Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zosia2007

dragonfly cudne, skad zamawiasz takie sliczne ubranka?

vobi

dragonfly fajne, zwlaszcza te w paski! Jakos bardzo lubie dzieciaki w pasiastych rajstopkach ;D A co to za firma?

nionczka

Ja kupilam jednolite w burym turkusie (bo u nas bez turkusu ani rusz) i w lila (takie opakowanie bylo). Chce jeszcze kupic biale lub kremowe i braz plus jeszcze jakies odjechane.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

vobi

doda ale dla MAteusza mozesz kupic rajstopy z Gwiezdnymi Wojnami (vide poprzednia strona), wiec nie narzekaj!  :point_lol:

vobi

Cytat: doda w 13 Sty 2010, 21:40:57ale nie bój nic Mateuszek będzie miał wszystkie batmany, spidermany i himeny i co tam jeszcze jest, a na czym się nie znam

nie zapomnij o zolwiach ninja i transformersach :D

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 21:42:35

prawde mowiac, i tak wole batmana czy spidermana od barbie czy rozowych ksiezniczek tudziez kucykow :crazy:

dragonfly

ja zamawiam jej z tej strony www.boden.co.uk - w sumie za pare £6 to nie jest tak duzo, a jakos jest bardzo dobra, nawet przy moim dziko raczkujacym dziecku nie niszcza sie tak jak inne (wiadomo, po jakim czasie sie kosmaca, ale bez porownania z innymi firmami do tej pory "przetestowanymi")
a, no i oczywiscie zamowilam jej topy z aplikacjami, uwielbiam je (mam nadzieje, ze mala tez je lubi ;D )

Dodany tekst: śro 13 sty 2010 21:48:34 GMT-1

Cytat: nionczka w 13 Sty 2010, 21:32:12Ja kupilam jednolite w burym turkusie (bo u nas bez turkusu ani rusz) i w lila (takie opakowanie bylo)
o, gdzie takie daja?

Dodany tekst: śro 13 sty 2010 21:49:29 GMT-1

Cytat: doda w 13 Sty 2010, 21:33:55
nie no, tu Wam dziewczyny muszę powiedzieć szczerze, że zazdroszczę Wam tych zakupów dla dziewczynek :D
wiesz jakie sa fajne ciuszki dla chlopakow? mam nadzieje, ze kiedys bede miala synka :)

nionczka

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 21:47:59Cytat: nionczka  Dzisiaj o 09:32:12 Ja kupilam jednolite w burym turkusie (bo u nas bez turkusu ani rusz) i w lila (takie opakowanie bylo)o, gdzie takie daja?

W Kiabi.
Paczka przeceniona z 6 na 3 euro :-)
Moge Ci kupic jesli jeszcze beda. Chcesz?

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 21:55:14

dragonfly Cudna ta zielona bluzka!!!

dragonfly

Cytat: nionczka w 13 Sty 2010, 21:54:19
W Kiabi.
Paczka przeceniona z 6 na 3 euro :-)
Moge Ci kupic jesli jeszcze beda. Chcesz?

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 21:55:14

dragonfly Cudna ta zielona bluzka!!!
ja, jasne, ze chce! a moze chcesz bluzke? :)
jaki rozmiar nosi Irenka?

vobi

nionczka a propos ciuchow - na zdjeciach widzialam ze Irene ma sliczne turkusowe buciki, nawet nie tyle o ten kolor mi chodzi, co fason - co to za firma?

dragonfly

Cytat: vobi w 13 Sty 2010, 21:58:08
nionczka a propos ciuchow - na zdjeciach widzialam ze Irene ma sliczne turkusowe buciki, nawet nie tyle o ten kolor mi chodzi, co fason - co to za firma?
o, to samo, to samo, piwko za przypomnienie!

nionczka

Duzo kupilyscie na wyprzedazach? U nas w tym roku jakies kiepskie, przeceny z 12 na 10, 25 na 20. To nie przecena!
Ale kupilam:
-fioletowa sztruksowa sukienke w kwiatuszki bez znizki, ale z Zary wiec jak zobacze ze znizka to oddam i kupie jeszcze raz :-)
-zielona sztruksowa budrysówke -50%
-welniana grafitowa sukienke (taka na drutach robiona) za 2,99! -80%
-sweterek pomaranczowy rozpinany za 2,99! -80%
-sweterek granatowy rozpinany -50%
-rajstopy turkus i lila (zdjecie przeklamane troche jesli chodzi o lila) -50%
-sweterek w kolorze oberzyny gladki -50%

