Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zuzia

słuchajcie, czy kalosze w trupie czachy to ujdą? i do tego chustka też w czachy :D

didi_loczek

Cytat: zuzia w 12 Mar 2013, 16:20:03
słuchajcie, czy kalosze w trupie czachy to ujdą? i do tego chustka też w czachy :D
A czemu nie?

Wojtek to nawet miał smoczek z czachami  :mocking:

ishka82

Dominika uwielbia Minnie i róż, im więcej różu, tym lepiej :crazy: Wolę robić zakupy bez niej, bo wtedy sama wybieram i jest szansa na jakiś kompromis ;) teraz raczej nosi wszystko co zaproponuję, choć ma ulubione ubrania (te, które ja lubię najmniej), ale jeszcze jakiś czas temu przy próbach ubierania niektórych ciuchów była histeria, to wolałam różę wszelakie i postacie z bajek niż wieczną walkę o kawałek szmatki ;) ma 3 lata, jej prawo kochać kicz :D

elve

golinda kiedy ty te rzeczy kupiłaś, bo ja nigdy nic atrakcyjnego na wyprzedażach tam nie mogę znaleźć

golinda

Cytat: elve w 12 Mar 2013, 20:56:27
golinda kiedy ty te rzeczy kupiłaś, bo ja nigdy nic atrakcyjnego na wyprzedażach tam nie mogę znaleźć

w next?

z wyprzedaży jest ostatnie kilka sztuk dla N.
teraz kupowałam

elve

ejjj no to coś jest ze mną nie tak :rotfl:
fajne te ubrania wybrałaś

golinda

wykupiłabym 90% tego nexta, gdyby nie $$$ ;)
a już jak czasem zerknę na yoox... mmm, jakie tam perełki bywają
no ale sukienka DG dla N. za 160 euro... ekhm ;)

Dodany tekst: 12 Mar 2013, 21:17:45

Cytat: elve w 12 Mar 2013, 21:11:38fajne te ubrania wybrałaś

kupiłam jeszcze fajne kolorowe jeansy, ale nie ma już ich i nie mam foty. też z wyprzedaży

dragonfly

Cytat: golinda w 12 Mar 2013, 14:45:43
Ninka, gdyby sama sobie wybierała ciuchy, to też pewnie miałaby full hello kitty, brokatu i księżniczek
no ale póki co jeszcze ja płacę ;) a ona akceptuje. i całe szczęście lubi czerwień

ha ha ha - to tak jak Ingrid, chociaz ona coraz rzadziej akceptuje, spodni nie chce zakladac w ogole, zlamie sie tylko przy rozowych albo jak maja cos blyszczacego....

rubin04

Cytat: golinda w 12 Mar 2013, 14:39:55denerwują mnie motywy na chłopięcych ciuszkach. jakieś auta, dinozaury (o zgrozo!), roboty...
U NAS NR 1 to statki i piraci więc luz,
teraz jest faza na dinozaury ale dla mnie też ok (w końcu matka geolog zobowiazuje ;) )

Cieszę się ze nie roboty/auta, i i inne takie bajkowe itd.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Z drugiej strony jak by chciala tylko roz to w sumie tez bym nie walczyla ;D do przedszkola ma mundurek wiec luz ale na wszelkiej masci urodzinach, balach przebierancow widzi, ze praktycznie kazda dziewczynka jest albo ksiezniczka albo reklama peppy pig czy innej kitty, wiec ona tez taka chce byc :) mike ja ostatnio nauczl (z modern family) i ona mowi, ze "i don't love pink, pink loves me" lol Zakladam, ze jej przejdzie, zreszta pozniej pewnie bedzie goth i emo i inne cuda

ddu

zuzia, hela ma koszulki z czachami, kalosze spoko

ale naprawdę polecam lekkie jak piórko kalosze z Befado!
z wkładkami i LEKKIE

Justynna

Cytat: ddu w 14 Mar 2013, 16:00:13ale naprawdę polecam lekkie jak piórko kalosze z Befado!
z wkładkami i LEKKIE
O dzięki, muszę je zobaczyć. Na razie M. dostał na wiosnę trampki z Befado, bardzo fajne są :)

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2013, 12:51:58kiedyś jakaś wyprzedaż w next będzie? ktoś się orientuje? aniak Huh?
Kompletnie nie orientuje sie kiedy jakas wyprzedza,moze cos na wiosne?
Zaesze na fb widze ze bedzie;)
Cos latem chyba jest,koniec lipca,poczatek sierpnia.

Wysylka sie nie oplaca,ale czasem robie paczke do PL to moge wrzucic,wtedy poczta w PL juz grosze wychodzi:)
dzisiaj wieczorem w koncu bede robila zamowienie w next,jak cos to szybko pisac:D
W przyszlym tyg. wysylam paczke do PL.

mobka

Brala ktoras z Was, mamy 2-3 latkow cos z Endo ostatnio? Jaki rozmiar nosza wasi chlopcy? Zastanawiam sie nad koszulkami dla Kuby na lato i nie wiem, czy 104 czy 110 brac. Mialam od nich bluzki z dlugim rekawem, ale 92 dawno za male, 98 juz tez. Ale glownie rekawy za krotkie. I mam dylemat teraz...

didi_loczek

mobka Wojtek ma na teraz koszulki z długim rękawem w rozmiarze 104. Te z krótkim na 98 też są jeszcze dobre.

Jak z krótkim rękawem na lato brałabym 104. 

iksa_nl

na chlopaku za duzy t shirt i tak nie wyglada tak zle wg mnie, poprostu jest luzniejszy, do latania latem ok  :)
tu Mlody ma rok i jakies 7 czy 8 miesiecy i endo rozm. 92. Mam nadzieje, ze ten tshirt w czerwcu bedzie mu jeszcze dobry, tyle, ze juz nie taki luzny.

mobka

Dobra, to jak maz wzory zatwierdzi, to chyba skusze sie na t-shirty z endo dla chlopakow moich...

Justynna

mobka, kupowałam niedawno t-shirty r. 104 z długim rękawem. Są tylko delikatnie za duże. Na lato będę brać pewnie 104/110 ;D

Dodany tekst: pią, 15 mar 2013, 15:03:24

iksa_nl, ale fajowy chłopak :)

Kasia

Cytat: mobka w 15 Mar 2013, 14:23:04
Brala ktoras z Was, mamy 2-3 latkow cos z Endo ostatnio? Jaki rozmiar nosza wasi chlopcy? Zastanawiam sie nad koszulkami dla Kuby na lato i nie wiem, czy 104 czy 110 brac. Mialam od nich bluzki z dlugim rekawem, ale 92 dawno za male, 98 juz tez. Ale glownie rekawy za krotkie. I mam dylemat teraz...
Na 3. urodzinach Michał miał koszulkę w rozmiarze 110. Idealna była.

iksa_nl

Justynna, didi dziękuję :D nie narzekam ;)

martullek

ktoś poszukiwał czerwonej parasolki. golinda?

w leclercu widziałam dzisiaj za 22,99 pln, z 10 różnych kolorów było