Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Kupiłam w Smyku online kurtkę, odebrałam w empiku. Tylko tak teraz zastanawiam sie czy nie będzie za mała ( bo to na wiosnę ma być).
Można tam wymienić towar jeśli kupiłam internetowo? Bo w regulaminie nic nie widzę?
A oddać chyba też nie mogę, bo odbierałam osobiście ( tzn M odbierał)?

marax

Cytat: marcheewka w 20 Paź 2012, 21:44:35
Kupiłam w Smyku online kurtkę, odebrałam w empiku. Tylko tak teraz zastanawiam sie czy nie będzie za mała ( bo to na wiosnę ma być).
Można tam wymienić towar jeśli kupiłam internetowo? Bo w regulaminie nic nie widzę?
A oddać chyba też nie mogę, bo odbierałam osobiście ( tzn M odbierał)?
mi sie wydaje ze oddawalam tam kurtke a kupilam ja normalnie w sklepie . Jak w sklepie sie da oddac to przez sprzedaz internetową tak samo .

zuzia

marcheewka
powinnaś mieć 10 dni na zwrot. to przecież sprzedaż na odległość.
a z kupowaniem w smyku stacjonarnym trzeba uważać bo oni oddają teraz tylko na swoją kartę. ja ich już nie lubię.

marax

Cytat: zuzia w 21 Paź 2012, 10:29:51
marcheewka
a z kupowaniem w smyku stacjonarnym trzeba uważać bo oni oddają teraz tylko na swoją kartę. ja ich już nie lubię.
tak ja wtedy tez musialam wymienić na coś innego

marcheewka

Cytat: zuzia w 21 Paź 2012, 10:29:51
marcheewka

ale podobno mają tak, że jeśli odbiór osobisty to nie ma 10 dni na zwrot, tylko przy odbiorze. Wtedy nie wiedziałam, że kurtka będzie za mała.
No ale tych kurtek już nie ma w sklepie, kurcze, chyba tam zadzwonie i zapytam co i jak.

Dzwoniłam, nie ma wymiany, możliwy jest tylko zwrot - w empiku również.
Zamówiłam drugą kurtkę - większą, jak odbiorę to porównam i oddam którąś.

Tak, jak w stacjonarnym kupowałam Oli kapcie to  powiedzieli, że  zwrot tylko na kartę.
Ale w sumie w H&M przy promocjach też zwrot tylko na kartę. Teraz kupowałam i było 20 zł rabatu, powiedzieli, że gdybym zwracała to właśnie na kartę.
Mnie to bardzo nie przeszkadza, bo w H&M często kupuję, no ale w Smyku to rzadziej i by wisiało.

twinnie77

Orientujecie się może, jak długo zazwyczaj trwa wyprzedaż w Endo? Teraz nie mam kasy, a chciałabym coś kupić.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

twinnie77, przecenione bluzki już nie wracają do stałych cen, tylko może brakować rozmiarów.

siog

pisalam juz na modowej, ale tutaj lepiej. H&M ma absolutnie boska kolekcje dla Unicef. w Londynie i online w wiekszosci wysprzedana. Kupilam A dom, sukienki, korone i chyba wroce zeby kupic wiecej. jakosc piekna, naprawde jak z bardzo dobrego sklepu.

tutaj wiecej fot
http://www.littlefashiongallery.com/en/designer/h-et-m/?cat=3

h&m
http://www.hm.com/pl/department/KIDS

Dodany tekst: 23 Paź 2012, 10:29:23

kupilam jej ten dom i juz schowany do szafy na swieta:) warto wybrac sie do sklepu

http://www.littlefashiongallery.com/en/shop/h-m-all-for-childrens-girl-boy-tent-h12-white/?p=2&c=d-377&l=4390&t=10492&cat=3

feeling.good

Dziewczyny, czy w Polsce już jest ta kolekcja HM? Jakies dziwne rzeczy mi się dzieją na ekranie, jak Polskę wybieram. Może ktoś sprawdzić  :pray: ???

Kasia

Ja juz jakiś czas temu na polskiej stronie te rzeczy widziałam, z polskimi cenami itd.

feeling.good

a możecie sprawdzić w jakich sklepach są dostępne? Ja tu mam problem

foszek

j tez widze rzeczy, ale jak chce znalesc skle to pisze mi ze nie jest dostepna w danym regionie. W De tez ponic nie, ale moge ja kupic przez net

siog

Cytat: foszek w 23 Paź 2012, 18:32:19
j tez widze rzeczy, ale jak chce znalesc skle to pisze mi ze nie jest dostepna w danym regionie. W De tez ponic nie, ale moge ja kupic przez net

Foszku, no ale wlasnie mozesz kupic w DE przez net.

didi_loczek

Jeszcze tylko buty na zimę kupić muszę.

Kurtkę kupiłam dziś:

Kasia

Angie

Ja nie mogę znaleźć fajnej i ciepłej kurtki. Podoba mi się materiał tej zarowej
co wklejała golinda, ale na żywo kurta wydaje się za cienka, rękawy nie mają ściągacza, jest dość szeroka.
Chyba jednak kupię tę z reserved  :hmm:

abkasia

Didi to ta z gesim puchem.. Fajna jest :)

didi_loczek

abkasia w zeszłym roku też kupowałam kurtkę z Zarze i byliśmy zadowoleni. Ta na jesień też jest fajna (Ty ją polecałaś ;) ).

magdarynka

Nic jeszcze nie mam dla mlodej, nie mam czasu na zakupy. W jaki rozmiar powinna celowac jesli chodzi o jakis kombinezon lub kurtke? Teraz nosi 68/74. Wystarczy 80 na caly sezon?

errata

magdarynka obstawiam, że tak. Moja Ania w tym wieku nie rosła za szybko i jeszcze początek wiosny przechodziła w ubraniach z jesieni.

konwalia

ja na zeszłą zimę miałam 80 i był ok, na początku długawy minimalnie, ale potem akurat

Dodany tekst: 25 Paź 2012, 19:03:04

ja na zeszłą zimę miałam 80 i był ok, na początku długawy minimalnie, ale potem akurat

aja

Cytat: Kasia w 24 Paź 2012, 17:03:42Bardzo fajna.
tylko czemu czarna :(
mi mama dla N tez kupła czarną  :( :( :(

abkasia

Cytat: aja w 25 Paź 2012, 19:36:09
tylko czemu czarna :(
mi mama dla N tez kupła czarną  :( :( :(

a j chce albo czarna, albo ciemno granatowa :)