Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

justynaaaa2

nie wiedziałam gdzie to wpisać więc wpiszę tutaj ;D
właśnie mi na pocztę przyszedł mail że 16 kwietnia w promenadzie otwierają Mothercare

zuzia

Kasia

zosia2007

didi sliczne kurteczki, zwlaszcza ta w kratke ;D
ja ostatnio mlodemu na allegro upolowalam za 33 zl praktycznie nowa kurteczke z h&m ;)

Justynna

didi_loczek, fajne, :) też mamy w kratkę, tylko z H&M
zosia2007, czasem można coś ciekawego upolować na Allegro :)

Kasia

aja

Cytat: justynaaaa2 w 18 Kwi 2011, 17:51:0716 kwietnia w promenadzie otwierają Mothercare
otworzyli i nawet rzucili się z promocją na wszytskie komplety bodziaków
za 50 % były

didi_loczek

Cytat: Justynna w 19 Kwi 2011, 11:52:07
też mamy w kratkę, tylko z H&M

Wojtek  też ma wiosenną w kratkę z H&M, jeszcze z zeszłego roku - nie wiem, rośnie razem z nim. Ale w piątek zwymiotował w samochodzie i kurtka nie zdążyła wyschnąć do soboty rano więc poleciałam na szybko po coś zastępczego i tak mi się trafiło z tymi kurteczkami jak ślepej kurze ziarno :D

Pewnie pochodzi chwilę bo zaraz będzie ciepło ;D

Justynna

ciekawe czy nasza też będzie rosła :D
a kupiłam kurtkę specjalnie trochę większą, żeby nam chociaż na początek jesieni starczyła :)

Kasia

Michałowe ciuchy tez rosna razem z nim :D
wiekszość zeszłorocznych letnich rzeczy jest na niego dobra :D

chyba tylko 2 pary ogrodniczek poległy ;) reszta daje rade :D
tylko ze ja kupuje ubranka takie ciut ciut wieksze ;) nie wiszace lejby ale tez nie takie opnidupki
i dzieki temu na dłużej to starcza

a co do bandamek, coś tak mozna znaleźć na bazarkach, ja wczoraj młodemu kupiłam :d
ceny od 7 do 10zł

Justynna

ja też często kupuję rozmiar większy, bo te w sam raz, są najczęściej założone kilka razy i idą w odstawkę  :padam:

zosia2007

Cytat: golinda w 21 Kwi 2011, 11:50:45dziecko w śpiochach chyba do stołu zasiądzie
a obok mama w koszuli nocnej i tata w kalesonach
ot, rodzinne swieta :D

dragonfly

Cytat: golinda w 21 Kwi 2011, 10:50:45dziecko w śpiochach chyba do stołu zasiądzie
a obok mama w koszuli nocnej i tata w kalesonach LOL
i bedzie, taki boho style, modne teraz  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Lwica

A ja kupiłam dziś w Biedronce dla WIki adidaski miękkie do biegania na plac zabaw i do ogrodu. W tamtym roku już miała ztej firmy i super się sprawdziły. Wiadomo, że nie są luks super ale do targania na dwór akurat. I w Pepco rzucili nowe ciuszki aaaaaaaaa jakie śliczne sukieneczki dla mniejszych dziewczynek i w ogóle musiałam wyjsć bo tyle fajnych rzeczy były. Kupiłam jej tylko lekkie cienkie spodenki
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

ishka82

Muszę się w końcu do tego pepco wybrać ;)
Wczoraj kupiłam Dominice w Lidlu dwie pary krótkich spodenek na lato :)

niewiemjaka

golinda a bylas w Cubusiu ? tam sporo dzinsowych rzeczy - co parwda widzialam sukienki dzinsowe i biale bluzeczki
spodniczek nie, ale moze tez sa? :knuje:

rubin04

Cytat: ishka82 w 21 Kwi 2011, 14:06:14Muszę się w końcu do tego pepco wybrać
ja ostatnio byłam tam,
ale nic nie kupiłam bo sporo z tych rzeczy jest tak kiepsko wykończonych,
no tak niestarannie,
i materiały też średnie, np. skarpetki ładne były dla P. ale co mi po nich jak poliestru w nich tyle że P. się zapoci..
Może i niedrogo, ale ja już wolę dołożyć te kilka zł i kupic inne ale lepszej jakosci.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

ja na pepco też się przejechałam.
kupilam kilka bodziaków - były na raz. bo po praniu się zbiegły.

Lwica

Cytat: zuzia w 21 Kwi 2011, 16:48:18ja na pepco też się przejechałam.kupilam kilka bodziaków - były na raz. bo po praniu się zbiegły.

Kurde pierwsze słysze...tyle bodziaków co ja tam kupiłam i ani razu nam się nie przytrafiło to...szkoda.

Rubin no co poniektore ubrania wiadomo jaka jakość, ale tam trzeba szukać grzebać i trafić można na supoer ciuszki ja nikogo nie namawiam. Ale dla mnie w niekórych "markowych" sieciówkach gorszy tandetny szajs dają co to nitka zaraz sie pruje i łach się do niczego nie nadaje. Wszedzie są plusyi minusy.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

ishka82

rubin04, ja znam pepco i mało tam kupuję, bo rzeczywiście jakość wielu rzeczy pozostawia wiele do życzenia, ale czasem zdarzają się perełki - piękne i dobre jakościowo ubranka w śmiesznej wręcz cenie...podejdę zobaczyć co proponują na wiosnę/lato i albo coś kupię albo nie ;)

rubin04

Cytat: Dorotka1981 w 21 Kwi 2011, 16:53:46Ale dla mnie w niekórych "markowych" sieciówkach gorszy tandetny szajs dają co to nitka zaraz sie pruje i łach się do niczego nie nadaje. Wszedzie są plusyi minusy.
no ja jestem fanką Cheeroke, dobra jakość, ładne wzory i cena ok :)
Szkoda że bodziaki przejeło to jakieś FF bo te już nie są takie fajne jak Cheeroke były.

Lubimy też Decatlon.
I jeszcze z Lidla mamy kilka ciuszków i są ok.

Lwica

A tak Cheerokie jest tez spoko i z Lidla tez czasem sie cos fajnego trafi.

konwalia

golinda piszą, że nie ma możliwości odbioru osob.

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)