Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

swietne te pajace, nie widziałam nigdzie takich

abkasia

ja sobie chwale pizamki, Hygo nei chce spac w zadnyh pajacach, bo on musi miec w nocy gole stopy :)

feeling.good

Stach też już od dluższego czasu śpi w piżamach i dla mnie są o niego wygodniejsze. No i S. też spi z bosymi stopami.

abkasia

feeling, jesli kiedykolwiek bede miala corke, to musisz mi podac wszystkie adresy sklepow w ktorych kupujesz te piekne ubranka ::)

Dodany tekst: 07 Lut 2012, 17:48:51

Cytat: feeling.good w 07 Lut 2012, 17:40:43
Stach też już od dluższego czasu śpi w piżamach i dla mnie są o niego wygodniejsze. No i S. też spi z bosymi stopami.
:highfive: :highfive:
ja lubie te z h&m
http://www.hm.com/de/product/96604?article=96604-A#article=96604-A

z tych yly 2 rodzaje, jeszcze takei w zileone potworki
i one sa fajne, bo sa dosc cieknie, ale 50 zl za 1 pizamke...
te w potworki byly na wyprzedazy, to kupilam za 20 zl jeden komplet,

feeling.good

z h&m miałam tylko jedną, jeszcze z działu maluszkowego. Najwięcej Stach ma z kappahla: smerfy, pirata i mechanika :D Ale ceny powalają, staram się kupować przy okazji promocji

aniak1211

Cytat: abkasia w 07 Lut 2012, 17:44:56feeling, jesli kiedykolwiek bede miala corke, to musisz mi podac wszystkie adresy sklepow w ktorych kupujesz te piekne ubranka :Smiley
Te ciuszki to next:)
Dla chlopcow tez sa fajne:)

foszek

dla zmarzuluchow polecam pidzamy ze stopkami :)

marcheewka

ja też śpie w skarpetkach, przynajmniej zasypiam. Ciągle mam zimne stopy, a nie moge zasnąć jak sa takie zimne.
Ola śpi w pajacu, kręci sie w nocy, śpi na brzuchu z podwinietymi kolanami i plecy bylyby gołe. No i cieplo jej w stopy.

kasiad

A. ma nawet lodowate stopy gdy wieziemy Go rano do Rodziców, czyli w przeciągu 15 minut  ;) Babcia grzeje Mu nóżki i ręce pod ciepłą wodą  ;) Więc co dopiero cała noc z gołymi stopami   

abkasia

Cytat: kasiad w 09 Lut 2012, 11:37:16
A. ma nawet lodowate stopy gdy wieziemy Go rano do Rodziców, czyli w przeciągu 15 minut  ;) Babcia grzeje Mu nóżki i ręce pod ciepłą wodą  ;) Więc co dopiero cała noc z gołymi stopami   
kupcie mu na nastepna zime buty columbia, te co pokazalam na hitach dzieciecych!!
H ma cieplusienkie nogi w tych butach

marax

Cytat: abkasia w 09 Lut 2012, 11:45:18
kupcie mu na nastepna zime buty columbia, te co pokazalam na hitach dzieciecych!!
H ma cieplusienkie nogi w tych butach
pokaz

abkasia

golinda

ile kosztowały te buty?

Ninka ma kilka par zimowych, ale tylko w Bartkach z futrem w środku ma zawsze ciepłe stopy, mam z nią wychodziła na ponad godzinę przy tych mrozach, tylko rajstopy miała i nogi ciepłe

abkasia

abkasia

marax

Cytat: abkasia w 09 Lut 2012, 12:17:42
ecco w rozmiarze mojego dziecka to 300 zl
no ...... i noga jest w nich zimna . Skarpeta nie bardzo sie miesci a bez skarpety nozki zimne .

abkasia

Cytat: maraxela w 09 Lut 2012, 12:19:38
no ...... i noga jest w nich zimna . Skarpeta nie bardzo sie miesci a bez skarpety nozki zimne .
pisalam, ze w ecco H mial zimne nogi, w tych ma cieplusienkie :)

feeling.good

Tila już wyrosła mi z pajaców 56. Może któraś z Was byłaby zainteresowana? Są praktycznie nowe, wyprane 1-3 razy.

fasolka1980

feeling.good

marax

Piekne sa te pajace hmmm ale te noce nieprzespane o nie .

Kasia

ładne te pajacyki :)

ja dzisiaj upolowałam koszule dla młodego :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login