Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

nionczka

Cytat: foszek w 31 Sty 2010, 10:05:13Czasami jak was czytam mam wrazenie ze zyje w innym swiecie  Mysmy w ogole nie uzywali czapek, nawet w szpitalu

My tez nie. Zakladalam tylko na wyjscie na ulice a to tez dlatego, ze urodzila sie w grudniu.

Mi w szpitalu pielegniarka poelcila rozebrac Irene do pieluchy czyli zdjac szpitalna pizame bo nie chciala jesc. Bylo jej za goraco por prostu. W samej pieluszce sie uspokoila.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

kupiłam wczoraj lovellę ... i rozpoczęłam pranie:)
kocyki wyprane, za chwilkę będę wieszać ręczniki. Jeszcze z 3 prania i po krzyku:D

aniak1211

vobi

rany, jak ja nienawidze kiedy ubieraja lalki w ciuchy dzieciece - nie wiem, jakas schize mam czy Was tez to drazni?

aniak1211

Cytat: vobi w 01 Lut 2010, 11:50:37
rany, jak ja nienawidze kiedy ubieraja lalki w ciuchy dzieciece - nie wiem, jakas schize mam czy Was tez to drazni?
te lalki sa okropne :padam:

zwierzatko_mojej_mamy

vobi ja nienawidze takich lalek ;D kojarza mi sie z horrami rozej masci ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

aja

inne? są w paski, miśki z łódką  i gładki z miskiem z łodką na piersi - identyczne

jestynka

wiecie,że ta czarna lalka jest tak podobna to synka mojej koleżanki,że nawet nie zauważyłam,że to nie jest dziecko :stupid:

Kasia

Cytat: aja w 01 Lut 2010, 12:08:42
inne? są w paski, miśki z łódką  i gładki z miskiem z łodką na piersi - identyczne

a no to tak :)

bo własnie w tym twoim zestawie mi tego z jednym miskiem brakowało :)

rilla

któraś chętna do prasowania?:)

a ja już całkiem zdurniałam. Moja mania szmateksowa odrodziła się- trafiłam na dostawę. Za całe 12 zł kupiłam to:

rzeczy pogięte, bo już wyprane, ale nie wyprasowane (patrz zdj. 1)

Kasia

rilla

no kurta na 68-80, ale z metką - za całe 2,80 zł. No ja tam nie mogę chodzić

ishka82

rilla, mnie w prasowaniu mąż wyręczył prawie w 100% :dreaming: Dobrze, że ja nie znalazłam żadnego fajnego szmatexu, bo by mnie chłop chyba z domu pogonił :mocking: Ale kurtka z metką za 2,80 to taka okazja, że zostawić nie mogłaś :)

Kasia

Cytat: rilla w 05 Lut 2010, 14:00:31no kurta na 68-80, ale z metką - za całe 2,80 zł
ja takie okazje własnie wyszo\ukiwałam u mnie w lumpku, nieraz coś się z metka trafiło
ale ceny niestety inne ;)

a raz przywieźli CAŁĄ dostawe z metkami :D

evelka

W mojej miejscowości w lumpie też jest mnóstwo fajnych ciuszków kiedyś widziałam super sukienke za 8 zł ale co z tego skoro jak na razie dziecia brak :blush:

rilla

Cytat: Kasia w 05 Lut 2010, 14:07:51
ja takie okazje własnie wyszo\ukiwałam u mnie w lumpku, nieraz coś się z metka trafiło
ale ceny niestety inne ;)

a raz przywieźli CAŁĄ dostawe z metkami :D

w tym szmateksie robia tak, ze jak jest dostawa to dwa dni na wadze jest a pozniej wyceniaja i taka kurtka z 20 zł by kosztowała
wiec zal nie brac... ciekawe czy Piotrek to ubierze, bo akurat bedzie lato:D

zosia2007

Cytat: sputnik w 05 Lut 2010, 14:22:05
pytanie może głupie ale się nie znam :D czy w lecie dziecko może być w samym body? Jak jest ciepło oczywiście :D
oczywiscie ze moze, przynajmniej moje tak bedzie :D
no + pampers ;)

rilla

moje tez. Jeszcze moze jakies krotskie spodencki kupowac bede. Ja planuje miesiac spedzic nad polskim morzem, wiec cieplejsze rzeczy przydadza sie na pewno

Kasia

Cytat: sputnik w 05 Lut 2010, 14:22:05pytanie może głupie ale się nie znam Cheesy czy w lecie dziecko może być w samym body? Jak jest ciepło oczywiście Cheesy
w lecie to podstawowy i czesto jedyny stój :)

na lato fajne sa jeszcze rampersy :)
taki bodziak z krótkimi nogaweczkami :)

didi_loczek

Cytat: sputnik w 05 Lut 2010, 14:22:05
pytanie może głupie ale się nie znam :D czy w lecie dziecko może być w samym body? Jak jest ciepło oczywiście :D

no jasne, nawet powinno być lżej ubrane jeśli jest gorąco :D