Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

foszek

c
Cytat: zuzia w 12 Wrz 2012, 08:53:58
Angie
skąd te portki? były inne kolory?
C&A byly jeszcze czerwone, nie zlapalam sie i brazowe:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

elve

w H&M nie ma nic z rzeczy, które chciałam Ani kupić. Nie było czy wykupione?

Kasia

elve ja byłam w wakacje, w sierpniu jak nowa kolekcja się pojawiła i półki uginały się od towaru, przynajmniej na dziale dla chłopców 92-128 było sporo rzeczy, kolory, rozmiary, bez problemu

teraz w piątek r4esztki juz były i widze ze już niektórze ciuchy ze strony www zdejmują, po prostu ich juz tam nie ma

zuzia

Kasia
w Arkadii jest jeszcze duuużo rzeczy

Kasia

Cytat: zuzia w 12 Wrz 2012, 13:38:29
Kasia
w Arkadii jest jeszcze duuużo rzeczy

a no to może wola park taki wybrakowany tylko

w wakacje w arkadii własnie byłam

zuzka, chwal się co kupiłas Miskowi :D

mobka

W HM jestdziwnie. Czasami maja to co na stronie, czasami nie. I z moich obserwacji nie wynika to z tego, czy to nowosc, czy od miesiecy jest na stronie.

aja

wczoraj byłam w Arkadii i było wszystko czego szukałam

starsznie mi się jeszcze spodnie podobają te za 39 zł ale oczywiście przebrane rozmiary a jest taki fajny stonowany zółty kolor spodni

ziuta

też byłam w h&m, było bardzo dużo towaru i nawet rozmiarówka nieprzebrana
kupiłam płaszczyk jesienny, spodnie sztruksowe i czapkę
muszę jeszcze dokupić chustkę w zarze

Angie

Kasia

fiu fiu elegancko :D

ziutka fajne ciuszki :D

ddu

mi się takie ciuchy podobają
http://www.czesiociuch.pl/

muszę zostac milionerką ;)

aja

nadchodzi nowa moda
Czesław zabrał się za projektowanie i szycie http://www.czesiociuch.pl/

mobka

Ziuta, ladne. Ale mnei zawsze zastanawia, gdzie wy te dzieci tak ubieracie :D Do piaskownicy?
Bo u mnei to jednak sportowy styl kroluje - koszulki bawelniane z dlugim rekawem, bluzy, kamizelke (ocieplacz) mam na jesien i kurtke jesienna z endo tez bardziej w sportowym stylu... No ale my glownie do piaskownicy, na spacer i do przedszkola (do auta).

Justynna

Cytat: mobka w 13 Wrz 2012, 13:59:51
Ziuta, ladne. Ale mnei zawsze zastanawia, gdzie wy te dzieci tak ubieracie :D Do piaskownicy?
Bo u mnei to jednak sportowy styl kroluje - koszulki bawelniane z dlugim rekawem, bluzy, kamizelke (ocieplacz) mam na jesien i kurtke jesienna z endo tez bardziej w sportowym stylu... No ale my glownie do piaskownicy, na spacer i do przedszkola (do auta).
Mnie się bardzo podobają dzieci elegancko ubrane, ale sama sporadycznie kupuję coś takiego, bo rzadko mam okazję tak ubrać Michała. Chyba, że znajduję coś fajnego i niedrogiego na Allegro, to wtedy kupuję :) Inaczej szkoda mi kasy na nowe  :blush:

ziuta

Cytat: mobka w 13 Wrz 2012, 14:59:51Ziuta, ladne. Ale mnei zawsze zastanawia, gdzie wy te dzieci tak ubieracie
hmm... no właściwie to wszędzie, gdzie wychodzimy ;D
na spacer do parku, do znajomych, na imprezę rodzinną, do kościoła, do galerii, no wszędzie pomyka w takim płaszczyku
a jak wychodzimy do ogrodu (tam ma piaskownicę, zjeżdżalnię, jeździ na rowerze itd.) to ma sportową kurtkę, łatwą do prania, bo wiadomo, że tam się ubrudzi

mobka

Justynna, no wlasnie o tym mowie. Mi sie tez podobaja (wizualnie), ale zawsze sie zastanawiam czy im wyodnie. I czy one tak zawsze. Bo ja bym tak mogla od swieta, ale wtedy to ja nie mam kasy na takie zakupy ;D

mary

niewiemjaka

Cytat: mobka w 13 Wrz 2012, 15:15:46ale zawsze sie zastanawiam czy im wyodnie.
no w płaszczu raczej mniej niz bardziej ;) schylać sie biegac itd.. w porównaniu z miekkimi polarami kurtkami etc
mi tez sie podobaja plaszcze i dyndajace apaszki, ale moj mlody jednak bardziej sportowo.. w plaszczu imo nie bedzie mu wygodnie wyczyniac tego co wyczynia, a apaszka tylko mała, zeby nic nie dyndalo, bo to dodatkowo niebezpieczne przy tych wariacjach..

abkasia

nionczka

Cytat: ziuta w 13 Wrz 2012, 09:55:42
też byłam w h&m, było bardzo dużo towaru i nawet rozmiarówka nieprzebrana
kupiłam płaszczyk jesienny, spodnie sztruksowe i czapkę
muszę jeszcze dokupić chustkę w zarze
zakupy piękne! szkoda, że potem na ulicach dominuje inny styl. Ale jestem pewna, że ucząc dzieci od malucha, cos tam z czasem osiągniemy.

Dodany tekst: 13 Wrz 2012, 19:11:51

Cytat: abkasia w 13 Wrz 2012, 18:55:17
:D
boska! to jest styl mojej córki

mary

Cytat: nionczka w 13 Wrz 2012, 20:10:34zakupy piękne! szkoda, że potem na ulicach dominuje inny styl.
wynika to zapewne z faktu, że takie ładne i stylowe ubrania dziecięce są drogie i jednak rodzicom szkoda tak ubierać dzieci "na ulicę". Sama też te eleganckie rzeczy zakładam swojemu dziecku na wyjścia typu uroczystość rodzinna, impreza u znajomych, do kościoła.

nionczka

Cytat: mary_popins w 13 Wrz 2012, 19:17:57
wynika to zapewne z faktu, że takie ładne i stylowe ubrania dziecięce są drogie i jednak rodzicom szkoda tak ubierać dzieci "na ulicę". Sama też te eleganckie rzeczy zakładam swojemu dziecku na wyjścia typu uroczystość rodzinna, impreza u znajomych, do kościoła.
ja nie tylko o dzieciach mówie. Poza tym Mary, wierz mi, to nie jest wyłacznie kwestia pieniedzy. Czesto widac pieniadze, ale brakuje stylu, harmonii i umiaru, przede wszystkim umiaru.
A ja nie mam kategorii ubrań lepszych i gorszych. Codziennie staram się ubierać małą w miarę ładnie, od poniedziałku do niedzieli. Te same ubrania zakłada do przedszkola co kiedy idziemy z wizytą. Ale ona nie ma właściwie "eleganckich" ubrań. jedyne gorsze, które ma to np. coś czego nie udało się doprać, coś z czego wyrasta, etc. Te dostaje np. do ogródka czy na rower.
Dla mnie jednym z gorszych wspomnień z dzieciństwa jest właśnie strój niedzielny. nawet zgadzałam się iść do kościoła z babcią, żebym mogła coś tam sobie założyć. Ale po kościele kazali mi zdejomowac, bo się pobrudzi. W sumie nie ponosiłam tych ciuchów :-)