Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

ddu
kupić ci gdzieś?
do tesco też nie mam daleko.

ishka82

byłam w Lidlu, kupiłam spodnie śniegowe, chciałam jeszcze kurtkę i polar, ale po 9 było już wszystko wymiecione, zostały same 86/92, a ja potrzebuję 98/104 ;D pierwszy raz coś takiego w naszym Lidlu widziałam, zwykle spokojnie wszystko leży ;D A mąż chciał iść wcześniej, to go zatrzymałam, że razem pójdziemy później :(

magdalinska

ishka wziełas spodnie? ja nie, jakies takie cienkie mi sie wydawały  :hmm: fajne, bo wąskie były,namoje chudzielca akurat, ale kurde takie cienke  :hmm:

marcheewka

A ja zrezygnowałam z kombinezonu z lidla, kupiłam Tchibo.
M kupił tylko dwupak golfów , 86/92 i dobre są :-)

zuzia

Cytat: marcheewka w 13 Paź 2012, 00:34:17ja kupiłam chyba z 6 par , ale beżowe, szare i białe. Chciałam fuksję ale rozmiaru nie było. Mocnego różu nie widziałam.
Tylko zobaczyłam w domu, że oni mają dziwna rozmiarówkę. Kupiłam rajtki na 2-4 lata i one jakies takie małe są. Kupilam tez na 4-6 lat i te na wymiar sa takie, jak te, które teraz Ola nosi.
Możliwe, że te na 2-4 będą za małe, a szkoda, bo ładne.
ale może ktoś coś pomieszał rozmiarami?
bo ja kupiłam M. 2-4 i są dobre, nawet mają jeszcze zapas.
a ciuchy to mu 104/110 kupuję.

marcheewka

Cytat: zuzia w 15 Paź 2012, 12:37:18
ale może ktoś coś pomieszał rozmiarami?
bo ja kupiłam M. 2-4 i są dobre, nawet mają jeszcze zapas.
a ciuchy to mu 104/110 kupuję.

no ale juz wszystko jasne!
Przymierzyłam te rajtuzy i one sie bardzo rozciagają, wiec te 2-4 lata sa dobre.
No a te 4-6 trochę za długie, no ale za taką cene poczekają na wiosnę.

ishka82

Cytat: magdalinska w 15 Paź 2012, 11:52:19
ishka wziełas spodnie? ja nie, jakies takie cienkie mi sie wydawały  :hmm: fajne, bo wąskie były,namoje chudzielca akurat, ale kurde takie cienke  :hmm:
mnie się wydały ok :) podobne w grubości do zeszłorocznych z tesco, a chyba jednak z lepszego, znaczy nieprzemakającego materiału :) wzięłam, bo były w dobrej cenie i w sumie mi odpowiadały, to jest coś czego nie używamy na co dzień, więc i nie chcę wydać na to fortuny, a zawsze można włożyć pod spód grube rajtki, czy dresy ;)
kurtki wydawały mi się dość cienkie, ale gdyby był rozmiar, to bym wzięła, bo na dni bez wielkiego mrozu byłaby ok i ogólnie jako druga kurtka ;)

magdalinska

własnie materiał był fajny i ogolnie fajne, ale troche za cienkie wydały mi sie....

Kata

Ja byłam w Lidlu tuż po otwarciu i był dziki tłum, normalnie niektóre rozmiary kurtek sobie ludzie wyrywali  :crazy: :crazy: Udało mi się w tym rozgardiaszu kupić kurtkę i spodnie 98/104 i na szczęście są dobre rozmiarowo :D
Pozdrawiam

Kata

martullek

ja byłam przed chwilą w lidlu i były jedne spodnie 86/92 zakopane pod jakimiś wielkimi kurtkami...

rilla

my bylismy o 8 20 i tylko spdnie kupilismy. Kurtek na 98 104 nie bylo. Moj maz szału dostal i dalej kurtki nei szukalismy

konwalia

matko, to ja się cieszę, że mam kombinezon z kappahla, ciekawe czy rozmiar będzie ok

ishka82

widzę, ze nie tylko w "moim" lidlu taki szał ;D

zuzia

teściowa kupiła M. 2 kurtki - 98/104 i 110/116.
ma je teraz wymierzyć i jakby coś to bym miała tą mniejszą do sprzedania.

foszek

Musze przymierzyc malej kombinezon po F. , ciekawe czy bedzie pasowac :hmm:
Troche malo dziewczecy...Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

foszek wlasnie fajny :) dodasz kolorową czapke i szalik i bedzie git.

ddu

zuzia, dzięki. wyrwę się w weekend do galerii, może w kapahlu dostanę

aja

foszek jakiej firmy macie kombinezon bo szukam i nie ładnego jeszczenie widziałam???????????/

foszek

Masz na mysli ten wyzej?  C&A w srodku jest sliczny blekitny
A w zeszlym roku mala miala taki z firmy qutburst w srodku rozowy
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

Cytat: ishka82 w 15 Paź 2012, 20:51:18
widzę, ze nie tylko w "moim" lidlu taki szał ;D

u nas wyglada jak po najezdzie Hunów :rotfl:

marcheewka

Poszukuję  kamizelki dla dziewczynki, takiej niezbyt grubej.
Okazało sie, że ta którą mamy już sie nie dopina, gdzie moge takową kupic??
Na allegro nic mi sie nie podoba, chciałam coś bez kaptura albo z odpinanym kapturem.
Kiedys z nexta byly fajne, ale jakoś już ich nie widzę

ishka82

byłam popatrzeć na kurtki zimowe i masakra, mało co ładne, ceny powalają ;D jedna w cocodrillo wpadła mi w  oko, taka sportowa, kosztowała chyba 220zł...ależ jestem zła, że w tym Lidlu nie udało mi się kupić

Dodany tekst: 17 Paź 2012, 10:58:25

marcheewka, a Ty przypadkiem nie miałaś jakiejś kurtki zimowej na 98-104 do sprzedania, bo coś mi się kołacze po głowie, ze któraś miała :knuje:

Dodany tekst: 17 Paź 2012, 12:01:09

o, dokładnie ta w cocodrillo była ok, ale sama nie wiem, czy ona nie za sportowa

Dodany tekst: 17 Paź 2012, 13:02:32

jeszcze ta była całkiem ok, ale mężowi się nie podobała ;D

Kasia

W smyku chyba -25% zniżki na kurtki ma być. Ceny rożne ale poniżej 100zl po tym rabacie można coś trafić. Tylko nie wiem kiedy ta zniżka czy czasem nie w ten weekend.

Angie

Jadę dziś po kurtkę dla Młodej.
Nad tą się zastanawiam. Jest gruba i dłuższa, na żywo ładniejsza niż na zdjęciu  :hmm:

http://www.reserved.com/pl/kids-collection/girl-092-128/outer-jackets/T7223