Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

Cytat: fasolka1980 w 08 Wrz 2011, 10:59:57
Kasia a ja kupiłam przedwczoraj trójpak bodziaków w tesco za...14 zł :D rozmuar: 2-3 lata. Są naprawdę duże.

no to super, kurde musze zrobić remanent w ciuchach młodego bo nawet nie wiem co jest dobre z tych jesiennych ciuchów a co już za małe i co musze dokupić :knuje:

rubin04

Cytat: Kasia w 08 Wrz 2011, 11:50:24rozmiar 98/104 i sa dobre, na styk!
a to dobrze ze nie było już bo te 98/104 to najwieksze w Lidlu były?
To na mojego P. byłyby na pewno juz za małe.
W sumei teraz i tak przewchodzimy już na podkoszulki "gimnastiorki" bo jak juz w pieluchach nie chodzi to mi szybciej do sikania go rozbierac
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

talula

Kasia, dzieki o ten mi chodziło, a są już w sklepach takie zimowe rzeczy?

martullek

na stronie markafoni.pl (dawne buyvip) jest kampania coccodrillo

Kasia

talula w factory to różnie te rzeczy zimowe sie pojawiają :knuje:

mary

dziewczyny, gdzie Wy kupujecie ubranka z Mothercare? Allegro czy ich strona www? czy może jeszcze gdzieś indziej?

Kasia

zosia2007

ja tez jesli juz to w sklepie stacjonarnym

ddu

talula helena nosi "górę" 80, ale spodnie 74 - ma małą pupę chyba. no i nie jest wysoka, bo spodnie 80  stanowczo za długie. jest dość drobna

ja uwielbiam helenę w piżamie . wygląda słodko! albo w pajacach, bez body.
zapinam w śpiwór, nie protestuje. koc zrzucony 3 sek. po przykryciu

Dodany tekst: 09 Wrz 2011, 12:50:09

co do mothercara, mi kupuje zwierzątko :D

kotabma

ja kupilam Z kombinezon z coccodrillo na zime rozmiar 86
bedzie na przyszly rok :D Z w nim zginela ;)
zamowilam nowy 80 choc powiem ze zastanawialam sie nad 74 :D

elve

Gdzie znajdę niedrogie, miękkie dżinsy, fason z prostą nogawką, bez naszywek i ozdób

mobka

Coccodrillo ma duuuuze kombinezony. Kuba cala zime w 68przechodzil i dopiero pod koniec zimy dorosl. Ja mam kurtke zimowa z Reserved w rozm. 86. Dzis Kubie przymieryzlam i jest olbrzyyyyymia. Nie wiem, czy tez nie bede czegos szukac mniejszego. A taka ladna :(

Kasia

ja też nie wiem czy kurtki nie bedzie trezba szukac :knuje:
kupilismy młodemu w zarze 92 fajną puchowa kurtkę
ale tez okazała się olbrzymia z drugiej strony Michał ostatnuio ostro podrósł więc moze okazac się że na zime bedzie OK :knuje:

Justynna

Właśnie mi przypomniałyście, że nie mamy nic z zimowych rzeczy dla Michała. Musimy wszystko kupić  :padam:

elve

ja też nic nie mam dla Anki, teraz chodzi w ubraniach, które nosiła wczesną wiosną tego roku :padam:

zosia2007

Cytat: elvelve w 09 Wrz 2011, 13:57:03
Gdzie znajdę niedrogie, miękkie dżinsy, fason z prostą nogawką, bez naszywek i ozdób
next, h&m, kappahl, cubus

elve

zosia2007 dzięki, choć next chyba nie kwalifikuje się do niedrogie ;)
idę jutro na zakupy :)

didi_loczek

Cytat: elvelve w 09 Wrz 2011, 13:57:03

Takie są w H&M (u nas po 15 euro)

elve

Lwica

Elve ja właśnie sprzedaje dwie pary jeansów jakby co to mów.

Tu są z Next
http://allegro.pl/jeansy-next-z-regulowana-nogawka-rozm-86-i1806357162.html

A te drugie mają minimalne nadruki
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mobka

Ja tez na zime nic nie mam ;D I nie bardzo wiem co kupowac. Z reszta na jesien tez nie mam ;D Mam jedne sztruksy, ale chcialabym cos z podszewka bawelniana pod spodem jeszcze. Kurtke mam cienka wiatrowke, taka cieplejsza, ktora z wiosny zostala, okazala sie za mala, choc na wiosne byla przyduza. Dzis kupilam czapke jesienna, bo nei mialam mu co rano na glowe zalozyc.
Kasia, a teog kombinezonu po Michal enie bedziesz chciala sprzedac? Jaki to rozmiar byl?

Justynna

elvelve, z nexta czasem można coś upolować na Allegro. Mi się udało kupić 2 pary nowych spodni w r. 92, cena coś koło 20-22 (już z przesyłką) :)

didi_loczek

elvelve jutro będę w H&M, mogę zerknąć i ew. kupić i wysłać. To dla Ani? Bo są w rozmiarze max. 86 :)

elve