Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: rubin04 w 13 Kwi 2011, 14:34:46czekam na wyprzedaż w Smyku bo podobała mi sie tam taka z wielorybami.

w smyku to mi się duuuzo podoba :D tez czekam na wyprzedaże ale u nas z reguły do wyprzedazy mało co doczeka

rilla

rubin04 duzo morskich wzorów jet w pepco, niestety nie wiem czy są wieksz eniż 86, bo na 86 na bank, bo kupowałam P. z rekinami, statkami i kotwicami. A i cała kolekcja w marynarskie wzory jest w zarze

Kasia

byłam w tym pepko, u nas dziwnie w nim pachnie ;) podobnie jak w lumpku ;)
ale coś tam wyszukac mozna, ceny OK

no i w bodziakach znalazłam body z HM (metka obcęta) czyli potwierdziły się słowa DDu :D

zosia2007

a co to jest to pepko? gdzie te sklepy mozna znalezc?

Kasia

ja w wawie tylko jeden widziałam, na jelonkach w budynku za hala wola na człuchowskiej

rilla

Cytat: Kasia w 13 Kwi 2011, 14:03:00
byłam w tym pepko, u nas dziwnie w nim pachnie ;) podobnie jak w lumpku ;)
ale coś tam wyszukac mozna, ceny OK

no i w bodziakach znalazłam body z HM (metka obcęta) czyli potwierdziły się słowa DDu :D
ja lubie lumpki, może dlatego odpowiad ami pepco:D

konwalia

martullek

Cytat: Kasia w 13 Kwi 2011, 14:26:37
ja w wawie tylko jeden widziałam, na jelonkach w budynku za hala wola na człuchowskiej

jest jeszcze na Broniewskiego, niedaleko Prymasa Tysiąclecia. kiedyś tam Billa chyba była. ostatnio przejeżdżałam i widziałam

aja

Cytat: martullek w 13 Kwi 2011, 20:05:42tam Billa
o hymmm Billa - pamiętam ten sklep
pierwszy raz na oczy widziałam tyle słodyczy, że nie mogłam tego ogarnąć i ślonotok był konkretny :D
to chyba pierwsze takie supermarkety w PL

martullek

Cytat: aja w 13 Kwi 2011, 19:13:45
o hymmm Billa - pamiętam ten sklep
pierwszy raz na oczy widziałam tyle słodyczy, że nie mogłam tego ogarnąć i ślonotok był konkretny :D
to chyba pierwsze takie supermarkety w PL

ja mam podobne wspomnienia, pamiętam puszki z coca colą stamtąd. my jeździliśmy na Chełmską. teraz już nawet nie ma tych budynków

Lwica

W Pepco może i zapach jest "inny" bo tam jest wszystko do kupienia i zapachy się mieszają. Ale ja bardzo lubię ciuchy z tego sklepu. Ostatnio kupiłam Wiki śliczne bluzeczki za 9 zł i kompleciki za 14 zł. Bawełna 100% po praniu nic się nie dzieje. A kolory mają świetne "nie tylko róż".
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

justynaaaa2

Cytat: martullek w 13 Kwi 2011, 19:15:26
ja mam podobne wspomnienia, pamiętam puszki z coca colą stamtąd. my jeździliśmy na Chełmską. teraz już nawet nie ma tych budynków
ooo ja też pamiętam :) my częściej na ostrobramską bo na działkę tamtędy jeździliśmy i zawsze tam robiliśmy zakupy działkowe po drodze - taaaaaki wybór tam był że szok ;D
chociaż byłam przyzwyczajona do takich "egzotycznych" widoków bo moja mama pracowała wtedy w pewexie :D ale i tak zakupy w billi to było szaleństwo ;D

Kasia

ja pamietam tę billę na chełmskiej, taki sklep modny wśród obcokrajowców ;)

Dodany tekst: 14 Kwi 2011, 08:21:07

Cytat: rilla w 13 Kwi 2011, 18:13:01ja lubie lumpki, może dlatego odpowiad ami pepco:D
mi tez odpowiada, nie mam nic do tego sklepu
ale nie mam go po drodze i jednak ten zapach mnie zdziwił ;)
bo w lumpku ten zapach jest normalny a w sklepie z nowymi ubraniami jednak mnie zaskoczył :D

podobnie w endo w Wola parku, mają tam jakiś odswiezacz powietrza chyba do klimatyzatora zainstalowany i endo tez mi się z tym zapachem kojarzy, zapach ładny ale akurat mnie męczy ;)

kotabma

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

ja mam pepco pod blokiem, kupuję tam body, już pisałam, czasem mają np H&M albo Gap z odciętymi (lub nie) metkami
jednak żadne bluzki z długim rękawem mi się nie podobają . pojechałam do gelerii, ale tam albo róż, albo ceny takie, że się przeraziłam. nie zdwałam sobie sprawy z cen, bo do tej pory miałam tyyyyec ciuchów, że kupowałam tylko body w pepco albo jakieś konkrety, polarowy pajac, spodnie dresowe - no to wiadomo, że muszą kosztować. ale mikrobluzeczka za 40 zł to dla mnie przesada

Justynna

Cytat: Kasia w 14 Kwi 2011, 08:18:43
podobnie w endo w Wola parku, mają tam jakiś odswiezacz powietrza chyba do klimatyzatora zainstalowany i endo tez mi się z tym zapachem kojarzy, zapach ładny ale akurat mnie męczy ;)
faktycznie w Endo jest taki intensywny zapach, jak dla mnie za mocny

zwierzatko_mojej_mamy

o jezu jak kocham ten zapach :D to jest zapach wydm baltyckich dla mnie :D kiedys sie pytalam pani co to i sie okazalo, ze to specjalnie dla nich zamawiany dostaja gotowe ;D i nie jest w stanie mi powiedziec co to ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Kwi 2011, 10:43:08
o jezu jak kocham ten zapach :D to jest zapach wydm baltyckich dla mnie :D kiedys sie pytalam pani co to i sie okazalo, ze to specjalnie dla nich zamawiany dostaja gotowe ;D i nie jest w stanie mi powiedziec co to ;D
zapach nie jest brzydki, tylko dla mnie za mocny :)

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie to jeden z najlepszych zapachow swiata bym mogla zaryzykowac ;) takze mnie przyciaga do sklepu z korytarz pomimo tego, ze jeszcze nic w endo oprocz ksiazeczek mlodemu nie kupilam :D jakos ladniejsze rzeczy maja dla starszych dzieci, dla takich larw to nuda, albo same koszulki ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Angie

to Wy chyba o dwóch różnych sklepach rozmawiacie lol lol lol

o pepco i endo :D

justynaaaa2

chyba muszę się przejść do jakiegoś endo bo zaciekawił mnie ten zapach  :knuje:

Kasia

no pepko to specyficzny taki "lumpkowy" zapach
a w endo pachnie coś, myslałam ze to w tym w WP ale widzę ze i w pozostałych też tak jest - zapach ładny ale jakos mnie drażni :knuje: