Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

feeling.good

zwierzatko_mojej_mamy dobreee lol lol lol

Kupiłam Stachowi na wiosnę kurtkę: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/12201/en/zara-S2012/191001/630139/detachable%2Bjacket
To granatowe jest nieprzemakalne i można to odpiąć. Tylko kolor trochę niepraktyczny lol

Dodany tekst: 23 Lut 2012, 13:07:31

didi_loczek ech, dziady jedne. Ale zakupy super. Bardzo lubię te spodenki dresowe

mary

Feeling fajna kurtka! za to cena mało fajna :crazy: Kolorem bym się nie przejmowała - znając Ciebie na pewno Staś będzie miał w czym chodzić gdy ta będzie w praniu ;)

Kasia

feeling.good

no właśnie to mnie przekonało. Może być sportowa i bardziej elegancka. No i jest gładką, więc do wszystkiego pasuje

ddu

zwierzu - super historia!

feeling, piękna kurtka, ale...biała?

Justynna

didi_loczek, świetne zakupy, wszystkie rzeczy mi się podobają. Chyba pora wybrać się na zakupy wiosenne :)

Dodany tekst: czw, 23 lut 2012, 13:33:28

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 23 Lut 2012, 10:51:09
w tym momencie wchodzi tatus z siata wielka z wystajacym rabkiem rozowego tiulu i mowi "a tu jest przebranie" lol lol
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

didi_loczek

feeling, fajna ta kurteczka! chyba przy najbliższej okazji wstąpię do Zary bo na H&M się chwilowo obraziłam :D

Justynna, przejdź się przejdź, spodenki kupiłam po 3 euro, a kurtka kosztowała całe 9,99 :D

Justynna

Cytat: didi_loczek w 23 Lut 2012, 14:31:55
Justynna, przejdź się przejdź, spodenki kupiłam po 3 euro, a kurtka kosztowała całe 9,99 :D
Ceny też mi się bardzo podobają :D

mary

mika

ja kupiłam Kalci na wiosnę taki płaszczyk
jeszcze muszę kupić jakąś lżejszą kurtkę

marax

przyszly moje sukienki z next i jestem zawiedziona . rozmiar trzy-cztery lata jest po 1 wielki co najmniej 4 . Material jest mocno taki seee a w niebieskiej sukience wyglada jak sprzątaczka . Na 2 jest dziorka na kołnierzyku ........

ddu

aniak1211

Cytat: maraxela w 23 Lut 2012, 15:14:31rozmiar trzy-cztery lata jest po 1 wielki co najmniej 4
Ja kupuje Dominice 3-4 lata;D
Gdzie ty kupowalas? Na allegro?
Odeslij.

marcheewka

Cytat: maraxela w 23 Lut 2012, 15:14:31
przyszly moje sukienki z next i jestem zawiedziona . rozmiar trzy-cztery lata jest po 1 wielki co najmniej 4 . Material jest mocno taki seee a w niebieskiej sukience wyglada jak sprzątaczka . Na 2 jest dziorka na kołnierzyku ........

a jakie kupilaś? bo ja też sie zastanawiam nad sukienkami letnimi z nexta

marax

na tym polskim hellens next . Zaraz wkleje
http://www.halens.pl/halens/dziecko/modne_dzieciaki/sukienki_i_spodniczki/NEXT-Sukienka__m428319.html
w rzeczywistości jest wyblaknieta i siega jej daleko za kolana . jest szeroka i wyglada jak fartuch woźnej .

http://www.halens.pl/halens/dziecko/moda_dla_niemowlakow/sukienki_i_spodniczki/m-427195/index.html
ta chyba zostawie chociaz ma dziorke mala przy  kołnierzyku .........

aniak1211

Jak moj P. dostanie urlop na swieta to bedziemy jechac do PL autem,
moge wam cos kupic w nexcie i pozniej wyslac-taniej niz wysylka UK ;)

foszek

Mi wlasnie przyszly sukienki z h&m i jestem zawiedziona, chyba oddam i kupie ze  z motylkam

didi, ty sie ciesz, ze doszly, ja na ostanim rachunku mialam 3 poyzcje jako wyprzedane. A na spodnie czerwone czekalam chyba z 3 miesiace

aja

Cytat: feeling.good w 23 Lut 2012, 13:06:56na wiosnę kurtkę:
super podoba mi się ale u nas nie wiedziałam :(
ja bardzo lubie takie jasne,białe rzeczy

zuzia

Cytat: aniak1211 w 23 Lut 2012, 16:36:07moge wam cos kupic w nexcie i pozniej wyslac-taniej niz wysylka UK
next ma free delivery, tak się przynajmniej reklamują :)

marax

Cytat: zuzia w 23 Lut 2012, 22:33:50
do angli do sklepu :)

aniak1211

Cytat: zuzia w 23 Lut 2012, 22:33:50
Z odbiorem w sklepie:D
Jak zamawiam z dostawa do domu to 4 funty se licza;D

feeling.good

świetne koszulki  :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ja chcę koniecznie tę dla Stacha, ale ostatnio rozmiaru nie było

iksa_nl