Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: doda w 13 Sty 2010, 21:40:57ale te mi się bardziej podobają Cheesy

doda dla chłopców też są su[per wzory rajstop :)
w paseczki jest sporo :thumbup:

Ja kiedyś kupiłam w paseczki w lidlu, w sierpniu mieli przecenę

wczoraj moja mama załozyła Michałowi i po całym dniu zero zmechacenia, jak nowe :)
kosztowały coś ca 7zł (dwupak był po 14)

kasiad

dragonku cudne są te Ingridowe rajstopki :)
i te w kropki dla dziewczynek są ładniejsze niż chłopięce w paski ;D

dragonfly

Cytat: zuzia w 13 Sty 2010, 23:06:57
a kiedy w benettonie planujesz zakupy? może bym się podlączyła razem z moim rozbójnikiem :D
jak tylko bede w UK :) dam znac :)

zuzia

elve

no to kolejny temat: gdzie kupic skarpety, ktore nie spadaja z nog?

Angie

Cytat: elvelve w 15 Sty 2010, 11:54:31
no to kolejny temat: gdzie kupic skarpety, ktore nie spadaja z nog?

spróbuj w h&m, ja na chude nogi Leny tam kupowalam,
bo większość spadała jej z nóg. Takie jednokolorwe, pakowane
po 2-3 sztuki :)

mam na mysli te
http://www.allegro.pl/item884893340_h_m_sliczne_skarpetki_komplet_roz_16_18.html

nionczka

Elvelve, tak jak mowi Angelos. najlepsze skarpetki pod tym wzgledem to H&M. Poza tym nie mechaca sie!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

kupiłam dzisiaj Igorowi fajny kombinezon w Cocodrillo- przeceniony ze145 na 73 :)

ishka82

Ja dziś kupiłam 2 bodziaki z długim rękawem w tesco, ale już większe, bo małych mam całą masę ;)

magdalinska

ja w sobote kupiłam tez 4 bodziaki w tesco, tez wieksze :) w promocji - 2 w cenie jednego, czyli po 11zł 2szt

vobi

Cytat: magdalinska w 18 Sty 2010, 08:04:12
ja w sobote kupiłam tez 4 bodziaki w tesco, tez wieksze :) w promocji - 2 w cenie jednego, czyli po 11zł 2szt

Ja tez zakupilam bodziaki z tej promocji, i jestem w szoku - one sa naprawde super miekke, fajny fason (nie "rozwalaja" sie te skrzydelka na ramionach, jak w wielu bodziakach) no i nie gniota sie w praniu :) Z "wzorkami" nieco gorzej, ale znalazlam dwa pasiaste ktore mi sie spodobaly :D

Dodany tekst: 18 Sty 2010, 08:25:41

w promocji w Tesco sa tez te disneyowskie body, niby tez mieciutkie ale to zestawienie kolorow (mam na mysli kolor body i kolor lamowki) wywoluje u mnie  :bad:

kasiad

Cytat: fasolka1980 w 17 Sty 2010, 22:42:32
kupiłam dzisiaj Igorowi fajny kombinezon w Cocodrillo- przeceniony ze145 na 73 :)

a u nas one są takie drogie :(

aja

a ja tesco jakoś nie lubie - ide tam jak już bardzo "muszę" nie wiem czy tylko u mnie na wsi panuje tam brud, syf i dziwna obsługa?czy tak w większości? ale w sumie bodziaki kupiłam bo większośc z was chwaliła :)

Dodany tekst: 18 Sty 2010, 09:40:51

Cytat: kasiad w 18 Sty 2010, 09:36:47a u nas one są takie drogie
kasiadzie ale może Fasolka kupiła - jednoczęsciowy?
fasolka pokaż nam? jest katalog on-line?moze tam jest ten model, który masz?

kasiad

Cytat: aja w 18 Sty 2010, 09:39:09
kasiadzie ale może Fasolka kupiła - jednoczęsciowy?
fasolka pokaż nam? jest katalog on-line?moze tam jest ten model, który masz?

aja może i jednoczęściowy  :hmm:
ale nawet jednoczęściowe u nas są drogie :( jeśli już to w cenie 70 zł po przecenie nigdzie nie ma :(

fasolka1980

ja kupilam jednoczęściowy, ale 2-czesciowe tez byly

taki: http://allegro.pl/item881705007_kombinezon_cocodrillo_86_w_wa.html

na stronie producenta nie ma akurat tego wzoru

feeling.good

w "moim" tesco już w piątek nie było tych bodziaków w promocji. Chyba, że dopiero później u nas wystawili

magdalinska

kurde, nie wiem jaka posciel mam kupic, wszystkie ochraniacze takie oczojebne, ja bym szału dostała w czyms takim, a co dopiero dziecko :/ nie moge sie zdecydowac......

mobka

Ale te ochraniacze ponoc maja byc pstrokate ;)

feeling.good

olcia

mobka ma racje. te ochraniacze powinny  być pstrokate bo maluchy mają jeszcze nie wykształconą w pełni drogę wzrokową i widzą duuuuuuuużo gorzej niż my przez jakiś czas

rilla

ale ochraniacze nie maja ochraniac, a nei zabawiac? ja chce kupic najprostszy:D bo mi sie te miosiowo-zwierzakowe nie podobaja

feeling.good

zazwyczaj dzieciaczki mają przecież karuzele żeby na nich zawiesić oko :) Ja też wolę jak najprostsze i delikatne

rilla

ja chyba tez... a karuzeli na razie nie wieszam, bo ponoc maluch i tak na poczatku nei jest w stanie jej "zobaczyc"

feeling.good

Cytat: rilla w 18 Sty 2010, 20:20:59
ja chyba tez... a karuzeli na razie nie wieszam, bo ponoc maluch i tak na poczatku nei jest w stanie jej "zobaczyc"

Nie wiem kiedy dzieciątko zaczyna skupiać wzrok, chyba wtedy karuzela ma sens.
My mamy karuzelę przy kołysce, była w komplecie. Do łóżeczka nie kupuję, bo nie wiem czy jeszcze będzie potrzebna po przełożeniu z kołyski.
Koleżanki, przy starszych dzieciach (5,6 miesięcy) chwalą sobie projektory.

elve

a musicie kupować ochraniacze już? na początku i tak dziecko jest mało mobilne
pościel też na początku można sobie darować