Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

mobka

Cytat: sputnik w 18 Mar 2010, 18:26:45
a Cocodrillo nie jest jakieś bardzo drogie? nie wiem skąd ale jakoś taki mi się kojarzy...

Dosc drogie - body w rozmiarze 56 kosztuje 25zl. Mothercare tez drogie dosc - 7pak body w rozmiarze 56 kosztuje 70zl.

No, ale ja na razie mam zamiar kupowac to co mi sie podoba ;D

Justa - braz i niebieski to nie moje kolory ;D Jakby to byl turkus i dodatek brazowego, to juz by bylo lepiej :D
Ja szukam intensywnych czerwieni, bieli z turkusem, rozem, zoltym, czy zielonym, jasno zielonych, no kolorowych mocno. Choc to nie znaczy, ze cale ubranko musi byc kolorowe. Moze byc biale z wyrazna aplikacja o intensywnym kolorze ;D No, a dziewczece wszystkie ladniejsze. No nic, jak sie potwierdzi, ze to chlopak, to za kilka lat liczyc bedziemy na  dziewczynke ;)

martullek

mobka na allegro mothercare możesz kupić na pewno taniej. pierwsza z brzegu aukcja http://www.allegro.pl/item948211597_nowe_body_7_sztuk_mothercare_tanio_80_cm.html

OlaFasola

Cytat: martullek w 19 Mar 2010, 11:23:37
mobka na allegro mothetcare możesz kupić na pewno taniej. pierwsza z brzegu aukcja http://www.allegro.pl/item948211597_nowe_body_7_sztuk_mothercare_tanio_80_cm.html
Albo poczekać na przeceny, ja kupowałam w stacjonarnym 7 sztuk po 35PLN.

martullek

Cytat: OlaFasola w 19 Mar 2010, 11:25:23
Albo poczekać na przeceny, ja kupowałam w stacjonarnym 7 sztuk po 35PLN.

na przecenach trzeba polować, jak ja dotarłam to były tylko największe rozmiary :(

OlaFasola

We Wrocławiu było dużo rozmiarów i modeli, a to już był koniec przecen jak dotarłam, więc pewnie zależy od miasta/sklepu.
Ale w sumie na allegro ceny są takie same, więc nie ma się co wysilać na szukanie po przecenach.

mobka

Nie no jasne, ja tylko Sputnikowi na pytanie odpowiadalam. sama z checiapoczekalabym z zakupami do czerwca, tak, zeby na promocje sie zalapac, ale chyba nie wyrobie :D

No i wiadomo, na promocjach pierwsze schodzi to co najladniejsze ;)

Bylam w tesco i popatrzylam na regularne ceny i tez jakos mnie nie zachwycilo. 3pak body kosztowal 30zl - wiec za sztuke wychodzi tyle co w mothercare. Polarkowe czy welurowe spiochy plus bluzeczka byly za 55zl bodajze. Szalu nie ma ;)

I dlaczego ubrania dla dziewczynek sa ladniejsze :( ech ;)

nionczka

Cytat: mobka w 18 Mar 2010, 18:01:23Cartersow u nas stacjonarnie sie nie kupi

Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

mobkaa mi te body i pajace z mothercare nie pasuja.. sa taakie szerokie....

jakie rozmiery nosza wasze dzieciaki? bo my mimo, ze maly rosnie, ciagle w 74 biegamy... ;D
powoli w 80 wchodzimy... ;D

zuzia

Cytat: nionczka w 19 Mar 2010, 13:08:14
Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.

a jak pytałam gdzie to mnie olałaś :(

nionczka

Cytat: zuzia w 19 Mar 2010, 16:14:22Cytat: nionczka  Dzisiaj o 01:08:14 Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.a jak pytałam gdzie to mnie olałaś

Nie widzialam pytania, przepraszam. Tutaj obok nas jest taki  sklep, w ktorym moja mama kupila lozeczko i spoworek do wózka. I tam wlasnie mieli chyba po 15 PLN za sztuke. Mozna bylo kupowac pojedynczo lub po 5. Kupilam 5 w tonach rozu dla siostry i w fioletach dla nas (rozowe ladniejsze, ale nie bylo rozmiaru).
Maja sklep internetowy, ale tam ubranek nie ma.
sklep nazywa sie softbe http://www.softbe.pl/

zuzia

nionczka
dzięki :)
15 pln za sztuke to drogo, ale i tak taniej niż niektórzy sprzedają na allegro

nionczka

Cytat: zuzia w 19 Mar 2010, 18:17:3015 pln za sztuke to drogo, ale i tak taniej niż niektórzy sprzedają na allegro

Placila babcia :-)

magdalinska

elve

magdalinska

no wlasnie o tym mysle :D pajac jest ok? czy to taka pizama.....

elve

magdalinska absolutnie ok, ja długo Anie w pajace ubierałam

ishka82

Cytat: magdalinska w 26 Mar 2010, 12:21:26
a jak ubieracie dzieci do lekarza?
Tak jak w domu, tylko w miarę możliwości staram się, żeby Mała miała wszystko maksymalnie rozpinane, a nie zakładane przez głowę, bo tak wygodniej ją do badania wystawić ;) Moja zazwyczaj ma body i na to pajaca :)

Dodany tekst: 26 Mar 2010, 12:37:05

A dziś odkryłam dosłownie koło domu nowy sklep - z używanymi rzeczami dla dzieci :) Na wystawie widziałam i ubranka i zabawki...muszę to obadać i sprawdzić ceny :D

magdalinska

dzieki :) wszytskie body mam przez głowe :/ ale pokombinuje cos

elve

moim wielkim odkryciem są body na ramiączkach, inna jakość życia, szczególnie przy grubiutkich rączkach
a innych niż wkładane przez głowę nigdy nie używałam

ishka82

Ja mam chyba 2 rozpinane po całości :) Ale w sumie body nawet ściągac najczęściej do badania nie trzeba, wystarczy podciągnąć w górę :)

abkasia

Cytat: magdalinska w 26 Mar 2010, 12:21:26
a jak ubieracie dzieci do lekarza?
my sie lansujemy :D

ale w przypadku takeigo malucha najwazniejsza jest wygoda.. ;D

Angie

Ja pajaca nigdy na zewnątrz nie ubierałam  :blush: 
Lena miała na początku swój wyjściowy bialy dresik
i w tym na dwór chodziła ;D  Ale moje pajace były takie piżamowe ;D

OlaFasola

Cytat: elvelve w 26 Mar 2010, 12:38:54a innych niż wkładane przez głowę nigdy nie używałam
Ja ostatnio odkryłam bardzo fajne body w h&m, zapinane na zakładkę, jakby kopertowo i wzdłóż całego boku, a nie wkładae przez głowę. Bardzo wygodne :)

abkasia

Cytat: Angelos w 26 Mar 2010, 12:58:06
Ja pajaca nigdy na zewnątrz nie ubierałam  :blush:  
Lena miała na początku swój wyjściowy bialy dresik
i w tym na dwór chodziła ;D  Ale moje pajace były takie piżamowe ;D
ooo to tak jak my, tylko my mielismy dresik granatowy.. :D
a ten wasz dresik to nei byl z h&m? bo nasz tak :D
lansujecie sie kobity.. ;D

Angie

Cytat: abkasia w 26 Mar 2010, 13:05:23
ooo to tak jak my, tylko my mielismy dresik granatowy.. :D
a ten wasz dresik to nei byl z h&m? bo nasz tak :D