 01 Kwi 2013, 16:01:32
zuzia, jesli kombinezon,. który oddałam do zmiany zamka okaże się za mały to się zgłoszę do Ciebie.
ok

marcheewka

mnie pepco też zadziwia. Ostatnio kupilam tam Oli bolerko granatowe z Zary ;) Wycięty był kawałek metki właśnie z napisem zara
kosztowało  ok 17 zł ;)

rubin04

Ja mam kombinezon nowy z Tchibo, fioletowy, taki bez stóp,  do butow, z kapturem,  jutro wstawie link.
rozm. 74-80  ale on taki raczej wiekszy ni mniejszy.  Sprzedam chetnie - 45 zl,

Dodany tekst: 01 Kwi 2013, 21:39:36

Zuzia,  a Ty mi nspisz swoj adres do wysylki bo ciagle nue wyslalam Ci rzeczy dla Miśka.

Justynna

OlaFasola, piękne rzeczy  :bravo:
Bardzo podobają mi się spodnie z łatami na kolanach i te z kolorowymi ściągaczami.
Chyba odezwę się w niedługim czasie ;)

konwalia

Zachęci a waszymi nabytkami kupiłam w pepco tunike z legginsami, na tunuce pudel z turkusowego Ala pluszu, przy praniu zszedł prawie całkiem... Masakra

zuzia

ja pepco nie lubię od czasu gdy bodziaki po 1 praniu okazały sie duuużo mniejsze.