Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

rubin04

W sumie jak tak sobie pomyśłę, to to fajna spraw ataka msza za roczek dziecka..
Może też bym taką zamówiła..
Chociaz dziadkowie i pradziadkowie by poszli, bo ja to albo w szpitalu, albo na porodówce albo zniecierpliwona w progach stratowych będe.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: golinda w 05 Maj 2011, 23:19:53
ale Twoje to już roczek dawno miało ;D

też to właśnie miałam napisać :)

rubin04

no fakt, to moze zamówię na dwa roczki
z dodatkowa intencją by leń zaczał gadać ;-)

Justynna

też będziemy mieć mszę "roczkową", u nas popularne są takie intencje z okazji roczku, 18-stki, okrągłych rocznic ślubu :)
A Michała ubiorę tak na luzie,  jak będzie ciepło to w białe polo,  brązowe sztruksy i trampki :)

bozena.dp

u nas w parafii, w każda 3. niedziele miesiąca jest msza w intencji dzieci chrzczonych i rocznych, wyglada to tak, że maluchy są normalnie chrzczone, a na koniec dzieci roczne otrzymuja specjalne błogosławieństwo...
i myślałam, że tak jest wszędzie, a nie tylko u nas na śląsku ;D

Dodany tekst: 08 Maj 2011, 13:56:57

Cytat: Justynna w 07 Maj 2011, 16:15:01u nas popularne są takie intencje z okazji roczku, 18-stki, okrągłych rocznic ślubu

u nas też ;)

ishka82

Obkupiłam dziś Dominikę w nowym ciuchaczu :D Super ubranka, fajne ceny...ciekawe, czy długo taki standard utrzymają ;D Sobie też 2 bluzki kupiłam ;) Na żywo ciuszki fajniej wyglądają niż na fotkach ;)

bozena.dp

fajne te ciuszki :)
w takich momentach żałuję, że nie mam córeczki ;D

ishka82

dopiero teraz zauważyłam, że sporo rzeczy i nic różowego lol kupiłam jeszcze takie zwykłe czarne legnisy, ale już foty nie robiłam ;)

rilla

ishka super!!!! ja dzis tez uderzyłam do mojego i kupiłam tylko bluzę polarową z rekinem.
ciuszki super!

ishka82

rilla, to nowy ciuchacz i byłam pod wrażeniem zaopatrzenia...wzięłam tylko to co najbardziej mi się podobało, bo mogłabym dużo więcej ;) aż boję się tam znów wejść, bo jest tyle świetnych rzeczy...na ciuchy dla mnie prawie nie patrzyłam a i tak znalazłam 2 bluzki :D

kotabma

ishka82 a te fioletowe to jeansy, sztruksy czy jeszcze cos innego?

Kasia

Ishka gdybys nie napsiała że to z lumpka to bym nawet się nie dopatrzyła :D

ishka82

Cytat: kotabma w 10 Maj 2011, 09:38:39
ishka82 a te fioletowe to jeansy, sztruksy czy jeszcze cos innego?
coś innego, bardziej dresiki, takie mięciutkie ;)

Cytat: Kasia w 10 Maj 2011, 09:48:57
Ishka gdybys nie napsiała że to z lumpka to bym nawet się nie dopatrzyła :D

z zasady, jeśli kupuję coś w lumpku, to ma wyglądać na nielumpkowe ;) ale te rzeczy na prawdę wyglądają tak, że aż szukałam, czy metek nie mają lol

ddu

ishka, fajne ciuchy!

kasia, jak michał suuuuperf wygląda!!!!! elegancki, roześmiany, eh i ah!

Kasia

ddu a dziekuję :beer: za komplement i ze musze fote usunąć lol :D

ishka82

natka

Cytat: bozena.dp w 08 Maj 2011, 14:56:43u nas w parafii, w każda 3. niedziele miesiąca jest msza w intencji dzieci chrzczonych i rocznych, wyglada to tak, że maluchy są normalnie chrzczone, a na koniec dzieci roczne otrzymuja specjalne błogosławieństwo...
i myślałam, że tak jest wszędzie, a nie tylko u nas na śląsku Grin
ja tez myslalam ze tak jest wszedzie, ale w mojej nowej parafii nie ma mszy roczkowych, choc pewie jak zamowie to zrobią :)

Lwica

Kupiłam dziś młodemu na wyprzedazy w Tesco superowego rampersa i w Reeserved koszulke.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

Lwica

Cytat: golinda w 25 Maj 2011, 15:12:07Dorotka, chyba zapomniałaś o nowej kreacji córeczki!

staram się wyprzeć z pamięci wrażenie jakie na mnie zrobiła  :headbang: :rotfl: zresztą obawiam się, że to jeszcze nie koniec rewelacji modowych.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

aja

ta żólta tez  mamy ale ona jest bardzo wąska -  młody wylada w niej jak mały paker

marax

ja jestem bardzo zadowolona z lidla koszulek . Kupilam 9 roznych i mam spokoj do wrzesnia . teraz za tydzien maja tez byc fajne komplety .

Kasia

ja byłam w szoku że za takie pieniadze koszulki z wyszywaniami są :D

marax

Cytat: Kasia w 25 Maj 2011, 14:58:27
ja byłam w szoku że za takie pieniadze koszulki z wyszywaniami są :D
nom . 30 maja beda fajne tez ciuszki dla chlopakow,pidzamy ,majteczki, Obkupie mala i bede miala spokoj. za 1 koszulke wychodzi 9 zl w galerii ok 20 ..............