Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Justynna

Wyprałam już dwa razy koszulkę z Endo i nie zauważyłam, żeby gorzej wyglądała niż te, które mieliśmy do tej pory.

rubin04

Cytat: Kasia w 23 Cze 2012, 16:24:42A ja jestem zaskoczona rozmiarowka reserved. Rozmiar 110 jest na teraz a 116 tez daje radę. Michał ma coś ponad 101cm, 104 z reserved jest maławe.
dokładnietak - P. też chodzi w tych 110 czy 116
zastanawiałam się czy czegos nie nabyć na przyszły rok ale nie wiem jaki rozmiar bym miała wziać..

Choc z drugiej strony koszulki z krótkim czy długim rękawem i tak są używane cały rok.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

Cytat: Kasia w 23 Cze 2012, 15:24:42
A ja jestem zaskoczona rozmiarowka reserved. Rozmiar 110 jest na teraz a 116 tez daje radę. Michał ma coś ponad 101cm, 104 z reserved jest maławe.
Kasia, mnie już nic nie zdziwi ;) w czwartek kupiłam młodemu w reserved koszulę na 110 ;D
104, czyli 3-4 lata, było ciasne w ramionach, a młody ma 2 lata

Kasia

no reserved ma jakies pokopane te rozmiary
dwa lata do przodu trzeba kupować lol aby dobre były

golinda

w Endo przecena. naładowałam już koszyk za 250zł i teraz usuwam ;)

Kasia

ale dla jasności, dla mnie endo nie jest gorsze od pozostałych marek

po prostu IMO stracili swoją wyjatkowość materiału, aksamitność w dotyku
wczesniej ich koszulki mozna było rozpoznac po dotyku, teraz sa takie same ;)

abkasia

Cytat: Kasia w 25 Cze 2012, 10:22:27
no reserved ma jakies pokopane te rozmiary
dwa lata do przodu trzeba kupować lol aby dobre były
eee tam ;)

golinda

Cytat: Kasia w 25 Cze 2012, 11:38:30wczesniej ich koszulki mozna było rozpoznac po dotyku, teraz sa takie same wink

wg mnie nie. są miękkie i "aksamitne", inne nie

Kasia

Cytat: abkasia w 25 Cze 2012, 10:44:32
eee tam ;)
no na Michała teraz 110 jest idealne (bez wiekszych luzów :D )
czyli jak byk 2 numery do przodu :D

marax

Ja pierwszy raz kupilam w tym roku 4 szt i cena 40 zl/50 zl w stosunku do jakosci mnie zaskoczyla na minus .

Justynna

Cytat: golinda w 25 Cze 2012, 10:45:20
wg mnie nie. są miękkie i "aksamitne", inne nie
też tak uważam. Z zamkniętymi oczami poznam, która jest z Endo.

nionczka

My mamy dwie piżamy z endo, ja i córka. Dzianina jest miła, delikatna bawełna. Ale kolor nie trzyma za bardzo. a piorę w niskich temp. Więc jestem rozczarowana. Nie wiem co by było jakby musiała np. coś odplamić na nich.

feeling.good

Moje wczorajsze zakupy dla Matyldy w Zarze. Dla Stasia chciałabym kupić trochę rzeczy na przyszły rok, ale cena 70 złotych za bermudy na wyprzedaży jakoś mnie nie przekonuje. Kupię mu pewnie tylko trochę t-shirtów.

Kasia

zosia2007

jestynka

feeling.good

dzięki :) Najbardziej się cieszę z kurteczki bo wiosna nie będę musiała czegoś na szybko szukać :)

A czy będąc w zarze mogłybyście spojrzeć za tym dresikiem ??? Najchętniej rozmiar 12-18m-cy
U nas już nigdzie nie było :(

didi, może u Was by sie trafił?

feeling.good

didi_loczek

feeling.good nie było tych dresików :(. W ogóle jakiś marny asortyment był, nic dla Wojtka nie wybrałam  :thumbdown:.

Tylko z H&M dostał 3 koszulki, i to też z nowej kolekcji po regularnej cenie. Coś nie mam szczęścia do wyprzedaży w tym roku.

Kasia

My chyba tylko w reserved obkupimy młodego + ew. w zarze. Hm, kappahl w tym roku nas nie zachwyciły kolekcja wiec raczej odpuscimy polowanie na wyprzedaze u nich.

Kasia

Ja w hm nie widzę żadnej nowej kolekcji, mam wrażenie ze oni w tym roku dają inne wersje kolorystyczne zeszlorocznej kolekcji.
Za to w reserved w tym roku bardzo dużo ciuchów mi sie podoba.
W kappahlu jakby zaplecze czyscili..... nic nie powala.