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 22:00:40

Cytat: vobi w 13 Sty 2010, 21:58:08

Zmartwie Cie Vobi. Ta firma to Corte inglés (jak Galeria Centrum, etc), ich wlasna marka. Kupilam jak bylam w ciazy, w ich outlecie za 6 euro, ale sa swietne!

dragonfly

ja kupilam sporo, ale tylko z UK, bo w Niemczech to smiech a nie przeceny ;D
poza tym ja sporo jej kupuje z Benettona a tam pracuje moja przyjaciolka, wiec zawsze mamy co najmniej 50% znizki ;)

nionczka

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 21:57:52ja, jasne, ze chce! a moze chcesz bluzke? jaki rozmiar nosi Irenka?
Irene nosi 74, ktory jest na nia przyduzy, czasem wiekszy, zcasem mniejszy.
Chce bluzke, o ile  nie jest cholernie droga?

vobi

Cytat: nionczka w 13 Sty 2010, 21:59:31Zmartwie Cie Vobi. Ta firma to Corte inglés (jak Galeria Centrum, etc), ich wlasna marka. Kupilam jak bylam w ciazy, w ich outlecie za 6 euro, ale sa swietne!

Czyli poza piekna Espania niedostepne? :(

nionczka

dragonfly

droga nie, przeceniona na £6 z £16 - tylko, ze rozmiarowka jest na od 12-18 m-cy.... chyba powinna byc dobra, co? A rajstopki to chyba na 80 dla nas... Ja bym sie pisala na 2 pary rajstopek (ta druga para moze byc w innym kolorze)... :)

nionczka

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 22:05:11
droga nie, przeceniona na £6 z £16 - tylko, ze rozmiarowka jest na od 12-18 m-cy.... chyba powinna byc dobra, co? A rajstopki to chyba na 80 dla nas... Ja bym sie pisala na 2 pary rajstopek (ta druga para moze byc w innym kolorze)... :)

za 6 funciaków to kupuj!!! 12-18 mcy bedzie ok
rajstopki sa w paczkach po 2, na jakich Ci zalezy bardziej na turkusie czy lila? Bo lila byl jeszcze w kombinacji z bezem czy kremowym, cos takiego.

dragonfly

turkus-lila i cos innego, moze byc lila-krem, wolalabym jednak turkus-cos tam.... wiesz o co mi chodzi?

nionczka

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 22:09:28turkus-lila i cos innego, moze byc lila-krem, wolalabym jednak turkus-cos tam.... wiesz o co mi chodzi?

Ok! Szkoda, ze na stronie ich nie. Bo ta strona jest taka do dupy, ze jak czesgos nie maja w magazynach online (a tam malo co jest) to juz w katalogu nie ma i pokazac nie mozna.

zosia2007

nionczka moge ci zadac pytanie? co uszylas/zrobilas irene na urodziny z tego filcu? mialas napisac na blogu a tam nic nie ma :(

nionczka

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 22:13:15nionczka wez wybierz cos fajnego, ufam Ci bluzka juz zamowiona

Dzieki! Ja kupuje w stacjonarnym!

Dodany tekst: 13 Sty 2010, 22:16:13

Cytat: zosia2007 w 13 Sty 2010, 22:14:28
nionczka moge ci zadac pytanie? co uszylas/zrobilas irene na urodziny z tego filcu? mialas napisac na blogu a tam nic nie ma :(

Ksiazeczke, mialam pokazac i pokaze. Ba, na strefie juz pokazalam!

zosia2007

Cytat: nionczka w 13 Sty 2010, 22:15:42Ksiazeczke, mialam pokazac i pokaze. Ba, na strefie juz pokazalam!
nie widzialam :(
ale prezent na pewno super

zuzia

Cytat: dragonfly w 13 Sty 2010, 22:01:40
ja kupilam sporo, ale tylko z UK, bo w Niemczech to smiech a nie przeceny ;D
poza tym ja sporo jej kupuje z Benettona a tam pracuje moja przyjaciolka, wiec zawsze mamy co najmniej 50% znizki ;)
a kiedy w benettonie planujesz zakupy? może bym się podlączyła razem z moim rozbójnikiem :D