Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: mobka w 30 Sty 2012, 13:13:35Slabe wyprzedaze w ogole w tym orku byly. Bardzo.
oj tak, ja miałam plan nakupować, znowu zapasy zrobić a kupiłam tylko jedne czy dwie pary jeansów, jedna bluzę, jedna kurtkę jesienna:hmm:
no dziadostwo!

ziuta

no co Wy... ja nakupiłam w tym roku na wyprzedażach tyle, że wolę nawet nie myśleć, ile kasy na to poszło :crazy:

Dodany tekst: 30 Sty 2012, 14:29:38

po głębszym namyśle doszłam do wniosku, że skoro wszystkie uważacie, że wyprzedaże były daremne, to znaczy, że nakupiłam daremnych ciuchów lol lol

Kasia

ziuta może u Was wiecej ciuszków było
u nas naprawdę było wszystko przebrane, mało przecenione, w zasadzie do wyprzedaży niewiele zostało
HM mało przecenione
kappahl mało przecenione, prawie nic
5-10-15 nic nie trafiłam ciekawego
smyk - jw
mathercare - nic nie trafiłam a jak cos fajnego było to cena dalej za wysoka ;)
w zarze troche lepiej ale nie lubie zarowych cen ;)

ziuta

Cytat: Kasia w 30 Sty 2012, 14:35:39ziuta może u Was wiecej ciuszków było
no może, może...
pierwszy z brzegu przykład, że tych zuziowych kurtek dla M. było jeszcze w piątek 5 szt w samym rozmiarze 4-5 lat ;D

nionczka

Kasia, ja czytałam, że sieciówki miały bardzo dobry sezon i że oprócz kurtek zimowych w Wawie wszystko znikało w sklepach i prawie opustoszały jeszcze przed świętami. Zresztą widziałam sama jak parę razy byłam, że ludzie z tonami szmat do kasy się ustawiali. Więc nie mieli towaru na wyprzedaże. A dziecięce ubrania pewnie też szybciej wyprzedali ze względu na ten nowy VAT. Tak sobie gdybam.
Ja byłam na wyprzedażach dla siebie. Ludzi tłumy i wszyscy kupowali sterty całe. ja też, nic przecenionego. Taki kryzys mamy :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

ja widze np. że w kappahlu i HM wiszą ciuszki z poprzedniej kolekcji ale ich nie przecenili :hmm:
w zarze bardzo duzo poprzeceniali, prawie wszystko ale bluza za 59zł dalej jest dla mnie "droga" więc nic mi po tym ze przecenili ;)
w reserved powykupowane wszystko, resztki na przecenach, cięzko z rozmiarem trafić

Justynna

Byłam raz w grudniu, skorzystać z wyprzedaży w H&M, znalazłam tylko cienki polar i chustkę za 5 zł ;D A ludzi było tyle, że już mi się więcej nie chciało jechać na zakupy ;D Dlatego uwielbiam zamawiać przez internet z Endo, czasem coś na Allegro :)

Kasia

mi się endo juz znudziło ;) oni maja co roku identyczne koszulki, styl ten sam tylko historyjka inna ;)
fajne ale juz mi się znudziły :D

w endo przecen sporo ale no nie kupięmu 10 prawie takich samych bluzeczek :D
ma teraz 2 i mu na razie wystarczą :D

Justynna

Cytat: Kasia w 30 Sty 2012, 15:09:40
mi się endo juz znudziło ;) oni maja co roku identyczne koszulki, styl ten sam tylko historyjka inna ;)
fajne ale juz mi się znudziły :D
nam jeszcze nie, ale my rok za Wami ;D kto wie jak będzie dalej ;)

Kasia

no w zeszłym roku mu dwie jeszcze kupiłam :D dopiero w tym zrezygnowałam :D
jakosciowo super ale mogliby cos nowego wymyślić :D

chociaz może w tym sposobie jest ich sukces :hmm:

mobka

Ja kupilam tylkow endo, dwie bluzy i chyba z 10 koszulek z dlugim rekawem :D Co do wyprzedazy, to mi sie w regularnych cenach przez caly sezon tez malo co podobalo. Wiec nawet na nic konkretnego nie polowalam.

nionczka

Ja kupiłam 4 identyczne piżamki Endo, dla mnie i siostry i anszych dziewczynek. Jakośc fajna, ale szerokie, wzięłam S dla siebie i za duża jest.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

przyszło wczoraj moje zamówienie next z halens :) Chciałabym zamówić też sukienkę i sweterek do chrztu, ale waham się z rozmiarem, a im później, tym mniejsza szansa, że je dostanę

Justynna

feeling.good, śliczne rzeczy, w szczególności te bluzeczki na krótki rękaw :)

Kasia

zosia2007

magdalinska

magdalinska

ddu

feeling, tę ostatnią bluzkę trzymaj dla mojej następnej córki ;)

abkasia

mary

i ja się przyłączam do ochów i achów - śliczne ubranka będzie Matylda nosiła :)

olcia

feeling Bardzo razem z Majką zazdrościmy Matyldzie ubranek. Jak mała wyrośnie ze swoich aktualnych ciuszków to chyba też się na next'a skusze ;)

feeling.good

miło mi, że sie podobają. Już coraz lepiej czuję się na dziale dziewczęcym, ale początki były trudne  :mocking:

Chciałam jeszcze odradzić przyszłym mamom pajace w trójpakach ze Smyka. Mają bardzo krótkie nogawki i przez to są mało wygodne w ubieraniu. Jak Tila rozprostuje nóżki, są na styk.